Z is verboden in Duitsland

In Duitsland geldt de vrijheid van meningsuiting niet als de overheid ergens opeens een strafbare handeling in ziet. Zo knauwt ieder land langzaam maar zeker keer op keer een stukje van de grondrechten af. Steeds vinden overheden een excuus om de burgers rechten af te nemen. Dit keer is de aanleiding de letter Z. Het moet niet gekker worden.

Z

Wie in Duitsland de letter ‘Z’ gebruikt als symbool om in de Russische betekenis de oorlog goed te keuren maakt zich strafbaar.

De Frankfurter Allgemeine Zeitung maakt melding van meer dan 140 overtredingen in verschillende Bondslanden. Iemand die deze letter gebruikt kan de overheid beschouwen ‘voorstander van de Russische aanvalsoorlog’. Het Russische leger in Oekraine kalkt deze letter op hun pantservoertuigen.

Degene die dit in Duitsland doet, ‘beloont en billijkt een strafbaar feit’ volgens Paragraf 140 des Strafgesetzbuchs.

Goedkeuren aanvalsoorlog

Een woordvoerder van het Ministerie van Binnenlandse Zaken in Magdeburg geeft aan dat het tonen van het symbool in het openbaar in combinatie met de Russische aanvalsoorlog leidt tot een gerechtelijk onderzoek als hiermee uitgedrukt wordt het goedkeuren van de oorlog.

Met andere woorden ondanks de vrijheid van meningsuiting die Duitsers volgens hun Grondwet ook hebben, mogen ze niet voor de Russische aanval op Oekraïne zijn. Althans ze mogen dat niet in het openbaar laten doorschemeren! Want de autoriteiten vinden het fout wat Rusland doet, dus moeten alle Duitsers dit ook vinden.

Boete

In Hamburg is een 62-jarige autobestuurder veroordeeld tot een straf van 4000 Euro (80 dagen van 50 euro per dag). Zijn vergrijp is dat hij een A-viertje met daarop de letter Z aan zijn auto had hangen.

De rechter zag hierin solidariteit met Rusland en een goedkeuring van de oorlog tegen Oekraïne. Volkenrechtelijk is Rusland in overtreding en daarmee is het ophangen van de Z een openlijke goedkeuring van een strafbaar feit.

De Beierse Minister van Justitie licht het gebeuren als volgt toe. De meningsvrijheid is een groot goed in onze Grondwet. “Ieder mag zijn mening in Duitsland uiten.De meningsvrijheid houdt echter op waar het strafrecht begint. Wij accepteren niet dat vergrijpen die tegen het volkerenrecht ingaan goedgekeurd worden.”

Letter Z niet in Russisch alfabet

De letter Z staat voor ‘Za pobedu’ wat voor de overwinning betekent. Terwijl de letter ‘V’ niet betekent Victory, zoals zo vaak wordt gedacht, maar voor ‘Sila v pravdeÄ dat wil zeggen: In waarheid ligt de kracht.

Blijkbaar neemt de legerleiding de Engelse vertaling van de letters. De letter ‘Z’ komt in het cyrillische alfabet niet voor.

 

Rob Vellekoop, 29 oktober 2022

3 Comments

 1. Hallo Rob en lezers,

  Dit mooie artikel over Z en de Duitsers in De Lange Mars Plus van heden 30 oktober 2022 wordt begrijpelijker als je uitgaat van de feiten in plaats van uitgaan van wensen of aangeleerde ideeën.

  “Want de autoriteiten vinden het fout wat Rusland doet, dus moeten alle Duitsers dit ook vinden”.

  De ‘autoriteiten’ in het gebied dat Duitsland genoemd wordt zijn de militaire bezetters, de Shaef (Supreme Headquarters Allied Expeditionary Forces). Andere autoriteiten bestaan er alleen in ideeën, niet feitelijk.

  “De rechter zag hierin solidariteit met Rusland en een goedkeuring van de oorlog tegen Oekraïne.”

  Alle rechters in alle rechtbanken in ‘Duitsland’ (en ook in ‘Nederland’) zijn militaire rechtbanken. Allen staan zij op de loonlijst van het bedrijf gekend als ‘IACA’ (= International Association for Court Administration). Ik meen dat die gevestigd is in Virginia ofzo.

  “De meningsvrijheid is een groot goed in onze Grondwet.”

