#Boerenopstand gaat verder met uitroepen onafhankelijkheid

Deze week zijn de boeren met blokkades en wegversperringen net als vorige week doorgegaan. Zij geven niet op. Visueel krijgen ze ook steeds meer steun, bijvoorbeeld in de vorm van de omgekeerde vlaggenactie door het hele land. Rutte probeert tevergeefs met een promo-actie verdeeldheid te zaaien. De samenwerking met Duitse boeren groeit met de dag. Boeren hebben ook acties aangekondigd tijdens de Vierdaagse van de komende week. Zal de actie van het uitroepen van de onafhankelijkheid gevolgen krijgen, of blijft het een ludieke actie?

Vlaggenactie

Beelden van LNN en Verzet Westland

Door het hele land hangen mensen vlaggen op hun kop aan lantaarnpalen en borden. Dit als teken dat het land in nood verkeerd.

Met dank aan Verzet Westland.

Rutte doet net alsof hij met Boeren praat

Op woensdag is volgens de NOS, de enige massamediapartij die is toegelaten, Rutte in gesprek geweest met een aantal boeren. De suggestie wordt gewekt dat dit op het boerenerf van een groot melkveebedrijf heeft plaatsgevonden, gezellig bij elkaar aan tafel. In werkelijkheid is dit echter de locatie van een evenementenboerderij in Leusden. Hier waren in ieder geval ook aanwezig een boer met warme banden met het Ministerie van landbouw en een boer met een post bij de RABO.

Vrijstaat Boerenlanden

Boeren en burgers hebben een vrijstaat uitgeroepen met de naam Boerenlanden. Meer dan 30 plaatsen sluiten zich met deze ‘ludieke actie’ af van Den Haag. Ze hebben vrijdagavond 16 juli dit officieel gemaakt door de plaatsnaamborden van de deelnemende plaatsen te overplakken met het bord:”Welkom in Boerenlanden, onafhankelijk sinds 2022″.

Zij hopen en verwachten dat hun actie navolging krijgt in de rest van Nederland.

Meer acties deze week

Duitse boerensteun

 

De Nederlandse boeren krijgen steeds meer steun vanuit het buitenland, dus niet alleen uit Duitsland. Ieder kijkt met spanning wat de volgende stap van de boeren zal zijn. Iedereen weet dat het bij ludieke vrijstaatacties niet kan blijven.

Rob Vellekoop, 17 juli 2022

4 Comments

 1. Liegen en bedriegen, hij kan niet anders, en blijft desondanks toch zitten?

 2. Nederland heeft een minister-president die er van overtuigd is dat misdaad moet blijven lonen. Daarom komen we zo moeilijk van dit individu af. Het Nederlandse volk zal toch echt een keer moeten opstaan want niet alleen ons parlement is bijna helemaal bezet door viespeuken die uitsluitend de belangen van het WEF nastreven. Ook het ambtenarenapparaat is al diep geïnfiltreerd door de schurken van het WEF.

 3. The few cannot control the many, om maar eens met David Icke te spreken en hij heeft natuurlijk gelijk. Verenigd verzet van multilaterale beroepsgroepen tegen die kleine groep (Koning, Kabinet, Bureaucratie,
  Leger, Politie en aanhangers) lijkt misschien wel overweldigend maar is het niet. Eensgezindheid in het besef dat er een wereldwijde tyrannie (agenda 2030) wordt uitgerold wordt waar tegen gevochten moet worden voor de toekomst van gezin, familie en bedrijf is een simpele zaak.
  Voor hen die daadwerkelijk tot daden in staat zijn, zeg ik alleen maar “tactical killteams” jullie weten wat ik bedoel.
  Het kan in enkele weken zijn opgelost.
  De hervormingen van de Staat der Nederlanden kunnen worden uitgerold tot een libertariaans stelsel voor de “prosperity” van het Nederlandsche Volk.
  Confiscaties van geroofd vermogen door de huidige bezetting bieden de mogelijkheid om alle staatsschulden te vereffenen.
  Denk daar maar eens over na.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.