VN verwijdert website

Het silhouet van de Nieuwe Wereld Orde met 1 wereldregering tekent zich steeds duidelijker af. De VN heeft een website verwijderd die het UNCTED niet aanstond. Zo simpel is dat. Voor wie denkt dat regeringen nog iets te zeggen hebben, een prachtige verheldering door Chad Chaddington.

De journalist meldt dat de VN sites uit de lucht kan halen en dit ook daadwerkelijk doet. Het overkwam nota bene een Amerikaanse website die was gehost bij het op een na grootste hostingbedrijf ter wereld.

UNCTED

Het United Nations Counter Terrorism Committee Executive Directorate (UNCTED) concludeert in het decemberrapport dat de COVIDpandemie “sociale ongelijkheid en structurele uitdagingen” heeft blootgelegd. Daarmee denken ze ook de kwetsbaarheden die door terroristen en aanverwanten kunnen worden benut in het voetlicht te brengen.
(het december-rapport)

Blijkbaar gaan ze toch een stapje verder dan “kwetsbaarheden” naar voren brengen. Dat ze daadwerkelijk kunnen optreden bewijst de actie tegen The American Futurist. Met hun actie passeren ze de zeggenschap van een land (al dan niet stilzwijgend). In dit geval schenden ze de autonomie van de VS.

UNCTED schijnt het counterterrorismecomité (CTC) van de Veiligheidsraad te ondersteunen.

Censuur

We kennen ondertussen allerlei vormen van censuur op het internet. Op platforms zoals YouTube en Facebook zijn we gewend dat ze berichten naar de onderste regionen wegduwen bij zoekopdrachten of deze helemaal onzichtbaar maken. Soms verwijderen ze zelfs complete accounts.

Vervolgens stapten enkele platforms zoals GAB en Parlour over op eigen servers toen hun hosts hen op zwart zetten.

Aan die censuur is nu een nieuwe ultieme stap toegevoegd om het internet op slot te gooien. Dat is op domeinnaam niveau. Het UNCTED is erin geslaagd de website van The American Futurist te laten verwijderen (http://theamericanfuturist.xyz/) door Tucows daartoe opdracht te geven. Dat is niet zo maar een feitje, nee dat hakt er stevig in. Bedenk dat de eerste stap is gezet naar de afsluiting van het internet voor berichten die de VN, nota bene, niet aanstaat! Iedere website die informatie deelt die bijvoorbeeld de massamedia niet brengen kan van het internet afgegooid worden. Daar is erg weinig tegen te doen!

The American Futurist en VN

American Futurist is een obscuur naziclubje dat ondertussen via een nieuwe website met .net weer online is. Het is natuurlijk niet aan de VN om te bepalen welke mening juist is en acceptabel voor het internet. Blijkbaar is de nieuwe website voorlopig wel tolerabel voor de Verenigde Naties.

De VN is een zogenaamde intergouvernementele organisatie, dat wil zeggen een organisatie met lidstaten die samenwerken op basis van een zogenaamd charter (UN Charter), een gemeenschappelijk document. Het doel van de organisatie is het handhaven van de vrede en natuurlijk ‘veiligheid’. De landenclub heeft kantoren in New York, Genève, Nairobi, Wenen en Den Haag.

De vereniging is opgericht direct na de Tweede Wereldoorlog om toekomstige oorlogen te voorkomen.

Het UNCTED valt onder de Veiligheidsraad van de VN. Deze raad bestaat uit 15 leden, waarvan China, Rusland, Groot-Brittannië en de VS permanent lid zijn met de overige roulerend. Andere landen kunnen gekozen worden voor een periode van twee jaar.

Lees meer van Chad Chaddington

Rob Vellekoop, 19 december 2021

4 Comments

 1. De BiledeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  De valse leugens van de NOS staats media wat betreft de gas uit Rusland.

  De gas prijs stijgt weer en komt door Rusland…..wat een smerige false flags kramen jullie uit!!!
  K..T NOS!!!!

  Rusland levert geen gas,dat is Gazprom die ook hoofd sponsor is van het voetballen en dat bedrijf gaat niet in de handen snijden om rotzooi te trappen zoals de NOS dat uit spreekt naar de onderdanen.
  Gazprom is een gewoon betrouwbaar gas bedrijf wat graag gas wilt verkopen,en niet andersom wat de NOS beweerd!!

  Ten tweede is het zo dat de EU van het gas af moet van de Amerikanen,die willen gaan leveren aan de EU….en daar pas Rusland niet in…dat is de doel stelling van heel dit debacle.

  Tegen de NOS WIL IK GRAAG BIJ DEZE ZEGGEN….GA VOOR AL DOOR MET VALSE FLAGS UIT TE STROOIEN OVER RUSLAND ZOALS JULLIE DAT AL VAN 1947 AL AAN HET DOEN ZIJN!!!!

  De Cowboys tegen de Grote Beer!!!

  Het WWWeb heeft geen grenzen,de wakkere mens leest tegenwoordig ook de buitenlandse site;s…maar ja die zien jullie weer als fake aan….

  Voor de ander praat tafeltjes…..hou onder hand eens op met dat gezeik over het covid….alles wat er gezegd is ..net als zaterdag jl…wordt weer op de tafeltjes gelegd en ieder ander menselijk wezen weet het weer vele male beter dan de mensen die er over gaan.
  Lekker chaos kweken in de samenleving via als die gebakke lucht media!!!!

  Ik dank U!!

 2. Het aardgas is in Nederland en Duitsland in de hyper-inflatie terecht gekomen. Men wordt bestolen waar men bij staat en het mooiste is: men heeft er en masse zelf voor gekozen bij de stembus. Mensen weten niets van politiek. Weten niet dat de Eerste Kamer een hoerentent is met een komen en gaan van lobbyisten en dat de Tweede Kamer nagenoeg volledig bezet is door criminele handlangers van het WEF. Het politieke gespuis zou er beter aan doen eens naar de psychiater te gaan in plaats van de bevolking uit te plunderen en de doodstuipen op het lijf te jagen met gebakken lucht.

 3. Valse hondjes blaffen tegen de beer en de eagle blijft lekker op z’n nest zitten….militair ingrijpen langs de oostgrens met Rusland lijkt nog slechts een kwestie van heel weinig tijd. Waar kennen we dit toch van?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.