Ultieme kennis over het leven is al lang op aarde

Het grootste bewijs dat kennis van zaken hebben niet voldoende is om mensen te veranderen is dat de overgeleverde wetenschap over leven(en dood) al decennia op aarde bekend is. Deze kennis is spaarzaam verspreid. Om hierin verandering te brengen zal er een instrument op aarde komen waarmee direct contact met de andere wereld mogelijk wordt. Dit staat in een van de 27 boeken van de Rulof-reeks.

Kennis uit en over het hiernamaals

Alcar is in 1641 overgegaan naar het hiernamaals, na zijn laatste leven op aarde als Anthony van Dyck. Sindsdien heeft hij een omvangrijke kennis opgebouwd over het leven van de mens op aarde en in het hiernamaals. Om dat naar de aarde te brengen ontwikkelt hij Jozef Rulof tot schrijvend medium, natuurlijk met diens instemming.

In 1933 begint Alcar met het doorgeven van zijn eerste boek, ‘Een Blik in het Hiernamaals’. Jozef kiest voor een lichte trance, waarbij hij tijdens het schrijven kan voelen wat er geschreven wordt. Hierdoor kan hij geestelijk meegroeien met de doorgekregen kennis.

Hierdoor wordt Alcar enigszins beperkt in de woorden die hij in de eerste boeken kan gebruiken. Om in harmonie te blijven met het gevoelsleven van Jozef laat Alcar hem alles wat in de boeken wordt beschreven eerst zelf beleven. Daarom laat hij hem uit zijn lichaam treden, zodat Jozef de geestelijke werelden van het hiernamaals zelf kan waarnemen.

De opbouw van de kennis in de boekenreeks moet dus afgestemd worden op Rulof’s geestelijke ontwikkeling. Alcar kan de verklaringen op zielsniveau pas geven als het medium hiervoor klaar is.

Gevoelsleven

Jozef ziet dat de mens na zijn overgang, op aarde terechtkomt in de sfeer die bij zijn gevoelsleven hoort. Door de beschrijving hiervan wordt in de boeken vastgelegd wat er precies met de menselijke ziel gebeurt bij crematie, begraven, balseming, euthanasie, zelfmoord en orgaantransplantatie. Dit is de ultieme kennis over het leven.

Zo ontvangt Jozef bijvoorbeeld in 1938 het boek ‘De Kringloop der Ziel’ van meester Zelanus, een leerling van Alcar. Hierin beschrijft hij zijn vorige levens.
Met de opbouw van de reeks laat hij zien hoe al zijn ervaringen in zijn vorige levens uiteindelijk zijn gevoelsleven hebben opgebouwd, en ervoor zorgden dat hij steeds meer kon aanvoelen.
In 1940 is Jozef ver genoeg ontwikkeld om het boek ‘Tussen Leven en Dood’ te beleven. Hierdoor leert hij Dectar kennen, terwijl dit zijn eigen vorige leven als tempelpriester in het oude Egypte was. Dectar had zijn geestelijke krachten in de tempels hoog opgevoerd, waardoor hij intense ervaringen in uitgetreden toestand kon beleven en daarnaast zijn aardse leven niet verwaarloosde.

Die krachten waren nu nodig om de ultieme graad van mediumschap te bereiken: het kosmische bewustzijn. Door de beschrijvingen van die reizen in de boekenreeks ‘De Kosmologie van Jozef Rulof’ komt de hoogste kennis uit het hiernamaals naar de aarde. Dankzij de boekenreeks kunnen Alcar en Zelanus de werkelijkheid beschrijven zoals zij die voor zichzelf hebben leren kennen. Nu kunnen ze woorden en begrippen gebruiken, die de kern van onze ziel beschrijft en onthullen zij het wezen van de mens.

Kosmologie

In de kosmologie van 5 boeken, die onderdeel zijn van de 27 boeken, leggen zij op zielsniveau uit wat onze herkomst is. Maar ook hoe onze kosmische evolutie begon doordat onze ziel zich afscheidde van de Alziel.

