‘Er komt geen derde wereldoorlog’, zeggen de meesters van Rulof

Terwijl NL ongemuilkorfd weer de horeca mag bezoeken en de angst voor het virus in de komende lentezon oplost, nadert een andere vrees aan de horizon. Deze angst voor een derde wereldoorlog voedt velen om ineens het Oekraïense geel-blauw te steunen. Waarom? Omdat de mainstreammedia er opnieuw in zijn geslaagd een nieuwe angstcampagne te starten. Toch voorspelt Rulof in zijn boeken dat een derde wereldbrand er niet zal komen.

Rulof

Jozef Rulof is geboren in ‘s Heerenberg in 1898. In 1922 vestigt hij zich als taxi-chauffeur in Den Haag. In een lichte trance krijgt Rulof de kennis door van Alcar voor een bijzondere boekenreeks, waarbij hij tijdens het schrijven kan voelen wat er via hem wordt geschreven.

Op deze manier kan hij meegroeien met de doorgekregen kennis. Hierdoor zit er noodzakelijkerwijs een opbouw in de 27 boeken, die is namelijk afgestemd op de geestelijke ontwikkeling van het medium. Alcar kan de verklaringen op zielsniveau pas geven als Jozef daaraan toe is.

Met het doorgeven van de kennis is gestart in 1933 met ‘Een blik in het hiernamaals’.

Op de website bij de beschrijving van Rulof’s leven staat dat om in harmonie te blijven met het gevoelsleven van Jozef Alcar hem alles wat in de boeken werd beschreven eerst zelf liet beleven. Daartoe laat Alcar hem uit zijn lichaam treden. De boeken beschrijven hun gezamenlijke reizen door de duistere sferen en de lichtsferen.

Jozef ziet dat de mens na zijn overgang op aarde terechtkomt in de sfeer die bij zijn gevoelsleven hoort.

(Lees ook Rulof’s inzichten zijn hard nodig om overeind te blijven in deze tijd)

Ellende

Uit:‘Het ontstaan van het heelal’

“Door het beleven van oorlog na oorlog kregen groepen mensen genoeg van die oorlogsellende.
Door alle doorstane ellende van die oorlog is de gemiddelde geestelijke afstemming van de mensen op aarde naar de derde gevoelsgraad overgegaan, en dit zorgt ervoor dat er geen wereldoorlog meer zal komen. In de periode die na de Tweede Wereldoorlog is begonnen, is de mensheid op weg naar deze universele liefde.
Vroeger pleegde de mens eens een moord uit honger, maar in de laatste eeuwen kregen dictators de macht om honderdduizenden mensen in oorlogen te betrekken, waardoor het karma ontzettend gestegen is. Door oorlogen nam het karma snel toe en groeide de disharmonie tot ongekende grootte.”
Mensen hebben dus ervaringen zoals oorlogen nodig (gehad) om geestelijk te groeien, maar een derde wereldoorlog gaat er volgens de meesters van Rulof niet meer komen!

Geestelijke ontwikkeling

Volgens de meesters, die Rulof hun wijsheid doorgaven vanuit de astrale wereld, kan de ziel alleen door het beleven van levenstijd in een aards lichaam aan bewustzijn en gevoel winnen.
De meesters van het licht hebben in het hiernamaals een geestelijke graad van liefde en bewustzijn bereikt. (lees hier meer over)

Op de website van Rulof.nl kunnen we lezen:

“De artikelen ‘oorzaak en gevolg’ en ‘karma’ leggen uit dat er geen externe god is die over ons oordeelt, maar wel een interne god, die we ook ‘ziel’ kunnen noemen.Wanneer onze handeling niet in harmonie is met het leven, zal onze ziel die handeling corrigeren, in dit of in een volgend leven.En als we naar het hiernamaals overgaan, is het onze eigen gevoelsgraad die ons naar een duistere sfeer of een lichtsfeer brengt, naarmate de graad van liefde die we bezitten.”

In deze drie zinnen zit zoveel wijsheid dat ik daar als simpele ziel misschien wel nooit over uitgedacht zal raken.

Voor mezelf ben ik er intussen wel uit dat de goddelijkheid in ieder mens besloten ligt, klaar om te ontdekken. Bij Rulof kunnen we lezen: er is geen externe god maar een innerlijke. Als wij mensen veroordelen in woord en of daad of kwaad doen dan staat dit haaks op hoe we het beste zouden kunnen leven. Op dat moment zijn we niet in harmonie met het leven en moet dit gecorrigeerd worden, zeg maar, we moeten terug in balans komen. Dat kan niemand voor ons doen, dat is onze eigen verantwoordelijkheid en taak.