  ‘Grondwet’ is per definitie de wetgeving die een bezettende macht oplegt aan de mensen die wonen op het door hun bezette grondstuk. Een vrije of authentieke bevolking kent en heeft en behoeft geen grondwet. In de vrije Bataafse Republiek (vanaf 1795) creëerde de bevolking de ‘Bataafse Gronden’, vanzelfsprekend geen grondwet.

  “Wij accepteren niet dat vergrijpen die tegen het volkerenrecht ingaan goedgekeurd worden.”
  Hoe de militaire bezetters zich dienen te gedragen naar de bevolking toe die door hen bezet is staat onder meer in hun Military Field Manual. Eenieder die op geen enkele wijze de aanwezigheid en de plannen van de militaire bezetter in de weg staat, die dienen zij te beschermen en vrije doorgang te verlenen. Elk ander, die hen op enige wijze aanvalt, wordt beschouwd als een ‘enemy combattant’, als een vijand in hun gevecht.
  Een ‘demonstrant’ is dus een vijand. En de vijand heeft geen rechten, die mogen zij verslaan zonder daarvoor ter verantwoording te worden geroepen. We zien hoe ME-ers mannen en vrouwen die demonstreren openbaar doen aftuigen, hun mondiale bedrijf gekend als ‘Academi’ zal geen van zijn personeelsleden daarvoor terugfluiten of straffen.
  Volkenrecht is een onderliggend sprookje ter afleiding, want geen mens heeft van wie dan ook ‘rechten’ gekregen bij diens komst op aarde.

  Zie wat het in werkelijkheid is, pas dan kun je (kunnen wij als bevolking die reeds op het land leefde voordat de militaire bezetters kwamen) de juiste stappen zetten. In elk ander geval trap je in de afleiding die de militairen geheel legitiem kennen als hun ‘krijgslist’.
  Vanuit deze feitelijke beschreven militaire toestand en hun slimme krijgslist is jouw artikeltje over Z wel begrijpelijk en is het logisch dat zij de bevolking die zich bemoeit met hun militaire acties aanpakken.

  Hoe wel? Volg de hollandassembly.nl zooms voor updates. 😉
  En bekijk http://www.vimeo.com/764114115 (opname van woensdag 26 oktober 2022)
  Of http://www.vimeo.com/607762071 (opname van 5 augustus 2021)

  Het doel van het aanpakken van de bevolking door de lokale militairen is overigens anders dan je wellicht denkt. Wanneer je beseft dat álle militaire organisaties wereldwijd onder één en hetzelfde hoofdcommando staan en functioneren, namelijk de UPU (= Uniform Postal Union gevestigd in het enige land dat in vrede is: Zwitserland) dan begrijp je meteen ook dat al die militaire rechtbanken en legers onderdeel zijn van een veel grotere krijgslist ten koste van de volkeren der aarde.
  Het goede nieuws: In de hoogste top van deze mensengemaakte machtspiramide heeft een wel menswaardige trustee de hoogste positie, die boven al die militairen en overheden uitstijgt, overgenomen: Kimberly Ann Goguen. Via haar en ons onafhankelijke nieuwsnetwerk gekend als http://www.UnitedNetwork.News en de wereldwijde assemblees valt er door de bevolking wereldwijd met haar samen te werken.

  Hartegroet en tot nader, Peter van Holland

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Als je hier in dit land positief iets zegt over Rusland,word je de mond gesnoerd dat is de echte democratie waar de mens hier in leeft…..1 en al groot leugen….oorlogsmisdaden door de Russen…..enkel alleen maar door de Russen????????
  Het tegengeluid mag NIET mede gedeeld worden,waarin leef je dan???in een eerste klas dictatuur cq landverraders van de bovenste plank!

  Zitten de Nederlanders te wachten op nieuwe kernwapens vanuit de gewelddadige USA/Amerika die de Nederlanders zogenaamd moeten beschermen?
  Je kan je beter beschermen tegen ziekmakende Amerikaanse bedrijven die de Nederlandse bodem en bevolking ziek maken!!!

  PFAS zit al in de nieuwe pas geborenen mens wat er niet meer uit gaat,dat geweldige Amerikaanse bedrijf wat zo goed is voor de werkgelegenheid…al dus onze geweldige overheid!

  Het milieu!!!!

  WELK MILIEU???

  Ik dank U!

 3. Mark Rutte en consorten: “De oorlog in Oekraïne is ook onze oorlog”.

  Men kan het maar niet begrijpen. Een paar oude smeerlappen verklaren elkaar de oorlog en vele duizenden jonge mensen gaan sterven.

  Méér is het niet en het is ook nooit iets anders geweest.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.