Daarnaast bezoekt Rulof met zijn begeleiders uit het hiernamaals de hogere kosmische levensgraden, waar uiteindelijk ieder na ons aardse leven naar toe zal gaan. De kosmologie beschrijft waar we naartoe gaan, en verklaart de noodzaak van onze levens op aarde.

De begeleiders konden al de kosmische graden bereizen en deze ultieme kennis doorgeven, omdat ze zelf geholpen werden door hun orde van leraren.

Deze orde noemen zij de ‘Universiteit van Christus’ genoemd, omdat Christus de mentor is van deze universiteit.
Tijdens zijn leven op aarde kan Christus deze kennis niet doorgeven, omdat de mensheid daar dan niet aan toe is. Christus wordt al vermoord voor het weinige dat hij heeft kunnen zeggen. Maar hij wist dat zijn orde deze kennis op aarde zou brengen, zodra er een medium geboren kon worden, dat hiervoor niet meer omgebracht zou worden.

Dat medium is Jozef Rulof en de boeken die hij ontving luidden een nieuwe tijd in: ‘De Eeuw van Christus’. Christus zelf moest zich beperken tot de kern van zijn boodschap: de onbaatzuchtige liefde.

Aanvaarden

De begeleiders wisten dat de mensheid de Universiteit van Christus nog niet zou aanvaarden, ondanks alle doorgegeven kennis en inspanningen.
De wetenschap zal alleen een bewijs van het leven na de dood aanvaarden, als dat zonder een menselijk medium tot stand komt, zodat beïnvloeding door de persoonlijkheid van het medium uitgesloten kan worden.

Dat bewijs zal, volgens de boeken, worden geleverd door wat de begeleiders het ‘directe-stemapparaat’ noemen. Ze voorspellen dat dit technisch instrument een directe communicatie tussen de mens op aarde en de meesters van het licht zal brengen.

Om zich op deze taak voor te bereiden, is Jozef in 1952 naar het hiernamaals overgegaan. Zelanus had al op het einde van zijn boek ‘Geestelijke Gaven’ vermeld dat zij zich na de overgang van Rulof niet meer tot menselijke mediums zullen richten, omdat de ultieme kennis uit het hiernamaals al te vinden is in de boekenreeks.

Directe-stemapparaat

Om bewijs te leveren dat deze kennis waar is zal het directe-stemapparaat ingezet gaan worden.

Dit technisch instrument zal directe communicatie tussen de mens op aarde en de begeleiders van ‘gene zijde’ tot stand brengen.
Op dat moment zullen zij vanuit het hiernamaals de wereld kunnen toespreken. Om zich hierop voor te bereiden, is Rulof in 1952 naar het hiernamaals overgegaan.
Rob Vellekoop, 29 mei 2022

7 Comments

 1. Beste,
  Er is meer dan alleen jozef rulof en zijn boeken. Dat is te mentaal.
  Ga eens snuffelen op de site van het Rozenkruis….
  En dan is er daarna NOG meer, dwz om gewoon zelf datgene te bereiken wat de echte Meesters ook bereikt hebben voor ze werden toegelaten in de Geestelijke Hiërarchie. Een blik op het Nieuwe Tijdperk…. en de voorgenomen uittrede van deze Hiërarchie naar het mensenrijk.
  rudolph

 2. Natuurlijk is er nog veel meer, aan ieder de vrije keuze zijn of haar weg daarin te vinden.

 3. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Bedankt M.Rutte–en Ursula von der leyen cq Nato vriendjes….voor het op trekken van de nieuwe MUUR en de KOUDE OORLOG!

  De NIEUWE —koude oorlog–hebben jullie op je geweten.
  Bedankt dat jullie nu mij de rekening laat betalen voor jullie eigen gewin–dictatorschap–staats greep indertijd door Barack Obama en vice president J. Biden.

  Heel erg bedankt hier voor,dat ik dat NU nog mee moet maken!

  Brussel cq is gedoemd om uit een te vallen HET HEEFT GEEN BESTAANDS RECHT MEER….eigen land eerst—eigen volk eerst te eten -scholing–betaalbare woningen en een FATSOENLIJK BESTAAN…zonder corrupte politicus die overal in zitten om alles naar hun hand te laten verlopen.

