Welke kant kiest De Andere Krant?

Het lijkt erop dat enkele toonaangevende alternatieve media met het CBN-virus (Chemtrails Bestaan Niet) zijn besmet. Eerst een artikel van die strekking in Gezond Verstand en een week later in De Andere Krant een variant daarop, waarin de schrijver beweert dat overwogen wordt chemtrails in te zetten. Dat laatste is een ontkenning van het feit dat het sproeien al tientallen jaren plaatsvindt. Het artikel in AK zou kunnen kloppen als het in 1922 gepubliceerd zou zijn.

Bedenken

In het artikel ‘Plan MIT en World Economic Forum: minder zonnestralen’ (De Andere Krant, 30 juli – 4 augustus 2022) staat te lezen, ‘toch bedenken sinds 1974 wetenschappers theorieën voor zonnestralingsbeheer’. Het Massachusettes Institute of Technology MIT ontwikkelt een door het WEF serieus genomen plan om met ruimtebellen  een luchtvloot te maken die buiten de aarde zonnestralen gaat blokkeren.

Gelukkig heb ik het boek van Fred Teunissen op de plank staan. In zijn gedegen onderzoek schrijft hij over het tegenhouden van zonnestralen of Solar Radiation Management (SRM) ook Stratospheric Aerosol Injection genoemd, dat het sinds de vorige eeuw al in de praktijk wordt uitgevoerd. Er is helemaal geen sprake van een plan, het is gewoon dagelijkse kost, het is gerommel in de atmosfeer boven onze hoofden.

Teunissen schrijft in zijn chemtrails-bijbel op pagina 82:

“Mijn inschatting (met steun van de klokkenluiders uit hoofdstuk 1) is deze: het SAI/SRM‐programma is volop operationeel en alle onderdelen daarvan zijn strikt geheim. Betrokkenen kunnen er daarom alleen in het openbaar over spreken door zich in allerlei bochten te wringen. Alle redeneringen worden bijvoorbeeld hypothetisch. ‘Stel nou dat we zus of zo zouden doen – niet dat we dat nu al doen hoor – wat zouden daar dan de gevolgen van zijn?’ En alles wordt geminiaturiseerd en gemarginaliseerd. Er is niks grootschaligs aan de hand, verzekeren ze. Op zijn hoogst hier en daar een voorzichtig laboratoriumexperimentje.”

De chemtrail ‘bijbel’ van Fred Teunissen

Steun

Fred krijgt uit onverwachte hoek steun voor deze visie. Het IPCC waarschuwt namelijk ervoor niet te stoppen met chemtrails of Solar Radiation Management. En Je kunt ergens immers alleen maar mee stoppen, nadat je er al aan begonnen bent. In hun rapport van 2013, het Fifth Assessment Report’ van de Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) schrijven ze dat ondanks wereldwijde nevenwerkingen en lange termijn gevolgen doorgegaan moet worden met geoengineering technieken voor wat betreft Solar Radiation Management (SRM).

En zoals hij schrijft, zijn er klokkenluiders die zich hebben uitgesproken, waaronder Willem Felderhof tijdens de Open Mind Conference in 2016.

Willem vloog meer dan 10.000 uur als piloot voor Transavia en KLM. Hij bevestigt het bestaan van een wereldwijd programma van geoengineering, waarbij giftige stoffen (in de vorm van minuscule deeltjes) in de atmosfeer worden gebracht. Felderhof is een van de zeer weinige piloten die zich openlijk durven uit te spreken.

Steun uit de VN

Sinds de tachtiger jaren wordt volgens Peterson wereldwijd weer en klimaat beïnvloed doordat vliegtuigen en raketten in de atmosfeer chemicaliën verspreiden. Zij citeert een NASA rapport uit 2005 en roept tijdens de VN-vergadering landen op met het vervuilen van onze atmosfeer en aarde te stoppen. (artikel uit De Lange Mars 2015)

Rosalind Peterson was voorzitter van de Agriculture Defence Coalition en maakte zich grote zorgen over de ongecontroleerde manipulatie van het klimaat. De chemtrails die de vliegtuigen achterlaten in de lucht kunnen soms 20 uur blijven hangen over een lengte van 400 kilometer. Ze zijn onderdeel van geheime programma’s en experimenten van weer- en klimaatbeïnvloeding door bedrijven en overheden. Niet alleen in de VS maar ook in westerse landen als Nederland.

Er worden wolken gefabriceerd met chemicaliën als aluminium, barium, strontium, lood, arsenicum, chroom, cadmium, selenium en zilver die de warmte in onze atmosfeer vasthouden waardoor de globale opwarming toeneemt. Ze beïnvloeden op lange termijn het klimaat van de aarde en de zonnekracht waardoor verminderde fotosynthese en daardoor minder groei van bijvoorbeeld voedseloogsten en bossen optreedt. De gebruikte chemicaliën komen uiteindelijk in onze bodem, in ons drinkwater terecht. Veel bossen sterven hierdoor en ook oogsten worden minder gezond wat weer meer chemicaliën vereist om ziekten te bestrijden.

