Media en politiek snoeren Icke en Baudet de mond

Freedom of speech crisis concept and censorship in expression of ideas symbol as a human tongue wrapped in old barbed wire as a metaphor for political correctness pressure to restrain free talk or limit communication.

Iedere Nederlander weet waar ernstige verdachtmakingen van andersdenkenden door de massamedia en de politiek toe kunnen leiden. Toch slaan de ‘corporate media’ onder leiding van de NOS de weg van demonisering weer in. Dezelfde koers die de Belgische media volgen met Desmet waaraan we eerder aandacht besteedden. We bekijken de sovjet-aanpak van Icke en Baudet.

Thierry Baudet

Tweede Kamerlid en fractievoorzitter voor FvD Baudet is recent het woord ontnomen door de Kamervoorzitter toen hij de opleiding van Minister Kaag in de Kamer ter sprake bracht. Meer hierover in Kabinet laat Kamervoorzitter een Kamerlid de mond te snoeren. Baudet weigerde toen dit terug te nemen en mocht niet verder praten.

Ongeacht de regels die je met elkaar als club Kamerleden afspreekt, waarbij overigens de meerderheid weer regeert over de minderheid, blijft het een vreemde zaak dat er blijkbaar geen vrijheid van meningsuiting heerst binnen het ‘democratisch gekozen parlement’.

Zaken naar voren brengen waarmee de meerderheid van de Kamer het oneens is, mag dus niet meer. Simpelweg doordat de Kamervoorzitter een beroep op het Reglement van Orde kan doen.

Daarnaast is hij deze week geschorst van deelname aan de debatten in De Tweede Kamer door diezelfde Kamer voor zeven dagen. Ze durfden (nog) niet zover te gaan door hem ook zijn stemrecht voor die periode te ontnemen, maar in het huidige politieke onweer lijkt alles mogelijk. Baudet en twee fractiegenoten hebben zich niet aan de integriteitsregels van de Kamer gehouden, doordat zij hun betrokkenheid bij uitgeverij Amsterdam Media Group BV niet gemeld hebben, aldus de integriteitscommissie.

Thierry Baudet reageerde hierop door aan te geven dat dergelijke gegevens al openbaar zijn, namelijk bij het Handelsregister. Daarnaast wil hij niet zijn hele agenda delen met zijn mede-kamerleden zo gaf hij later nog aan.

Faber

Ook in de Eerste Kamer lijkt de praktijk van muilkorven aan populariteit te winnen. De fractievoorzitter van de PVV in de Eerste Kamer Marjolein Faber moest haar mond houden nadat ze tijdens de Algemene Beschouwingen Rutte had gevraagd of “de vijfde colonne niet eigenlijk achter de regeringstafel zit”. Deze term verwijst naar landverraders die in het geheim een land ondermijnen.

De Kamervoorzitter vond dit te ver gaan en vroeg haar deze woorden terug te nemen. Wat strikt genomen vreemd is. Waarom zou zij deze vraag niet aan het kabinet mogen stellen? Mogen Kamerleden dan geen twijfels meer hebben over het functioneren van de regering? Ze zijn er toch om de Regering te controleren?

Dit weigerde ze omdat ze alleen maar een vraag had gesteld. Daarop ontnam de voorzitter haar het woord:”Ik constateer dat u zwaar beledigende taal heeft gebruikt in de richting van onze gast.”

Langzamerhand ontstaat er een lijst van woorden die door de oppositie niet meer mogen worden gebruikt tijdens debatten in het Parlement. ‘De vijfde colonne’ is een nieuwe.

NOS

Vervolgens wijdt de NOS breed uit over de ‘complottheorieën’ die Baudet in de ogen van de corporate media aanhangt. Ook dat mag niet meer. De Staatsomroep schrijft dat er ‘in de Tweede Kamer grote zorgen leven’. Dat is een knappe waarneming, maar helaas is geen mens in staat om ‘zorgen’ waar te nemen.

