Australische arts in gewetensnood: de waarheid vertellen kost onze vergunning

Er komen meer en meer berichten naar buiten van artsen die het geven van cinjecties niet meer willen omdat ze in gewetensnood komen. De moedige opgestapte artsen van het eerste uur krijgen steeds meer navolging. Deze arts uit Queensland, Australië vertelt over zijn worsteling en licht toe waarmee je als gewetensbezwaarde dokter te maken krijgt.

QPP

Dr. William Bay is dokter, hij stelt zich voor als freedomfighter voor Quensland Peoples’ Protest.life en christen. Hij wordt geïnterviewd door Michael Gray Griffith die een tour maakt door Australië om hoop en moed te verspreiden en mensen te interviewen die door de massamedia genegeerd worden. William Bay is daar vandaag het sprekende voorbeeld van.

Michael meldt dat hij ontdekt dat Australië bezet is, het zwijgen opgelegd door angst en tussen dit opgelegde zwijgen ziet hij gepassioneerd verzet. Mensen die zich aan het organiseren zijn. Die ideeën delen en mensen proberen te motiveren naar de protesten te komen.

Dokter Bay zegt dat hij dat vertrouwen vandaag gaat herstellen door de waarheid te vertellen.

Acht honderd vijf en zestig dagen duurt de noodtoestand nu al in Queensland. De mensen zijn volgens de dokter hier ziek van.

William Bay

William Bay is een man die hartstochtelijk zich inzet voor zijn doel. Hij vertelt openhartig dat hij en zijn collega-artsen het in hun gestelde vertrouwen hebben geschaad door niet voor patiënten op te staan. Hij houdt er ernstig rekening mee dat de dag van het interview zijn laatste dag als arts is.

Toch zegt hij, maakt het hem niet uit of ze zijn registratie als arts afpakken, of zijn geld. Tegen zijn collega’ s zegt hij:”Sta op voor je eed, namelijk voor de zorg van je patiënten.”

“Ons is verteld door de Health Practioners Agency dat zij onze vergunning afnemen als we de waarheid vertellen. We zijn door hen onder druk gezet en geïntimideerd.”

“De waarheid is, Australiërs, jullie zijn niet vreemd, jullie zijn niet gek. Ten behoeve van alle dokters in Australië die tegen jullie gelogen hebben, verontschuldig ik me, voor misleiding en door jullie te kwetsen.”

“Het vaccin doodt mensen, het schaadt je.”

Als dokter, vertelt hij, deden we wat ons opgedragen werd. Vanaf dag 1 op de medische school werd ons gezegd te gehoorzamen. Maar het wordt volgens hem tijd dat de dokters hun grijze massa gaan gebruiken. En te doen wat hun hart hen ingeeft in plaats van wat ze van een ander moeten doen.

“Als je dokter bent moet je offers brengen en dat heb ik nu gedaan.” Namelijk door de waarheid te spreken en daardoor zijn vergunning te verliezen.

Meer artsen

Bijna dagelijks melden zich artsen die het toedienen van het vaccin niet meer met hun geweten kunnen rijmen. Ook bij ons. Zij riskeren hun carrière en inkomen. Zoals bijvoorbeeld Riet Okken.

Facebook

En dokter Eric Beeth en enkele van zijn collega’s.

 

Rob Vellekoop, 12 juni 2022

1 Comment

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  We hebben er allemaal belang bij[Kievs strijd]te steunen,omdat de—bredere liberaal-democratische orde—echt op het spel staat in deze huidige oorlog.
  Het gaat niet alleen om dit land,Oekraïne.
  Het is echt de poging om de hele uitbreiding van het rijk van de liberale democratie,die plaatsvond na 1991 en de ineenstorting van de voormalige Sovjet-Unie,terug te draaien.

  De grote reset waar men het dus over heeft in 2030 is dus…1 select clubje de dienst uit gaat maken over deze planeet en de massa(het gepeupel)naar hun pijpen moet gaan dansen.

  De globalisering is nu even tot stand gekomen ivm dat Putin in heeft gegrepen!
  Het volgende land is dus—-ja wel—-CHINA!!

  U weet nu toch wel waar liberale democratie voor staat hier in Nederland….kijk maar naar ruim 11 jaar VVD Mark Rutten met zijn ruim 1600 kinderen die onder zijn verantwoordelijkheid uit huis waren/zijn geplaatst MET KNIKKENDE KNIEËN…..kijk alleen nu maar naar al die sancties die opgelegd zijn aan Rusland…U betaald DE REKENING….kan U dat NIET dan heeft u helemaal niets…welvaart staatje zegt men dan ook nog!!!…ja voor de graaiers bedoel ik!

  Kapitalistisch uitschot van de bovenste plank!!!

  Ik dank U maar weer en tot een volgende keer!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.