‘Ze denken dat we te dom zijn, om zelf na te denken’

Het zijn er slechts enkelen, parlementsleden die zich uitspreken tegen de wereldwijde overname van de macht en de derde wereldoorlog die de elite tegen de mensheid voert. In Nederland steekt Baudet zijn nek hiervoor uit, in Duitsland is dat Anderson en in de VS Gabbard. We zetten delen van hun aangrijpende speeches met onze vertaling onder elkaar. Dit in een poging ze te bewaren, nu steeds meer ‘ongewenste info’ verstopt wordt of verdwijnt van het internet.

Gabbard

Tijdens een hoorzitting over de bewapening van de Amerikaanse regering zei Tulcy Gabbard onder meer het volgende.

“We leven in een land waar veel Amerikanen bang zijn om vrijuit te spreken, bang zich te uiten, bang zijn om een echte open dialoog te voeren, bang om hun baan te verliezen, gecancelled te worden. Of om beschuldigd te worden van een misdaad, wat zou kunnen gebeuren door de onlangs geïntroduceerde wetgeving die zogenaamde haatspeech criminaliseert, speech ongeacht hoe weerzinwekkend nog steeds beschermd wordt onder het eerste artikel van de Grondwet.

Deze angst en deze cultuur van angst is niet ongefundeerd. We hebben individuen in onze regering die vaak werken met hun wapens in de mainstreammedia en Big Tech, die precies doen wat onze oprichters afwezen: het proberen onder controle te brengen wat het volk mag zien en zeggen, onder het mom van ons te beschermen tegen zogenaamde mis- of desinformatie.

Nu benoemen zij zichzelf tot de enige autoriteit en stem van de waarheid van informatie, ondersteund door de meest dodelijke macht op aarde, met de macht om zich op iedereen te richten die ze beschouwen als bedreiging.

Zij alleen zijn degenen die zichzelf aangewezen hebben om te beslissen wat waar is en wat onwaar, wat informatie is en wat desinformatie.

Ze zeggen dat zij dat voor ons doen, voor ons welzijn, om ons te beschermen, maar in werkelijkheid is de waarheid dat zij denken dat we te dom zijn om zelf na te denken, te dom om zelf waar te nemen en onze eigen conclusies te trekken.”

Anderson

 


Europarlementariër Anderson neemt geen blad voor de mond. Ze roept de mensheid op te rebelleren tegen hun regeringen. Luister maar naar wat ze te zeggen heeft:

“Deze hele covid-waanzin, deze zogenaamde pandemie, was slechts een testballon. Een gigantische test om te zien hoe ver ze konden gaan. Om te zien wat ze precies moeten doen om vrije individuen in een vrije en democratische samenleving te laten instemmen om onder dwang volgzaam te worden.

Dat is wat ze probeerden te bereiken. Dat probeerden ze uit te zoeken. En ze zijn eruit, reken maar. Ze zijn nu veel slimmer.

Het uiteindelijke doel is om onze democratische samenlevingen om te zetten in totalitaire samenlevingen. Het doel is om onze fundamentele rechten af te nemen, vrijheid, democratie en rechtsstaat. Ze willen hier helemaal van.

Covid had niets te maken met  de volksgezondheid. Het had steeds te maken met het breken van mensen om ons onderdeel te maken van een domme massa, waarover ze volledige zeggenschap hebben. En wij zullen volledig afhankelijk worden van deze globale elite.

Dus ik smeek de mensen en alle volkeren wereldwijd, stop met het geven van de ‘democratisch gekozen regeringen’ het voordeel van de twijfel. Ze verdienen dat niet. Stop met beredeneren wat je regering doet. Ze hebben geen goede intenties. Nooit in de geschiedenis van de mensheid is er een politieke leider geweest die bezig was met het welzijn van de gewone mensen. En nu is het niet anders. Waarom zou het?

Je kunt niet met instemming uit een tirannie komen. Dat is onmogelijk. Als je dat wel doet, zal je een gigantische krokodil voeden in de hoop om als laatste opgegeten te worden. Maar maak je geen zorgen, jij komt ook aan de beurt en dan word jij opgegeten.

