Died Suddenly, ‘ze willen niet dat je weet dat je lichaam nu hun bezit is’

In deze schokkende film, die binnen een dag na de première al meer dan 2 miljoen keer is bekeken, tonen balsemers en Amerikaanse legerartsen de afschuwelijke uitwerking van het vaccin op de mens. Zij laten elastische aderen en enorme bloedproppen zien van talrijke overleden mensen en spreken over een depopulatie op enorme schaal. Deze film kan niet bekeken worden in Frankrijk en bevat uiterst schokkende beelden. Wij maakten een samenvatting van de 1 uur durende video.

Balsemers

Na een introductie waarin Bill Gates in een TED show letterlijk zegt dat de wereld met 6,8 miljard mensen bevolkt is en dat als we erg ons best doen met nieuwe vaccins en gezondheidszorg we dit misschien met 10 tot 15 procent kunnen reduceren!

Een aantal balsemers doen verslag van hun ervaringen met steeds meer overleden mensen met elastische bloedaders met daarin enorme bloedklonters. Dit begon medio 2021. Een balsemer moet beroepsmatig het bloed vervangen met een balsemvloeistof, zij zorgen voor een meer vreedzaam uiterlijk van de overledene.

Verschillende balsemers uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Nieuw-Zeeland vertellen hetzelfde afschuwelijke verhaal. Het lijkt alsof het bloed is verontreinigd met zand erin en dikke zwarte klonten. De Amerikaan Robert Hirschman zegt:”Ik zie iets dat de dood kan veroorzaken..ik moet dit bekendheid geven.”

Legerartsen

Drie luitenant-kolonels van het Amerikaanse leger, artsen, vertellen wat ze ervaren na de door het leger verplichte covidvaccinaties.

Legerarts Dr Theresa Long, een Army Flight chirurg, vertelt dat ze ineens heel veel ziektegevallen is gaan zien, inclusief hartaanvallen, verschillende soorten kanker, MS en bloedstolsels.

Ze zegt in de camera:”Je wilde een product dat mensen doodt. De stakeholders kregen wat ze wilden.”

Toen ze dit als klokkenluider naar buiten bracht werd ze genegeerd en gedreigd door haar superieuren dat ze haar carrière op het spel zette. Ze spreekt zelfs de verwachting uit dat de VS binnen vijf jaar geen staand leger meer zal hebben.

We zien verder dat de drie legerartsen tegenover senator Ron Johnson hebben verklaard dat miskramen en kanker met 300 procent hebben toegenomen boven het 5-jaars gemiddelde en neurologische problemen bij piloten zijn vertienvoudigd. Ook patholoog Dr Ryan Cole meldt een enorme toename van kanker.

Leugenaars

Als je na het voorgaande te hebben gezien, beelden voorgeschoteld krijgt van enkele topfunctionarissen die keihard liegen over het vaccin dan raakt je dat diep.

Fauci:“Is het echt veilig en is het echt effectief..
Canadese premier Trudeau:“Vaccins zijn veilig en effectief.”
President Biden:“De vaccins zijn veilig. Ik beloof het je. Ze zijn veilig en effectief.”

Doordat de vaccinproducenten zijn vrijgesteld van de verantwoordelijkheid voor de werking van de vaccins, kunnen zij erin stoppen wat ze willen. Het is ook niet duidelijk wat er in zit.

Bloedklonten

Bijna aan het einde van de film krijgen we de afschuwelijke gevolgen te zien in ons lichaam.

Vette bijna zwarte klonten worden uit de aderen getrokken.

De bloedaders zijn helemaal elastisch geworden en zien eruit als langwerpige stukken plastic. Deze klonten lijken zich te vermenigvuldigen in het lichaam.

Depopulatie

In een rapport uit 1973 vindt toenmalig presidentsadviseur Kissinger al dat de wereldbevolking moet afnemen. Dat is hetzelfde wat de oprichter van CNN Ted Turner zegt.

Luitenant-kolonel Long zegt hierover:”Het WEF, Claus Schwab, Bill Gates en Soros spreken over depopulatie.” Door de groei van de bevolking wordt verwacht de doelen van 2030 niet te halen. De pandemie zou een uitstekende gelegenheid hebben geboden voor de Great Reset. De kolonel zegt dat deze mensen steeds voorspellen wat er gaat gebeuren.