Daarnaast verwijst Baudet niet naar samenzweringstheorieën, zoals de NOS beweert, maar naar conspiracypraktijken. Wanneer we de nauwe samenwerking in de praktijk zien tussen bijvoorbeeld Rutte’s regeringsclub en het WEF dan kan je toch niet meer spreken van een theorie.

De Staatsomroepers raken pas echt van het pad wanneer zij Baudet en Icke linken. De NOSroeptoeters:”De leider van Forum voor Democratie verkondigt daarin een complottheorie van de Britse schrijver en Holocaust-ontkenner David Icke, die zegt dat de controle over de wereld wordt overgenomen door “reptielen” die, vermomd als mensen, hun wil willen opleggen.”

We laten Icke, die werd geïnterviewd door Mordechai Krispijn hierover zelf aan het woord.

Icke

Voordat we David Icke aan het woord laten, op het ogenblik woedt er een campagne op initiatief van het CIDI, klakkeloos opgevolgd door de massamedia, gericht op het verbod van David Icke om op 6 november tijdens een vredesdemonstratie in Amsterdam als een van de sprekers op te treden.

Interessant is alleen al daarom dit interview. Krispijn begint met drie vragen, die aantonen hoe waardeloos de massamedia zijn om je gebaseerd op hun nieuwsvoorziening een mening te vormen.

De eerste vraag is of de Nederlandse mainstreammedia contact hebben gezocht met David Icke? Zijn antwoord luidt:”Nee.”
Met andere woorden, het CIDI spreekt een ban uit over Icke en alle media volgen dit zonder te checken of deze organisatie terecht oproept Icke uit NL te weren.

Op de vraag of David de holocaust plaatsvond antwoordt hij “Ja”, net als op de vraag of Joden vermoord werden door de Duitsers in WOII.

Met andere woorden de bewering van de NOS dat Icke een holocaustontkenner is, slaat nergens op. De actie van het CIDI komt volkomen uit de lucht vallen, heeft dus geen enkele basis.

Je kunt hier het volledige interview bekijken.

Demoniseren

Icke komt nog even in het vraaggesprek terug op de eerste vraag. Hij zegt mij werd niets gevraagd door de mainstreammedia omdat ze willen demoniseren zonder hem een platform te geven van de dingen die zij niet willen horen.

Hij vertelt over de ‘Big Lie’, des te groter de leugen des te beter. Icke zegt hierover, wanneer ze een leugen blijven vertellen en hij is dermate groot, dan zullen mensen deze minder snel in twijfel trekken. Ze verwachten namelijk niet op een dergelijke schaal voor de gek gehouden te worden. Hun motto is, blijf de leugen herhalen en geef je doel geen platform.

Icke werd in 2019, nadat hij al een keer of tien lezingen had gegeven in Australië, niet toegelaten tot het land omdat een Joodse Australische organisatie beweerde dat hij een ‘holocaust denier’ was.

Hij zegt:”De hele wereld is gebaseerd op wat mensen herhalen. Niet op wat ze onderzoeken. Ze herhalen wat ze hoorden alsof het echt is.” (zie actie  NL mainstreammedia hierboven)

Reptielen

Maar we beluisteren David icke’s interview verder, op zoek naar zijn vermeende uitspraken over reptielen.

David krijgt helaas niet genoeg tijd van Krispijn om zijn verhaal hierover af te maken, daarom doe ik dat met enkele citaten uit zijn boek ‘Alles wat je moet weten, maar wat je nooit is verteld

In hoofdstuk 5 van dat boek schrijft hij dat de mens slechts een fractie waarneemt van het universum. Onze geschiedenis verhaalt over culturen die melding maken van een kracht die de realiteit van de mens manipuleert. Zij krijgen van verschillende volken andere namen, maar het zijn dezelfde manipulators, zoals ‘slangengoden’, ‘slangenbroers’ (door de Hopi), Chitauri (Zulu), Archonten (gnostici), demonen (christendom). Soms zijn het entiteiten die een vorm hebben, terwijl andere verborgen blijven.

