Baudet vergist zich helaas in ‘het front tegen globalisten’

Tijdens een debat in de Tweede Kamer geeft de fractievoorzitter Baudet van Forum voor Democratie aan dat dit het meest hoopvolle is dat hij in zijn politieke leven heeft neegemaakt: er is een front geopend tegen de globalisten. Hij vergist zich echter, want de werkelijke macht zit dieper. Een uitleg en een studie over dit onderwerp.

Globalisten

In zijn toelichting op deze uitspraak zegt Baudet dat Rusland tegenover de globalisten staat, waartoe hij rekent het World Economic Forum, de EU en het Amerikaanse Imperium de VS. De globalisten maken in de visie van Thierry ‘onze wereld kapot’. Dat ziet hij ook als verklaring voor het fanatisme waarmee de Westerse wereld bezig is met deze oorlog.

Biden heeft zelfs gezegd dat een verdere escalatie van de vijandigheden tussen Rusland en Oekraïne en het Westen kan leiden tot een ‘armageddon’. Poetin heeft recent gespeecht dat hij niet zou aarzelen om ze te gebruiken uit zelfverdediging van de natie.

Rusland’s doctrine staat verdediging met nucleaire wapens toe als de Staat bedreigd wordt met nucleaire of conventionele wapens.

Werkelijke macht

Het is jammer dat Baudet het WEF, de EU en het Amerikaanse imperium ziet als de werkelijke macht met kwade intenties. De werkelijke macht verschuilt zich namelijk achter de grote financiers en aandeelhouders van alle belangrijke multinationals ter wereld. Denk aan Black Rock, Vanguard en dergelijke. De politieke machten, waartoe de USA net zo goed behoort als Rusland en China, zijn slechts een tussenlaag tussen de echte machthebbers en de bevolking. Met andere woorden er is helemaal geen front tegen de globalisten.

De politieke machten van de VS en Rusland worden tegen elkaar uitgespeeld in het voordeel van multinationals die hun dividenden doorsluizen naar giganten als BlackRock, die weer in het bezit van de elite of de cabal is, die wij niet met name kennen!! En de volken van de landen die in oorlog me elkaar zijn betaling de rekening in geld en bloed.

Dat is op de volgende manier georganiseerd, waarin de macht van de investeerders aan de orde komt.

Web

De elite, cabal of de cult, zoals David Icke ze noemt, heeft via tal van organisaties zijn tentakels in iedere regering ter wereld. In het eerste artikel kwam de invloed van het World Economic Forum ter sprake, dit omdat Rutte een “fan” lijkt te zijn van de oprichter en voorzitter van de organisatie Schwab. Dankzij hun netwerk laat de cabal regeringen exact doen wat ze wil.

In dat opzicht is het idee dat zoiets bestaat als een democratie, een land waar de bevolking het voor het zeggen heeft, volkomen absurd. Regeringen zijn niet meer dan puppets aan de lijntjes van de elite die de wereld in eigendom hebben.

Over dat bezit schrijft Phillips in zijn boek Giants en legt hij uit hoe investeerders de wereld aansturen.

Reuzen

Volgens Peter Phillips, die hiernaar enkele jaren onderzoek heeft gedaan, zijn er zo’n twee a drieduizend miljardairs wiens vermogen wordt beheerd en belegd door 17  investeringsmaatschappijen met een gezamenlijk kapitaal in 2019 van 50.000.000.000.000 (50.000 miljard) dollar. Deze maatschappijen worden geleid door zo’n 200 mensen die bepalen op welke manier dit geld geïnvesteerd wordt zodanig dat er voldoende winst mee wordt gegenereerd, want dat is de kern van het kapitalisme. De grootste is BlackRock, die 6.000 miljard dollar te investeren heeft. Daarnaast is Vanguard ook een bekende.

Dit totaal te investeren vermogen is echter zoveel geld dat weinig meer overschiet, aangezien de reuzen al 90% van de wereld bezitten. Vandaar dat dankzij privatisering van overheidswerken er objecten vrijkomen die kunnen worden opgekocht en waarmee winst kan worden gemaakt. Denk aan snelwegen, waterreserves, havens, vliegvelden, universiteiten, enzovoort. Oorlogen creëren ook ruimte tot geld verdienen en investeren. De 17 investeren namelijk ook in oorlog.

Oorlog

Vandaar dat de VS permanent in oorlog is. Zij hebben 1000 militaire bases in 140 landen. Phillips geeft uitdrukkelijk aan dat deze troepen er niet zijn om de democratie te beschermen, maar om de vrijheid van het kapitaal te garanderen. Zodat overal ter wereld ongestoord zaken kan worden gedaan. Naast het militaire overheidsapparaat wordt een groot leger van huurlingen ingeschakeld. Een van de grootste bedrijven op dit gebied is volgens Phillips G4S.

