De vijf beste complotpraktijkboeken: hoe theorie praktijk wordt

Voor de mainstreampers is de term complotdenker een manier om iemand belachelijk te maken of gewoon voor ‘gek’ uit te maken. Voor de andersdenkers van de bevolking is complotdenker een aanbeveling, een geuzennaam. Dat betekent iemand die het lef heeft om zich niet door de overheid te laten voorschrijven welke gedachten en ideeën hij moet hebben. Voor hen en ieder ander die moedig genoeg is zetten we vijf ‘conspiracyboeken’ op een rij, want lees maar hoe de theorie in praktijk wordt gebracht.

Tetralogie van Robin de Ruiter

Deze kanjer is al vele jaren een topper. Ik vermoed dat er bijna geen alternatief denker is die deze pil niet op de boekenplank heeft staan. Indien dat niet zo is dan raad ik je aan hem aan te schaffen.

Dit boek omvat meerdere opzienbarende publicaties over de geplande Nieuwe Wereldorde. Ze verschenen voor het eerst in boekvorm in 1989 in Mexico. De auteur toont aan hoe ‘internationale monopolisten’, die achter het politieke wereldtoneel opereren, al decennia lang proberen de bestaande wereldorde te vernietigen om een dictatoriale Nieuwe Wereldorde te creëren; een wereldontwerp voor een wereldregering en werelddictator. Dit voornemen siert al lange tijd de één dollarbiljetten (Novus Ordo Seclorum).

In Nederland was het onmogelijk het oorspronkelijke manuscript van dit boek te publiceren.
Zonder uitzondering gaven gerenommeerde uitgevers te kennen dat “Nederland nog niet klaar was voor dit boek”.

440 pagina’s, prijs 29,95 of 29,95 Florijn bij Academy of Happiness (sponsor DLM PLus).

De val van David Icke

Het meest recente boek van Icke in het Nederlands vertaald, geschreven door de man met de ban om Nederland te bezoeken, alleen maar omdat hij er andere gedachten op durft na te houden dan de mainstream.

Meer dan 30 jaar na zijn realisatie, met 23 boeken op zijn naam en een publiek van meer dan 100 miljoen volgers, komt David Icke in zijn laatste boek met misschien wel de meest verstrekkende conclusie over de werkelijkheid ooit. Na een deel autobiografie legt Icke haarfijn uit wat de essentie is van de werkelijkheid waarin de mensheid zich bevindt. Hoe die gevangen zit in de Matrix, gevangen in het wiel van reïncarnatie én hoe we daaruit kunnen ontsnappen.

356 pagina’s, prijs 26,99 of 26,99 Florijn bij Academy of Happiness (sponsor DLM Plus).

Van Anunnaki tot Illuminati van Jaap Rameijer

Rameijer ontrafelt aan de hand van honderden publicaties het leven op onze planeet en komt met een alternatieve geschiedenis. In het eerste deel beschrijft hij het ontstaan van de aarde en de schepping van homo sapiens. Het verhaal van zijn lotgevallen van de afgelopen 450.000 jaar. Via onder andere de zondvloed, de plotselinge opkomst van geavanceerde beschavingen, en van de illuminati, de foute bankiers, de maffia van Khazaria. Hij laat zien hoe onze vroege geschiedenis een slavernijverleden kent, waarbij goud voor de goden gedolven moet worden.

Het is een tijdperk van hoogwaardige technologieën, van oude en nieuwe goden, oude beschavingen, kleitabletten, de bijbel en andere religieuze geschriften en over de vele rampen die de aarde treffen. In het tweede deel behandelt hij de gevaren die ons bedreigen, mogelijke verbanden tussen Anunnaki van de planeet Niburu en Illuminati op aarde. De gevaren van binnenuit zoals de Nieuwe Wereld Orde en een Derde Wereldoorlog.

398 pagina’s, prijs 24,95 of 24,95 Florijn bij Academy of Happiness (sponsor DLM Plus).

Worden wij wakker van Marcel Messing

Ter sprake komen onder andere de achtergronden van 9/11, elektronische controle en spionagetechnieken, de gevaren van de chip en het internet. Volgens Messing dreigen we te worden opgesloten in een gigantische elektromagnetische kooi van stralingen die ons zullen dehumaniseren.

Op de achterflap stelt Messing enkele schokkende vragen. Veronderstel dat veel van wat je geleerd hebt NIET waar is. Dat je onwetend jouw hele leven gemanipuleerd werd met ideeën over religie, politiek, economie, geschiedenis, opvoeding, gezondheid, oorlog en vrede. Stel dat je erachter komt dat de leugen regeert en tot waarheid verheven is. Wat dan?

Sinds 11 september 2001 (9/11) kwam alles in een stroomversnelling. Wat is er aan de hand? Waarom ineens al die big-brothertechnieken: camera’s, satellieten, drones, artificiële intelligentie, robots, diverse paspoorten, DNA-databanken, scans, biometrie, het snelle uitrollen van 5G?

256 pagina’s, prijs 25,99 of 25,99 Florijn bij Academy of Happiness (sponsor DLM Plus).

De macht van de onzichtbare bankiers

Dit lijkt een financieel boek te zijn, maar dat is het niet. Het gaat namelijk over het verband tussen gewone bankiers, vrijmetselaars, jezuïeten, zionisten, de EU, het Vaticaan, big pharma, Europese vorstenhuizen, valse vlaggen met de onzichtbare bankiers die de hele wereld besturen en bezitten.

Het beschrijft op een vlotte manier hoe al deze spelers in werkelijkheid met elkaar moeten samenwerken. Tevens staan er talrijke verwijzingen naar websites waar je de informatie nog eens kunt bestuderen. Het knoopt alles aan elkaar waarvan je ooit dacht dat dit niets met elkaar te maken kon hebben.

235 pagina’s, prijs 19,95 of 19,95 Florijn bij Academy of Happiness (sponsor DLM Plus).

 

Rob Vellekoop, 21 november 2022

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.