Er is geen enkele democratische controle op deze experimenten en weer- en klimaatmanipulatie. Tot nu toe werden berichten over deze praktijken door de media afgedaan als complottheorie en degenen die dit serieus namen als krankzinnigen, aldus Peterson.

Petitie

Op 6 augustus 2022 staat de petitie weermodificatie en chemtrails op 46.208 ondertekenaars. Dit is op zich een prestatie te noemen omdat de Tweede Kamer tijdens debatten of in commissievergaderingen de woorden weermodificatie, chemtrails, geoengineering, solar radiation management niet laat vallen. Blijkbaar is het een al decennia durende trend om alles wat met chemtrails en dergelijke te maken heeft te negeren en vooral dood te zwijgen.

De petitie loopt al enkele jaren en vraagt aan het Parlement het volgende.
“Dit is een Burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen te verzamelen om het heimelijk toepassen van weermodificatie (geo-engineering) of ook wel solar radiation management, of het militaire codewoord: Hemel Spinnen” of Albedo management genoemd, door middel van het sproeien van zogenaamde chemtrails en het toepassen van o.a. Cloud-Seeding, HAARP (ionospheric heaters) en de opvolger: LDAL (Laser Developed Atmosfheric Lences Force Shield) , De Ice Cube Neutrino Detector faciliteit op de Zuidpool, plasma energie, Cloud-ionisatoren en zogenoemde radarstralers op de agenda van de samenleving en de Tweede Kamer te zetten.”

Dan plotseling in 2022, komen uitgerekend twee alternatieve nieuwsmedia met dit onderwerp naar buiten en…. doen de waarheid geweld aan. De een ontkent het bestaan (Gezond Verstand) en de ander doet alsof het slechts plannen zijn die nog uitgevoerd moeten gaan worden.

Deze ontwikkeling maakt ons wantrouwig. Zeker omdat wij al langer over dit onderwerp schrijven en we nu opeens een vorm van openheid ervaren die de waarheid verdraait en de klok terugzet.

Lees hier meer over chemtrails

Bestel het boek Hemel onder vuur van Fred Teunissen via de sponsor van DLM Plus.

Rob Vellekoop, 6 augustus 2022

6 Comments

 1. Ik zie met interesse uit naar de eerste harde bewijzen dat burgerluchtvaart vliegtuigen voorzien zijn van installaties die nodig zijn om de gifstoffen te verspreiden. Inclusief de logistiek op de luchthavens vanwaar zij vertrekken die nodig is om de vliegtuigen te voorzien van de chemicaliën.
  Indien het geen burgerluchtvaart is zou ik graag bewijzen willen zien dat speciale vliegtuigen in grote getale over ons heen vliegen om de troep te verspreiden.
  Kijk vanavond eens naar buiten, is dit burgerluchtvaart of een grootschalige operatie met speciaal toegeruste vliegtuigen?

 2. Beste Albert, jij hebt jouw artikel geschreven en ik de mijne. We hebben allebei onze standpunten geformuleerd. Voor mij is het daarmee klaar.

 3. Prima Rob. Geen rancune wat mij betreft. De tijd is onze beste leermeester.

 4. Voor hen die het nog niet door hebben:

  Het is als roundup gewasbestrijding voor GMO mensen (de genetisch gemodificeerden via de corona hoax).

  Slecht nieuws echter voor wie zich niet heeft laten modificeren.

 5. Als je het boek hemel onder vuur leest dan moet je haast wel geloven dat er chemtrails bestaan ofwel worden gesproeid.
  Een klein voorbeeld is, waarom moesten er in Amsterdam bij het vrachtvliegtuig ongeluk in de bijlmer van die mannen met die witte beschermingspakken de boel daar controleren. Voor mij is dat geen raadsel. Het is natuurlijk wel vrij duidelijk dat daar stoffen in zaten die niet door de beugel konden. Er worden in lijnvliegtuigen waarin mensen worden vervoert denk ik geen chemtrails gesproeid.
  Wat ik mij van vroeger kan herinneren is dat de vliegtuigen die ik zag een klein streepje achter zich aan hadden. En sommigen helemaal niets. Nu zie ik dat elk vliegtuig een lange ononderbroken dikke witte streep achter laat die de hele dag blijft hangen, wat is dat dan? En het hele luchtruim staat stijf van die strepen. Dat kan alleen maar dat er kleine deeltjes in uitlaatgassen zitten die vocht deeltjes aan trekken. En daardoor blijft het de hele dag hangen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.