Met andere woorden nooit kunnen we een leider aanspreken door hem de schuld te geven voor de daden die wij in zijn opdracht hebben uitgevoerd. Een politie-agent die een demonstrant in elkaar mept is uit balans met zichzelf. Hij moet daarvoor met zichzelf in het reine komen.

Rutte draagt niet de schuld van de agent, al is hij daarvoor wel verantwoordelijk. Het is immers zijn opdracht tot geweld aan de politie. Ook de minister-president zal daarover rekenschap moeten afleggen aan zichzelf. Of hij het nu wel of niet voelt, hij is uit evenwicht en moet met zichzelf in harmonie komen. Blijkbaar corrigeert, volgens Rulof’s leermeesters, zijn ziel dit later. Daarvoor moet de mens dus reïncarneren.

Evenmin bestraft god. Straffen dat is het vergelden van een verkeerde daad. Dat lost iedere ziel ooit zelf op.

Lezen

Alle boeken van Rulof zijn zowel online (gratis) te lezen als in gedrukte vorm.

 

Rob Vellekoop, 26 februari 2022

8 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper
  De Sloper,

  Natuurlijk komt er GEEN 3de wo,de ELITAIRE TERING LUI DIE GAAN ZICH ZELF NIET VERNIETIGEN,WAAR ZOUDEN DIE DAN HEEN MOETEN?

  Zolang die LUI niet buiten deze planeet kunnen leven gaat er niets gebeuren,alleen wat wel vast staat dat die lui de totalitaire dictaat willen uitvoeren over deze planeet…een selecte groep touwtjes trekkers die het slaven volk op deze planeet dicteren en commanderen.

  Wat ik nog mede wil delen is….Helmut Kohl en Michail Gorbatsjov die hebben openlijk gezegd dat de NATO NIET uit zou breiden richting Rusland…en zie daar wat het teweeg brengt als je het wel doet!!!!!!!

  Vandaar MIJN openlijke steun aan Rusland….tot hier en NIET verder…GEEN uitbreiding van het Duitse Vierde Rijk….EU bestaat ui hoeveel landen??
  en moeten het daar nog meer van gaan worden??….
  Er zijn overheden die NIET hun eigen bevolking te eten kan geven…laats staan een ander in een ander EU land.

  STOP DE WAANZIN VAN HET ALS MAAR UIT BEIDEN VAN DE EU EN DE NATO!!!

  Ik dank U!!

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  DEMOCRATIE EN RECHTSTAAT IS EEN VALS VOORWENDSEL/LEUGEN VAN POLITICUS/AMBTENAREN/WETHOUDERS EN HOOG GEPLAATSTEN PERSONEN.

  Ik dank U!

 3. “Er komt geen derde wereldoorlog?” Bullshit, we zitten er middenin. In meer dan 190 landen voeren regeringen oorlog tegen hun eigen volk. Maar je moet het natuurlijk wel ZIEN:

  Een tijdje geleden kreeg ik een nieuwe buurman. Toen hij me voor het eerst aansprak zei hij iets heel vreemds. Hij zei “Bosman, je leeft helemaal in een verkeerde wereld joh. Ik zorg er voor dat je een heel ander leven krijgt en naar jouw huidige manier van leven mag je nooit meer terug”.

  Ik schrok me rot, het leek wel een regelrechte bedreiging. Maar dat was nog niet alles. Bij een tweede ontmoeting zei hij “Bosman, je moet je laten inenten voor een ziekte die je niet hebt, een masker dragen en ‘s nachts thuisblijven. Doe je dat niet dan stuur ik mijn knokploeg op je af”.

  Ik dacht: wàt een gek! Meent hij dat nou? Moet ik nou de politie bellen wegens bedreiging?

  Gisteren maakte hij het nog gekker. “Nog acht jaar Bosman, dan bezit je niets meer en ben je gelukkig”.

  Beste mensen, ik weet niet meer wat ik met al die bedreigingen aan moet. Mijn nieuwe buurman is knettergek maar lijkt echt te menen wat hij zegt. Zijn naam is overigens Mark Rutte. Weet iemand wat ik hiertegen kan doen?

  DUS NOGMAALS: WE ZITTEN ER MIDDEN IN!