Deze investeringsgiganten hebben aandelen in 150 tot 200 multinationals. Die op hun beurt gebruikmaken van de wereldhandelsorganisatie WTO, het Wereld Economisch Forum (WEF) en het Internationale Monetaire Fonds IMF om hun kapitaal te vermeerderen. Amazon bijvoorbeeld is volgens de professor voor 56% bezit van de transnationale investeringsmaatschappijen.

Facilitators

De media ziet Phillips als een van de zogenaamde ‘facilitators’. Dat werkt als volgt. Het Atlantic Council, met vertegenwoordigers uit de NAVO landen is een club met hoog veiligheidspersoneel, investeerders  en  mensen uit het bedrijfsleven, zijn de beleidsmakers. Zij huren op hun beurt grote Public Relations adviesbureaus in (de grote drie Omnicom Group, IPG en WPP) die weer samenwerken met een paar honderd kleine PR bureaus. Zij maken persberichten als ondersteuning van het uitgezette beleid voor regeringen en ministeries.

De media (waaronder de grote zes: AT&T, Comcast, CBS, Disney, Fox en Viacom) sturen dit als nieuws de wereld in. Tachtig procent van de nieuwsberichten zijn op deze manier voorbereid door PR bureaus. Dus de functie van de media is om het kapitalisme te beschermen zodat de reuzen investeerders ongestoord hun gang kunnen gaan. Terwijl de media suggereren aan objectieve nieuwsvoorziening te doen.

Boek

Phillips zegt dat wij de alternatieve media keihard nodig hebben. omdat zij spreken voor de main stream, het gewone volk van de wereld, dat wordt gecensureerd en onderdrukt.

Van de wereldbevolking, zegt Peter, leeft 80% met minder dan 10 dollar per dag, 20% van de wereldbevolking is de middenklasse en 1% wordt gevormd door de extreem rijken, de transnationale kapitalisten klasse. Van de armen moet de helft rondkomen met 2,50 dollar per dag, en 1 miljard heeft slechts 1,25 dollar te besteden.


Dit is zijn boek, helaas alleen verkrijgbaar in het Engels.

Lees ook Waarom de massamedia zwijgen nu de wereld in brand staat

 

Rob Vellekoop, 8 oktober 2022

9 Comments

 1. De BildeRberg- Groep Sloper,
  De Sloper,

  Ik hier nog een leuke link voor al die geweldige democratische mensen hier in NL.

  https://www.rt.com/news/564336-us-punish-saudi-uae/

  Macht tegen Macht!!!

  Oekraïne-VK-USA-EU tegen Rusland,
  Taiwan-USA-EU tegen China,
  Japan-Zuid Korea-USA tegen Noord Korea,
  USA-Israël tegen Iran.
  USA tegen Saoedi-Arabië.
  Israël tegen Egypte/Palestina/Syrië/Iran.

  Dit zijn zo een paar landjes die lekker bezig zijn,vergeet dan ook niet
  dat het dan ook allemaal DEMOCRATISCHE mensen zijn die dit veroorzaken.
  Waarom worden er de VN resoluties niet na geleefd tegen Israël,waarom krijgt Israël geen sancties opgelegd vanwege de annexatie van de Golan hoogvlakte die toebehoort aan Syrië.
  Wat is nou het verschil tussen het geval van Rusland en Israël?…..vies he?

  Ik heb nog een brandende vraag voor al die democratische mensen.
  Vroeger was er een man die het Duitse derde rijk wilde maken,het mocht NIET GEBEUREN,nu is de vraag…hoever,hoe groot gaat het Duitse VIERDE rijk worden onder leiding van Brussel?
  Wat staat ons als Nederlanders nog te wachten op het gebied van uitbreiding van de EU?
  Waar komt de Nederlandse grens te liggen??

  Ik dank U!

 2. ik heb het donkerbruine vermoeden dat Thierry dit ook weet, maar de zoveelste populist/controlled opposition is. Het SYSTEEM en ieder die er aan deelneemt, is verrot.

 3. Mussert op bezoek bij Hitler, Rutte op bezoek bij Schwab…het blijft lachen met de mensen.

  De armen jatten van de armen en de rijken jatten van de armen èn de rijken. Dus als het ‘s avonds wat donkerder wordt boven Oekraïne sluipen ze rond op het slagveld. Tussen de lijken en de vleeshompen. Het is een heel gesleep en gedoe: alle zakken navoelen, het horloge gaat eraf en wacht even…ja, dáár zit nog een gouden tand…

  Het mag eigenlijk niet maar er wordt hier op de grote parkeerplaatsen nog wel eens gebedeld. Meestal door donkere types in heel erg foute leren jasjes. “Horloge meneer?” Bij de aanbieding gaan zelfs beide mouwen omhoog.

