Died Suddenly, ‘ze willen niet dat je weet dat je lichaam nu hun bezit is’

In deze schokkende film, die binnen een dag na de première al meer dan 2 miljoen keer is bekeken, tonen balsemers en Amerikaanse legerartsen de afschuwelijke uitwerking van het vaccin op de mens. Zij laten elastische aderen en enorme bloedproppen zien van talrijke overleden mensen en spreken over een depopulatie op enorme schaal. Deze film kan niet bekeken worden in Frankrijk en bevat uiterst schokkende beelden. Wij maakten een samenvatting van de 1 uur durende video.

Balsemers

Na een introductie waarin Bill Gates in een TED show letterlijk zegt dat de wereld met 6,8 miljard mensen bevolkt is en dat als we erg ons best doen met nieuwe vaccins en gezondheidszorg we dit misschien met 10 tot 15 procent kunnen reduceren!

Een aantal balsemers doen verslag van hun ervaringen met steeds meer overleden mensen met elastische bloedaders met daarin enorme bloedklonters. Dit begon medio 2021. Een balsemer moet beroepsmatig het bloed vervangen met een balsemvloeistof, zij zorgen voor een meer vreedzaam uiterlijk van de overledene.

Verschillende balsemers uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Nieuw-Zeeland vertellen hetzelfde afschuwelijke verhaal. Het lijkt alsof het bloed is verontreinigd met zand erin en dikke zwarte klonten. De Amerikaan Robert Hirschman zegt:”Ik zie iets dat de dood kan veroorzaken..ik moet dit bekendheid geven.”

Legerartsen

Drie luitenant-kolonels van het Amerikaanse leger, artsen, vertellen wat ze ervaren na de door het leger verplichte covidvaccinaties.

Legerarts Dr Theresa Long, een Army Flight chirurg, vertelt dat ze ineens heel veel ziektegevallen is gaan zien, inclusief hartaanvallen, verschillende soorten kanker, MS en bloedstolsels.

Ze zegt in de camera:”Je wilde een product dat mensen doodt. De stakeholders kregen wat ze wilden.”

Toen ze dit als klokkenluider naar buiten bracht werd ze genegeerd en gedreigd door haar superieuren dat ze haar carrière op het spel zette. Ze spreekt zelfs de verwachting uit dat de VS binnen vijf jaar geen staand leger meer zal hebben.

We zien verder dat de drie legerartsen tegenover senator Ron Johnson hebben verklaard dat miskramen en kanker met 300 procent hebben toegenomen boven het 5-jaars gemiddelde en neurologische problemen bij piloten zijn vertienvoudigd. Ook patholoog Dr Ryan Cole meldt een enorme toename van kanker.

Leugenaars

Als je na het voorgaande te hebben gezien, beelden voorgeschoteld krijgt van enkele topfunctionarissen die keihard liegen over het vaccin dan raakt je dat diep.

Fauci:“Is het echt veilig en is het echt effectief..
Canadese premier Trudeau:“Vaccins zijn veilig en effectief.”
President Biden:“De vaccins zijn veilig. Ik beloof het je. Ze zijn veilig en effectief.”

Doordat de vaccinproducenten zijn vrijgesteld van de verantwoordelijkheid voor de werking van de vaccins, kunnen zij erin stoppen wat ze willen. Het is ook niet duidelijk wat er in zit.

Bloedklonten

Bijna aan het einde van de film krijgen we de afschuwelijke gevolgen te zien in ons lichaam.

Vette bijna zwarte klonten worden uit de aderen getrokken.

De bloedaders zijn helemaal elastisch geworden en zien eruit als langwerpige stukken plastic. Deze klonten lijken zich te vermenigvuldigen in het lichaam.

Depopulatie

In een rapport uit 1973 vindt toenmalig presidentsadviseur Kissinger al dat de wereldbevolking moet afnemen. Dat is hetzelfde wat de oprichter van CNN Ted Turner zegt.

Luitenant-kolonel Long zegt hierover:”Het WEF, Claus Schwab, Bill Gates en Soros spreken over depopulatie.” Door de groei van de bevolking wordt verwacht de doelen van 2030 niet te halen. De pandemie zou een uitstekende gelegenheid hebben geboden voor de Great Reset. De kolonel zegt dat deze mensen steeds voorspellen wat er gaat gebeuren.

Een andere Amerikaanse legerarts, Chambers, zegt het iets anders, maar wel met dezelfde strekking:”Dit is een vijfde generatie oorlogsvoering die plaatsvindt met een covidspuit.”