Hij meldt letterlijk:”Ik werd onophoudelijk geridiculiseerd door mensen met gevangeniscellen op de plek waar hun geest zich zou moeten bevinden, terwijl blijkt dat de gnostici 1600 jaar geleden al in hun teksten, vergezeld in een kruik bij Nag Hammadi, een reptiliaanse vorm en ook Greys linkten aan Archonten. Zij zeggen dat de meest voorkomende manifestaties van Archonten, qua vorm reptiliaans of slangachtig zijn..”

Hij heeft zijn conclusies getrokken uit meer dan 30 jaar onderzoek, van onze tijd tot in de oudheid. In bijvoorbeeld het boek ‘Children of the matrix’ heeft hij bewijs en info verzameld over de ‘manipulaties van onze maatschappij door een reptiliaans ras’. Hij beschouwt dat als een archontische samenzwering waarmee de mensheid te maken heeft, die wordt afgedaan door met name de media als onzin. Hij vindt dat ‘mensen die het afdoen als onzin zijn totaal onwetend omtrent de realiteit die ze dagelijks ervaren.’

Met andere woorden ga niet af op wat je gehoord hebt, maar onderzoek het zelf!

Rob Vellekoop, 23 oktober 2022

4 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Even over de geweldige media in Holland gestapo land….
  POLIZEI AUSWEIS EINHALTEN!!!!!

  Alles wat daar bekend wordt gemaakt is—–100000000% waar,DAT vinden al die mensjes die daar allemaal mee te maken hebben en over gaan!!!
  Hoe arroganter kan je worden.

  Andere mensen die daar anders over denk zijn/vinden….zijn allemaal complotdenkers en fakers.(het is maar goed DAT die er nog zijn).
  Al die gezeiktafeltjes op die poppenkast(TV),alles wat daar over dat/die tafeltjes gaan is 10000000000% waarheidsvindingen!
  Dat is nou wat er aan de hand is hier.

  Zal ik wat zeggen,de gehele Europese unie wordt letterlijk en figuurlijk gebruikt door de USA wat betreft het oorlogje met Rusland, dat landje met dat kleurtje geel-blauw is een uitlokkertje geweest om zo de Russen te kunnen belagen en daar de lakens uit willen gaan delen,om zo ook verder door te stomen richting China.
  Alles wat communistisch is moet verdwijnen,vernietig 2 grote landen dan vallen de overgebleven kleintjes van zelf.
  DE AMERIKANEN MOETEN POEPEN VAN COMMUNISME!…EN DAT IS AL VAN OUDS HER ZO!!

  Wat zou het toch mooi wezen als er Raketsystemen 500km richting het Witte huis of het Pentagon staan opgesteld.
  Wat zouden die democratische mensen daar dan van zeggen?
  500 a 600km raket systeem plaatsen richting Moscou???
  Mogen de Russen dan geen reactie geven?

  MACHT TEGEN MACHT!
  Amerikanen tegen de Russen!

  Ik dank U!

 2. Een spreekverbod voor Baudet en berispingen voor Van Houwelingen en Van Meijeren. Oftewel: stemgerechtigden die “verkeerd” kiezen worden door ons keurige huis van de democratie monddood gemaakt.

  Politiek is een smerig bedrijf. Ze zijn niet bang voor de PVV van Blondie of voor de bbb van Ma Flodder. Maar ze zijn als de dood voor het FvD. En dat siert de mensen van het FvD.

 3. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  Bij de FvD krijgen ze een spoed cursus gebaren taal,dan kunnen
  ze door gaan in de kamer!!!
  Ik dank U!

 4. de sloper,

  Heeft u de gebaren van onze WEF marionetten Rutte en zijn jaknikkende imbecielen wel eens bekeken?

  IK Dank U

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.