 4. Niet iedereen beseft dat een oorlog niet persé met wapens hoeft te worden gevoerd. Een oorlog kan ook worden gevoerd met financiële dwangmaatregelen en bijna net zo effectief zijn. Bijna, want een conventionele oorlog heeft het “voordeel” dat dan ook alle voorraden zijn vernietigd. Het is dit geheel nieuwe type oorlog met dwangmaatregelen waar we wereldwijd in zitten. Klaus Schwab verwacht er minstens de Vredes Nobelprijs voor. Persoonlijk verwacht ik dat we spoedig van deze knettergekke nieuwe Hitler en zijn gluiperige handlangers in de politiek verlost zullen zijn. Daarom nog maar even, ter lering en vermaak:

  https://www.youtube.com/watch?v=jjPAr3YFktk

 5. er is maar één oplossing
  Poetin moet zo snel mogelijk
  door iemand uit eigen gelederen
  vermoord worden
  dat kan niet lang duren volgens mij
  mensen laten we proberen optimistisch te blijven
  kijk naar de hartverwarmende (re)acties vanuit de hele wereld

 6. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Steeds duidelijker welk vies rolletje China heeft gespeeld in invasie Oekraïne,zegt men!

  De Amerikanen presenteerden Chinese functionarissen maandenlang inlichtingen over de troepenopbouw van Rusland in de hoop dat president Xi Jinping zou ingrijpen,maar ze werden herhaaldelijk afgewezen.
  Als er een wereldleider was die Poetin twee keer kon laten nadenken over het binnenvallen van Oekraïne,dan was het wel Xi,dachten de Amerikanen.
  Maar nu blijkt dat Peking de info uit die meetings met de Amerikanen gewoon deelde met Moskou.

  Meer dan drie maanden hielden hoge functionarissen van de Biden regering een half dozijn dringende ontmoetingen met Chinese topfunctionarissen waarin de Amerikanen info presenteerden die de Russische troepenopbouw rond Oekraïne aantoonden en de Chinezen smeekten Rusland te vertellen niet binnen te vallen.

  Elke keer wezen de Chinese functionarissen, onder wie de Chinese minister van Buitenlandse Zaken en de Chinese ambassadeur in de Verenigde Staten,de Amerikanen af ​​en zeiden dat ze niet geloofden dat er een invasie in de maak was.
  Na een diplomatieke uitwisseling in december kwamen Amerikaanse functionarissen erachter dat Peking de informatie uit de meetings met de Amerikanen had gedeeld met Moskou en de Russen had verteld dat de Verenigde Staten tweedracht probeerden te zaaien – en dat China niet zou proberen de Russische plannen en acties te belemmeren.

  De eerder niet gerapporteerde gesprekken tussen Amerikaanse en Chinese functionarissen laten zien hoe de regering Biden probeerde de bevindingen van de inlichtingendiensten en diplomatie te gebruiken om een ​​supermacht die zij als een groeiende tegenstander beschouwt,te overtuigen om de invasie van Oekraïne te stoppen,en hoe de Chinese president Xi Jinping,aanhoudend de zijde van Rusland koos,zelfs toen het bewijs van Moskous plannen voor een militair offensief in de loop van de winter groeide.

  Videotop tussen Xi en Biden op 15 november.

  China is de machtigste partner van Rusland en de twee naties versterken hun band al vele jaren op diplomatiek,economisch en militair gebied.
  Xi en Poetin van Rusland,twee autocraten met een aantal gedeelde ideeën over wereldmacht,hebben elkaar al bijna 40 keer ontmoet.
  Als er een wereldleider was die Poetin twee keer kon laten nadenken over het binnenvallen van Oekraïne,dan was het wel Xi,dachten de Amerikanen.

  Maar de diplomatieke inspanningen mislukten en Poetin begon donderdagochtend met een grootschalige invasie van Oekraïne nadat hij maandag twee door Rusland gesteunde opstandige enclaves in het oosten van het land als onafhankelijke staten had erkend.

  Het diplomatieke contact van de regering-Biden met China om te proberen een oorlog af te wenden,begon nadat Biden en Xi op 15 november een videotop hadden gehouden.
  In het gesprek erkenden de twee leiders problemen in de relatie tussen hun naties,maar stemden ermee in om te proberen samen te werken op het gebied van kwesties van gemeenschappelijk belang,waaronder gezondheidsbeveiliging, klimaatverandering en de verspreiding van kernwapens.