Een andere Amerikaanse legerarts, Chambers, zegt het iets anders, maar wel met dezelfde strekking:”Dit is een vijfde generatie oorlogsvoering die plaatsvindt met een covidspuit.”

Hij voegt er dreigend aan toe:

“Ze willen niet dat je weet dat je lichaam nu hun bezit en speeltuin is.Ze doen met je wat ze willen. Ze zullen je leven kapot maken als je niet het vaccin neemt. Dit is de nieuwe manier van oorlogvoeren.”

Je kunt alleen nog concluderen dat er een gigantische depopulatie gaande is. Volgens Dr Long publiceerde Pfizer al eerder, gedwongen door de overheid in de VS, dat 83 procent van alle zwangere vrouwen die gevaccineerd waren bevielen van een dode baby. Ook uit Hongarije komen meldingen dat het geboorteaantal daar is gedaald met twintig procent ten opzichte van vorig jaar, dit is negen maanden nadat de covid vaccinaties waren begonnen.

Dr. Long:

“Dit is een biowapen, losgelaten op de mensheid met de bedoeling om te ontvolken en voor controle van de bevolking.”

Oproep

Aan het eind doet een Engelse arts een oproep die de wereld over zou moeten gaan, die in geen enkel huis niet gehoord zou mogen worden:

“De enige manier om levens te redden is samen te werken. Dat is onze kracht. Dit is waarschijnlijk de meest Bijbelse wereldgebeurtenis die je je kan voorstellen. Het is Wereldoorlog III, het is een spirituele oorlog. Ik hoop dat er genoeg goeds is in de wereld om het te verslaan, zo niet dan zullen deze monsters de mensheid vernietigen.”

 

 

Rob Vellekoop, 23 november 2022

4 Comments

  1. Terwijl Maxima de wereld rondvliegt om digitaal geld te promoten waarmee ze iedereen kapot gaan maken is er een massief charmeoffensief van de koninklijke familie gaande. “Maxima werkt zo hard voor ons dat ze op haar gezondheid moet letten.” “Maxima levert ons miljoenen op.” “Prinses Amalia loopt op krukken.” “Alexia in therapie na drama.” “Koningin zijn is geen droombaan.” “Een jaar na het skiongeluk van Friso trad Beatrix af.” “Prinses Ariane heeft afscheid genomen.” Om een heel erg lang en strontvervelend verhaal kort te maken: de koninklijke familie is heel erg zielig! En dan heeft de bouw van de droom-villa in Breukeleveen voor prinses Mabel ook nog vertraging….stumpers zijn het!

  2. Onze minister-president is niet aanspreekbaar. Je kunt niet converseren met een individu dat altijd op gespannen voet met de waarheid staat. Als je Rutte ziet zie je een enigszins gebogen lopende lange man -géén vent- met een tasje van het WEF. Hij heeft inmiddels méér gedaan dan een poging om de Nederlandse soevereiniteit bij een in het buitenland gevestigd machtsblok onder te brengen en is daarmee geheel in overeenkomst met ons wetboek van strafrecht een landverrader bij uitstek. Rutte en zijn politieke handlangers zijn ons land met een sneltreinvaart aan het slopen. We zien het overal om ons heen: het pathologische WOKE-onderwijs, “leerprogramma’s” waarbij onze kinderen kaantjes van uitgebakken meelwormen consumeren, de middenstandsbedrijven, de boeren bedrijven, het milieu, de gezondheidszorg, de wetenschap, onze democratie, ons wettige betaalmiddel…alles wordt in ijltempo gesloopt. Dat deze uiterst gevaarlijke landverrader en zijn handlangers nu al vele jaren lang nauwelijks iets in de weg wordt gelegd is de zwartste bladzijde uit de geschiedenis van het merkwaardig laffe Nederlandse volk. Hoe heeft het in godsnaam zo ver kunnen komen? https://www.youtube.com/watch?v=yTf0DbLW2Rk&t=10s

  3. Waar komt die “onverklaarbare” oversterfte toch vandaan? Toch niet van de vaccins? Mark Rutte wil dat niet onderzoeken. “Vanwege de privacy-regels.” Doden en gewonden….”Welnee joh! Ja, ik bekijk ze ook wel eens op youtube….maar meestal is het wat het is: konspirresie.”

    Maar misschien moeten Mark Rutte en consorten zich toch wel een beetje zorgen gaan maken want voor de Deense minister-president loopt het heel erg mis: https://www.youtube.com/watch?v=HR8W0v9GdZU

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.