  Stop DE WAANZIN VAN—-Brussel!!!

  Luister wat H. Kissinger te vertellen heeft!!

  Ik dank U!

 4. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  De leugens van Brussel!
  Turkije schetst standpunt over sancties tegen Rusland
  Ankara zal Moskou geen sancties opleggen,zegt de Turkse minister van Buitenlandse Zaken!

  Timofei Bordachev:Henry Kissinger probeert westerlingen te waarschuwen dat ze bijna geen tijd meer hebben in de strijd om Rusland!

  Japan zal niet stoppen met Russisch LNG-project.

  Oekraïne ontslaat topfunctionaris achter beweringen over Russische oorlogsmisdaden!

  Dit komt van gebande RT site uit Rusland.

  Ik dank u!

 5. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Oproep aan alle Nederlanders kom in verzet en blijf niet ALS EEN MAKKE LAMMETJES ACHTER DEZE CORRUPTE DIEVEN BENDE LOPEN van Nederland en van uit Brussel!
  Wij betalen dik vet de rekening van het gezeik van Volodymyr Zelensky!
  Jullie eigen overheid doet toch niks voor jullie…een btw verlaging van een half jaartje..dat is alles..
  alles wordt dik duurder…ondernemers die onschuldig op kosten gejaagd gaan worden(grondstoffen/benzine/materialen om dingen te kunnen maken)…die dat op hun beurt weer door berekenen naar de consument….WIJ BETALEN HET GEZEIK VAN Volodymyr Zelensky!!!
  Nou mag ik niet opruiien maar dit is wel even iets anders,om het volk eens goed wakker te gaan schudden dat het zo niet langer meer door kan gaan!!!

  BLIJVEN WIJ DAT PIKKEN???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  KOM IN VERZET HIER TEGEN!!!!

  Ik dank U!!

 6. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Ben nog even 1 puntje vergeten….

  Waar halen die lui in Brussel en M Rutte het lef vandaan om ons…het volk letterlijk en figuurlijk in de financiële ellende te doen belanden???
  Bedrijven die het al moeilijk hebben gehad met covid gezeik gaan nu zekers failliet,huishoudens die al jaren geen loonsverhoging hebben gehad krijgen het nu nog moeilijker en in de meeste gevallen belanden de mensen bij de voedsel bank!!!

  Weet U het nog….voor de Oekraïense mensen IS ER ALLES….VOOR HET EIGEN VOLK IS ER NUL KOMMA NUL!!….OF MISSCHIEN DE VOEDSEL BANK EN DE DAK EN THUISLOZE OPVANG!

  WAAR HALEN DIE LUI EIGENLIJK HET GORE LEF EN DE BRUTALITEIT VANDAAN OM ONS HET VOLK DAT AAN TE DOEN???
  Het volk treft GEEN blaam of is/zijn de veroorzakers van die oorlog aan de Nederlandse grens!

  Maar wij krijgen wel de rekening gepresenteerd!
  Het wordt de hoogste tijd voor een staat greep hier…dit huidige regime is uit gezeken,weg er mee!!!!

  Sancties hier sancties daar…als de Heertjes en Dametjes maar MEE kunnen doen over de ruggen van het eigen volk!!

  Brussel–Brussel…wat en bagger!

  Ik dank U!

 7. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Terwijl Nederland massaal Meneer Volodymyr Zelensky steun verleend…staat deze meneer Volodymyr Zelensky wel prins heerlijk in de Panama Papers!

  Zou dat de Oekraïners—zijn eigen volk dat ook weten?…dat ze al die jaren ook belazerd zijn?

  Door toe doen van deze vieze klootzak komen wij als Nederlanders wel in de financiële ellende terecht!….en als je niet uit kijkt letterlijk en figuurlijk in de kou!

  Wij gaan in grote getale op vakantie naar….Oekraïne..Kiev…om daar te gaan observeren…constateren …noteren….dan volgt een terug reis naar het Den Haag tribunaal om daar 1 persoon af te leveren!

  Geen woorden maar daden…..DAAR wordt Putin blij van!

  Ik dank U!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.