Hij voegt er dreigend aan toe:

“Ze willen niet dat je weet dat je lichaam nu hun bezit en speeltuin is.Ze doen met je wat ze willen. Ze zullen je leven kapot maken als je niet het vaccin neemt. Dit is de nieuwe manier van oorlogvoeren.”

Je kunt alleen nog concluderen dat er een gigantische depopulatie gaande is. Volgens Dr Long publiceerde Pfizer al eerder, gedwongen door de overheid in de VS, dat 83 procent van alle zwangere vrouwen die gevaccineerd waren bevielen van een dode baby. Ook uit Hongarije komen meldingen dat het geboorteaantal daar is gedaald met twintig procent ten opzichte van vorig jaar, dit is negen maanden nadat de covid vaccinaties waren begonnen.

Dr. Long:

“Dit is een biowapen, losgelaten op de mensheid met de bedoeling om te ontvolken en voor controle van de bevolking.”

Oproep

Aan het eind doet een Engelse arts een oproep die de wereld over zou moeten gaan, die in geen enkel huis niet gehoord zou mogen worden:

“De enige manier om levens te redden is samen te werken. Dat is onze kracht. Dit is waarschijnlijk de meest Bijbelse wereldgebeurtenis die je je kan voorstellen. Het is Wereldoorlog III, het is een spirituele oorlog. Ik hoop dat er genoeg goeds is in de wereld om het te verslaan, zo niet dan zullen deze monsters de mensheid vernietigen.”

 

 

Rob Vellekoop, 23 november 2022

6 Comments

 1. Terwijl Maxima de wereld rondvliegt om digitaal geld te promoten waarmee ze iedereen kapot gaan maken is er een massief charmeoffensief van de koninklijke familie gaande. “Maxima werkt zo hard voor ons dat ze op haar gezondheid moet letten.” “Maxima levert ons miljoenen op.” “Prinses Amalia loopt op krukken.” “Alexia in therapie na drama.” “Koningin zijn is geen droombaan.” “Een jaar na het skiongeluk van Friso trad Beatrix af.” “Prinses Ariane heeft afscheid genomen.” Om een heel erg lang en strontvervelend verhaal kort te maken: de koninklijke familie is heel erg zielig! En dan heeft de bouw van de droom-villa in Breukeleveen voor prinses Mabel ook nog vertraging….stumpers zijn het!

 2. Onze minister-president is niet aanspreekbaar. Je kunt niet converseren met een individu dat altijd op gespannen voet met de waarheid staat. Als je Rutte ziet zie je een enigszins gebogen lopende lange man -géén vent- met een tasje van het WEF. Hij heeft inmiddels méér gedaan dan een poging om de Nederlandse soevereiniteit bij een in het buitenland gevestigd machtsblok onder te brengen en is daarmee geheel in overeenkomst met ons wetboek van strafrecht een landverrader bij uitstek. Rutte en zijn politieke handlangers zijn ons land met een sneltreinvaart aan het slopen. We zien het overal om ons heen: het pathologische WOKE-onderwijs, “leerprogramma’s” waarbij onze kinderen kaantjes van uitgebakken meelwormen consumeren, de middenstandsbedrijven, de boeren bedrijven, het milieu, de gezondheidszorg, de wetenschap, onze democratie, ons wettige betaalmiddel…alles wordt in ijltempo gesloopt. Dat deze uiterst gevaarlijke landverrader en zijn handlangers nu al vele jaren lang nauwelijks iets in de weg wordt gelegd is de zwartste bladzijde uit de geschiedenis van het merkwaardig laffe Nederlandse volk. Hoe heeft het in godsnaam zo ver kunnen komen? https://www.youtube.com/watch?v=yTf0DbLW2Rk&t=10s

 3. Waar komt die “onverklaarbare” oversterfte toch vandaan? Toch niet van de vaccins? Mark Rutte wil dat niet onderzoeken. “Vanwege de privacy-regels.” Doden en gewonden….”Welnee joh! Ja, ik bekijk ze ook wel eens op youtube….maar meestal is het wat het is: konspirresie.”