  Na de bijeenkomst besloten Amerikaanse functionarissen dat de Russische troepenopbouw rond Oekraïne het meest directe probleem vormde dat China en de Verenigde Staten samen konden proberen onschadelijk te maken.
  Sommige functionarissen dachten dat de uitkomst van de videotop aangaf dat er potentieel was voor verbetering in de betrekkingen tussen de VS en China. Anderen waren sceptischer,maar vonden het belangrijk om geen middel onbeproefd te laten in hun pogingen om te voorkomen dat Rusland zou aanvallen.

  Smeekbeden vallen in Chinese dovemansoren.

  Dagen later ontmoetten functionarissen van het Witte Huis de ambassadeur,Qin Gang, op de Chinese ambassade.
  Ze vertelden de ambassadeur wat Amerikaanse inlichtingendiensten hadden ontdekt:een geleidelijke omsingeling van Oekraïne door Russische troepen, waaronder gepantserde eenheden.
  William J. Burns,de CIA directeur,was op 2 november naar Moskou gevlogen om de Russen met dezelfde informatie te confronteren,en op 17 november deelden Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen hun bevindingen met de NAVO.

  Op de Chinese ambassade was de agressie van Rusland het eerste onderwerp in een discussie die meer dan anderhalf uur duurde.
  Naast het verstrekken van inlichtingen,vertelden de functionarissen van het Witte Huis de ambassadeur dat de Verenigde Staten in het geval van een invasie strenge sancties zouden opleggen aan Russische bedrijven, functionarissen en zakenmensen,die veel verder zouden gaan dan de sancties die de regering-Obama had aangekondigd nadat Rusland de Krim-schiereiland in 2014 had ingenomen.

  De Amerikaanse functionarissen wezen de ambassadeur er ook op dat de sancties China in de loop van de tijd ook zouden schaden vanwege zijn commerciële banden met Rusland.
  Ze vertelden Qin Gang dat ze wisten hoe China Rusland had geholpen om een ​​deel van de sancties van 2014 te ontwijken,en waarschuwden voor dergelijke toekomstige hulp.
  En ze voerden aan dat,omdat China algemeen werd gezien als een partner van Rusland, zijn wereldwijde imago zou kunnen lijden als Poetin zou binnenvallen.

  De boodschap was duidelijk: het zou in het belang van China zijn om Poetin te overtuigen om Oekraïne niet binnen te vallen.
  Maar hun smeekbeden vielen in dovemansoren.
  Qin was sceptisch en achterdochtig.

  Hoger de diplomatieke ladder op.

  Amerikaanse functionarissen hebben daarna nog minstens drie keer met de ambassadeur over Rusland gesproken,zowel in de ambassade als aan de telefoon. Wendy Sherman,de plaatsvervangend staatssecretaris,had een gesprek met hem. Qin bleef scepsis uiten en zei dat Rusland legitieme veiligheidszorgen had in Europa.
  De Amerikanen gingen ook hoger op de diplomatieke ladder:buitenlandminister Antony Blinken sprak eind januari met zijn Chinese evenknie Wang Yi over het probleem en opnieuw op maandag,dezelfde dag dat Poetin beval de door Rusland gesteunde enclaves van Oekraïne binnen te trekken.

  Blinken onderstreepte de noodzaak om de soevereiniteit en territoriale integriteit van Oekraïne te behouden volgens een samenvatting van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.
  De Amerikanen gebruikten daarbij opzettelijk dezelfde terminologie die Chinese diplomaten graag hanteren om andere landen te waarschuwen niet betrokken te raken bij zaken die Taiwan,Tibet,Xinjiang en Hong Kong betreffen,die door Peking allemaal als separatistische problemen worden beschouwd.

  Amerikaanse functionarissen ontmoetten ambassadeur Qin woensdag opnieuw in Washington en hoorden dezelfde weerleggingen.
  Uren later verklaarde Poetin op televisie de oorlog aan Oekraïne,en zijn leger begon het land te beschieten met ballistische raketten terwijl tanks over de grens rolden.

  Belgrado,meer dan 20 jaar geleden.

  Nadat Poetin troepen had bevolen naar Oost-Oekraïne te trekken maar vóór de volledige invasie, zei Hua Chunying,een woordvoerster van het ministerie van Buitenlandse Zaken, op een persconferentie in Peking dat de Verenigde Staten “de boosdoener waren van de huidige spanningen rond Oekraïne”.
  En: “Wat de Oekraïne kwestie betreft,hebben de VS de jongste tijd wapens naar Oekraïne gestuurd,waardoor de spanningen zijn toegenomen,paniek is ontstaan ​​en zelfs de mogelijkheid van oorlogvoering is aangezwengeld.
  Als iemand olie op het vuur blijft gieten en anderen ervan beschuldigt dat ze niet hun best doen om het vuur te blussen,is dergelijk gedrag duidelijk onverantwoordelijk en immoreel.”