 4. Laten we ons zelf niks wijsmaken. 80% van de wereldbevolking loopt rond met een verstandendelijke beperking, gerelateerd naar de DNA modificerende injecties is dat een vast bewijs en gegeven. Cito testing bij jonge kinderen geeft een toekomstige uitslag voor indoctrinatie en politieke agenda’s via publieke scholing naar een gegarandeerde slavenbevolking. MSM media praat naar het volk alsof het kinderen zijn. Zie de volkskrant “waarom heeft de Koning zoveel geld nodig”.

  20% dus ongeveer 1.5 miljoen mensen in het territorium genaamd Nederland/Holland, dit is een leger zonder leiding. Ik heb het al eerder verteld, tactical killing teams onder een libertariaanse leiding zijn in staat om de complete corruptie onderleiding van Koning en Kabinet, Raad van State binnen een paar weken te beeindigen.

  Een Staat voor en door het volk onder libertariaanse supervisie.

  De globale en nederlandse rooftocht van grond, grondstoffen en geld moet worden beeindigd.

  Leger, Marreschausee en Politie dienen zich beseffen dat ook hun kinderen en kleinkinderen slachtoffer worden van deze mondiale staatsgreep.

  Een one world govermnent dient niemand, behalve een kleine groep machthebbers, waarvan uw Koning met zijn vrouw en kinderen een groot voorstander, ook zij zijn WEF getraind.

  Vergeet de steun van die 80% maar, het gevecht moet komen van de rest, ondernemers vechtend voor bestaan, kinderen en nageslacht. Wakkere mensen die door de propaganda heen kijken.

  50% en meer van je inkomen vergaard door arbeid en handel afstaan aan die Koning???

  Wat krijg je er voor terug??? Niks anders dan gezeik en onderdrukking van je vrijheden!

  Zij die weten hoe de geopolitiek in elkaar steekt, dienen zich te organiseren tot aktie, de tijd is nu.

 5. Beste Justus, wat is jouw antwoord op het huidige systeem? Wat gaat de nieuwe leiding doen, weliswaar van libertariaanse origine, maar toch. Hun start is die van iedere machtswisseling en die leidt steeds weer tot die beruchte geschiedenis die zich herhaalt. Met andere woorden de mens blijft dezelfde kringetjes lopen achter hun grote roerganger aan? Hoe zie jij een andere toekomst voor je. Tachtig procent van de mensen zit niet te wachten op de libertiaanse greep naar de macht. Hoe vrij zijn deze mensen na de machtswisseling? Moeten ze daarna de libertarianers gehoorzamen?

 6. Een conglomeraat van beroepsgroepen. Beroepsgroepen met een duidelijke jaarlijks verkiesbare vertegenwoordiging. Geen topdown meer maar vertegenwoordiging van onderaf, gedecentraliseerd. Nationaal beheer van belastinginkomsten ten voordele van het hollandsche volk. Een openbaar huishoudboekje. Verplicht stemmen op openbare referenda. Terug naar een nationalistische identiteit met cultuur en tradities voor alle ingezeten binne dit territorium. Uit de gecentraliseerde EU handelsorganisatie. Bescherming van de import en export handel ten voordele van NL producenten. Weg met die middeleeuwse geloofsoveruigingen van kerk en koning. Het gaat altijd over de 3G’s, grond, grondstoffen en geld, maar dan wel voor de prosperity van het Nederlandsche volk. Ignorence = Uneducated. Geen agenda 2030 indoctrinatie, want dat is 1 grote mondiale geldroof. Het Nederlandse volk door eerlijke en juiste berichtgeving van globale omstandigheden kan tot verlichting komen en jij Rob doet een belangrijke bijdrage. Ik kan nog uren doorpraten over een andere en betere toekomst, maar dat wordt teveel voor deze conversatie. Het wordt zo een beetje van de hak op de tak. Misschien later. Het is niet zo moeilijk als dat het lijkt.

 7. Ik ben wars van elk -isme. Wèg met de slimme poep van politieke partijen en ons geperverteerde wettige betaalmiddel.

  Onderzoek van het Duitse economische onderzoeksbureau “Wissenschafts Manufaktur” laat zien dat een land veel beter dan nu het geval is kan worden bestuurd door een gekozen forum van vakmensen uit de wereld van de economie en de filosofie. Van mensen die we kunnen aanstellen maar -heel belangrijk!- die we ook weer meteen de laan uit kunnen sturen bij in gebreke blijven of malversaties. Die dus niet steeds vier jaren blijven zitten. Combineer een dergelijk forum met een gedemocratiseerd wettig betaalmiddel en klaar is Kees.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.