  Maar misschien moeten Mark Rutte en consorten zich toch wel een beetje zorgen gaan maken want voor de Deense minister-president loopt het heel erg mis: https://www.youtube.com/watch?v=HR8W0v9GdZU

 4. reactie op Johan Bosman.

  wat je zegt hierboven is allemaal correct. vraag is wat eraan te doen.

  wat je over rutte zegt zou een aanknopingspunt kunnen zijn. de man is inderdaad een landverrader, niet zomaar een, maar binnen het vaderlandse de absolute kampioen.

  de top van de nsb is na de oorlog gefusilleerd, omdat ze landverraders waren. echter hun veraad was in feite een klasse minder dan dat van rutte, zij waren opportunisten, meelopers in een gewijzigde onmenselijk geworden machtsituatie.

  rutte maakt grof misbruik van de macht die hij langs ‘democratische’ weg zelf heeft verworven, met het kennelijke vooropgezette doel zijn land en volk te verkwanselen aan een internationaal terreur systeem. dit is vele malen kwalijker dan wat nsb’ers destijds presteerden. de man, voor zover hij dat is, is door buitenlandse machthebbers binnen geparachuteerd speciaal om dit verraad te plegen.

  ik stel dat het precedent duidelijk en volgens mij rechtvaardig is. ik ben tegenstander van de doodstraf, maar als tegenmaatregel tegen massamoord lijkt het me geoorloofd en nuttig.

  maar om alle misverstanden te voorkomen kan het goed zijn om niet te hard van stapel te lopen. het idee dat rutte een landverrader is zou bijvoorbeeld gepopulariseerd kunnen worden.

  en zijn dan twee punten die ik wil noemen.

  het eerste punt is weer: hoe doe je dat? je hebt daar de media voor nodig en die hebben zo hun eigen projecten.

  en dat is gelijk het tweede punt: voor mij is het duidelijk dat zeker de alternatieve media hun uiterste best doen om het volk te provoceren tot actie. kijk hoe vrijelijk ze berichten over de misdaden van onze leiders, daar zou je toch bijna boos van worden!?

  maar heeft het dan zin om daaraan mee te werken door te doen wat ze proberen te bereiken? nogal een dilemma lijkt het.

  ik heb die film een stukje gekeken, hij hield er na een poosje vanzelf mee op, maar ik heb wel genoeg gezien. het begin is typische usa propaganda techniek gericht op analfabeten. in vele films over wat opgewonden onderwerpen kom je dat tegen, ze pletteren allerlei texten in je gezicht zonder je de kans te geven meer dan een paar letters te lezen. ook het gebruik van soms nogal opgefokte muziekjes dwars erdoorheen terwijl iemand praat wijst in dezelfde richting. ik krijg daar vaak lichte braakneigingen van en stop ik het maar, maar deze stopte vanzelf al, ok dan.

  als je die man die het gemaakt heeft, ene stew peters opzoekt zie je een typische psychopaten carriere, met kennelijke ondersteuning van hogere machten. het is niet zomaar een film, het is een officieel propaganda product. zoals rob in een volgend bericht al meldt wordt die film gecensureerd etc, net als het boek van de smet. binnen de alternative media is dat de standaard manier om ergens reclame voor te maken.
  ja..

  overigens, heeft de fvd het landverraad nog niet gepropageerd? zij spelen typisch de andere kant en dat kan langzaamaan alleen maar verder escaleren. ik heb hun partijprogramma gedownload en daarin kwam het woord “israel” meen ik tien keer voor, als voorbeeld voor hun beleid, als ze zouden regeren dus. ze zijn even ziek als de rest hoor.

 5. Hoi Ad, ik weet dat de enig juiste oplossing nooit vanuit de politiek kan komen. Zij is immers deel van het probleem want toen ik er 35 jaar geleden achter kwam dat indien er geen rente op ons geld zou zitten we ook geen bankiers en politici zouden hebben heb ik daarna natuurlijk nooit meer gestemd. Ik heb daarmee ook niemand meer het mandaat gegeven onze samenleving te terroriseren. Ik vind Baudet een hals-over-kop man maar heb toch vertrouwen in Van Meijeren, Van Houwelingen en De Jonge. De woorden “landverraad” en “tribunaal” zijn dank zij het FvD wel degelijk in het parlement gevallen maar mogen niet meer worden gebruikt van het individu dat de kamer vóórzit…hoe bedènk je het! Ik heb dus niets met politiek maar geniet er toch van -en zie ook de noodzaak ervan in- dat het kartel bij elke aanval op het FvD dieper in eigen vlees snijdt. Maar je hebt gelijk, het is in de huidige situatie kiezen tussen twee kwaden. De ene kant is alleen maar wat minder ziek dan de andere kant. Maar als je bij Albert Zwijn zo’n idioot masker moet dragen heb je dat in ieder geval niet aan mij te danken. Ik heb niemand het mandaat daartoe gegeven. Bij de stembus financiert het electoraat de carrière van een misdadiger en begraven ze hun eigen stem voor vier jaar…bijna niemand die het kan (of wil) begrijpen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.