Ik moet de mensen ook vragen, stop met stil zijn. Kom naar buiten, hou op met instemmen. Begin te rebelleren. Ze proberen je te pakken te krijgen, als je je niet verzet.”

Baudet

De voorman van het Forum voor Democratie is sinds de coronatijd wakker geworden. Baudet trekt in deze speech uit 2022 van leer tegen de werkelijke agenda die wordt uitgerold en zet alle registers open.

“…het doel van het coronabeleid is niet de bescherming van de volksgezondheid, zoals het doel van de EU handel of samenwerking is. Zoals het doel van immigratie niet is het helpen van kwetsbaren en het doel van het klimaatbeleid niet is, welzijn van natuur, milieu en planeet.

In de afgelopen 1,5 jaar ben ik gaan inzien dat het bedrog dat wij al langer zagen in de drie grote projecten die onze wereld stukmaken en die onze oude wortels afsnijden en de aanval op de natiestaat uitvoeren, dat dit bedrog ook bestaat met betrekking tot corona.

Het dient een volkomen andere agenda. Een agenda die wordt aangeduid met termen als The Great Reset en Build Back Better, een agenda die globalistisch wordt uitgerold en die de hele wereld in haar greep lijkt te hebben.

…de toekomst…die laatste fase is dan integratie van al deze zaken, gezondheidspaspoort, CO2-voetafdruk, uitgavenpatroon, internetzoekgeschiedenis en -gedrag…al die systemen worden door 5G verbonden aan de smart city en aan je smart house hold…. Ongetwijfeld zullen al deze vervolgstappen worden gepresenteerd als handige zaken voor de burger.

..de QR-maatschappij waarbij goed gedrag wordt beloond met toegang tot sociaal maatschappelijk leven en slecht gedrag wordt bestraft met een rood kleurende scanner.

…in 2016 werd in VN-verband besloten alle mensen op aarde een digitaal ID te geven voor dagelijks gebruik. Waarbij specifiek de integratie van rijbewijs, bankrekening, media en gezondheidsdossier woerden genoemd. Er komt een CO2-taks bij, daarna worden financiele gegevens gekoppeld en word je persoonlijk IP-adres aan je biometrische data of je gezichtsherkenning , zodat je gehele internetverkeer kan worden gemonitord. Dan klapt de val dicht. Zo houdt het allemaal verband met elkaar.”

Slot

Deze politici zijn echter roependen in een woestijn van lakeien van het WEF (de zogenaamde young global leaders van weleer) of van naïeve politici die nog steeds niet inzien wat er werkelijk speelt. Zij zullen zich waarschijnlijk net zo machteloos voelen als velen die ook wakker zijn voor het politieke spel dat gespeeld wordt.

Zij verdienen onze steun. Opmerkelijk vind ik het echter wel dat Anderson het systeem dat zij afwijst, een systeem is waarbinnen zij de rol van parlementariër heeft. Persoonlijk vind ik dat moeilijk te rijmen, maar aan de andere kant biedt het haar wel de mogelijkheid heel veel mensen te bereiken en te waarschuwen.

Ook geeft het hoop.

Rob Vellekoop, 28 oktober 2023

1 Comment

  1. Goede speech van Baudet! Hoewel het nog maar de vraag is of de oplossing vanuit de politiek kan komen (zij is immers deel van het probleem!) ben ik na veertig jaar niet meer te hebben gestemd lid geworden van het FvD. Niet omdat ik net zo’n dappere kerel ben als Gideon van Meijeren maar omdat ik nu eenmaal slecht ben in kruipen. In Duitsland, voorlijk op Nederland, zitten de kartelpartijen door hun verwoestende werk inmiddels diep in de problemen en een dramatische politieke omwenteling dient zich in Duitsland aan. Alice Weidel, partijvoorzitter van het AfD -zeer vergelijkbaar met ons FvD- wil o.a. de veroorzakers van het corona-schandaal voor de rechter hebben en de toestroom van het electoraat naar het AfD stijgt explosief. Het diffameren en zinloos arresteren van AfD-politici, de bedreigingen, de aanslagen….het werkt allemaal niet meer. Het ledental van het AfD blijft alsmaar verder groeien.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.