  Ze voegde eraan toe: “Toen de VS in vijf golven de NAVO-uitbreiding naar het oosten dreven tot aan de deur van Rusland en geavanceerde offensieve strategische wapens inzetten die in strijd waren met hun garanties aan Rusland,hebben ze dan ooit nagedacht over de gevolgen van het tegen de muur duwen van een groot land?” Hua haalde donderdag ook een diplomatiek incident van meer dan 20 jaar geleden aan.
  Op 7 mei 1999 troffen NAVO-raketten de Chinese ambassade in Belgrado,waarbij drie Chinese staatsburgers omkwamen.
  De VS beweerden dat het een “fout” was die werd veroorzaakt door een verouderde kaart, maar China was nooit overtuigd.

  Waarom we eigenlijk niet verbaasd moeten zijn.

  De vurige anti-Amerikaanse retoriek van Hua terwijl Rusland op weg was om zijn buurland aan te vallen,hoeft eigenlijk niet te verbazen.
  Hij weerspiegelt belangrijke punten in de gezamenlijke verklaring die China en Rusland op 4 februari vrijgaven toen Xi en Poetin elkaar ontmoetten tijdens de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen in Peking.
  In dat document verklaarden de twee landen dat hun partnerschap “geen grenzen” had en dat ze van plan waren samen te werken “tegen door Amerika geleide” democratische naties.
  China koos in de tekst ook expliciet de kant van Rusland om de uitbreiding van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie aan de kaak te stellen.

  Vorige week zaterdag bekritiseerde Wang Yi,de Chinese minister van Buitenlandse Zaken,de NAVO in een videogesprek op de Veiligheidsconferentie van München.
  Europese leiders beschuldigden op hun beurt China ervan samen te werken met Rusland om wat volgens hen en de Amerikanen een “op regels gebaseerde internationale orde” is, omver te werpen.
  Wang zei wel dat de soevereiniteit van Oekraïne “gerespecteerd en gewaarborgd moet worden” – een verwijzing naar een buitenlands beleidsprincipe dat Peking vaak aanhaalt – maar geen Chinese functionarissen hebben Oekraïne in die termen benoemd sinds de volledige invasie van Rusland begon.

  Amerikaanse functionarissen zeggen dat de banden tussen China en Rusland sterker lijken dan ooit sinds de Koude Oorlog.
  De twee presenteren zichzelf nu als een ideologisch front tegen de Verenigde Staten en hun Europese en Aziatische bondgenoten.

  Waarom horen wij als Nederlanders hier nies over en wordt het bewust verzwegen.
  Zouden de Oekraïners dit ook weten?
  De soevereiniteit en territoriale integriteit van Irak Libië Syrië Palestina zijn ook geschonden door de westerse landen,en daar is ook niemand voor veroordeeld.

  Lang leven Putin!

  Ik dank U!

 7. Beste Johan Bosman,
  Ik ben het wel met je eens m.b.t. de 3e wereldoorlog.
  Volgens Edgar Cayce zou de 3e wereldoorlog er een zijn tussen het “licht en het duister”.

  Beste Nelleke,
  Je bent duidelijk onder invloed van de westerse media met jouw uitspraak
  Probeer je eens te verdiepen in de geschiedenis en een objectieve visie te krijgen.
  Hierbij wat leesvoer om je daarbij te helpen:

  https://www.wanttoknow.nl/geschiedenis/geheime-genootschappen/de-kwaadaardige-khazarische-maffia-deepstate/

 8. nelleke rondeltap

  Aanzetten tot moord als je er van overthuigd bent het antwoord te weten.
  Dat dit gedoogd wordt zegt al meer dan genoeg, kijk vooral tv en het NOS en laat je lekker voor de gek houden.
  En dan dapper zeggen dat ie vermoord moet worden ?
  Ik ken hier in nddrland nog wel een paar die er zeker voor in aanmerking komen…, en daar horen we dan niets over he ?
  Nee lekkere conclusies trekken, met de filmbeelden die voor 90% gefantaseerd zijn en waar je geen letterlijke bevestiging van hebt. Hoe f*cking naïef kan je zijn.
  Je kan zo met je stoeltje voor het schavot gaan zitten, als een ander zegt dat ie schuldig is, zeg jij , hangen..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.