Deze week in ‘t kort: Icke naar rechter, HCQ en Ivermectine mocht toch, oversterfte hoog

Nieuws in het kort met het aankomende kort geding door David Icke, moedige Rob Elens krijgt (deels) gelijk van het tuchtcollege en de oversterftecijfers die dezelfde trend blijven volgen.

David Icke stapt naar rechter

Op 6 november mocht David Icke niet de vredesdemonstratie in Amsterdam toespreken door een inreisverbod voor de Schengenlanden. Hij kreeg een niet ondertekende brief van het IND. (lees artikel hierover) Ondertussen is er een steunsite gemaakt. Free David Icke.eu

Na een rondgang door Samen voor NL langs advocaten om Icke te ondersteunen blijkt dat geen enkele advocaat de zaak op zich wil nemen. Er zijn wel drie juristen bereid gevonden die een bezwaarschrift hebben ingediend op 15 november. Het IND maakt gebruik van de 6 weken termijn om op het bezwaar te reageren.

In het bezwaarschrift spreekt de bezwaarmaker over inperking van Icke’s fundamentele vrijheidsrechten, zoals de vrijheid van meningsuiting, betoging, vereniging en reizen. Door het verbod om naar 26 Schengenlanden en in landen die de SISsignaleringen overnemen zoals de Verenigde Staten betekent te reizen kan hij het Verenigd Koninkrijk niet meer verlaten. Verder is het besluit gebrekkig gemotiveerd,
en is misbruik van bevoegdheden. Daarnaast is het disproportioneel. Lees hier het bezwaarschrift.

Er is een kort geding aangevraagd om het inreisverbod ongedaan te maken. De massamedia hebben dit nieuws opgepakt, waarbij ieder blad hem direct afserveert als ‘complotdenker’.

Arts mocht toch HCQ en Ivermectine voorschrijven

Rob Elens, de huisarts die wel HCQ en Ivermetine aan zijn corona-patiënten durfde voor te schrijven is gedeeltelijk in het gelijk gesteld door het medisch tuchtcollege.

Elens vindt dat een arts vrij is om een geneesmiddel voor te schrijven, ook als het om een ongeregistreerd geneesmiddel of een off-label indicatie gaat. Daarnaast heeft hij zijn patiënten schriftelijk over het AstraZenica-vaccin geïnformeerd en hen een informed consent-formulier laten ondertekenen voordat hij ze ging vaccineren. Dat deed hij omdat hij de communicatie vanuit het RIVM over het vaccin onjuist vond. Ook vond Elens dat het hem vrij stond niet te vaccineren als de patiënt niet wilde ondertekenen.

Volgens het medisch tuchtcollege handelde hij niet in strijd met de Geneesmiddelenwet door het off-label voorschrijven van HCQ en ivermectine.

Wél heeft hij in strijd gehandeld met de informatie- en dossierplicht.

Voor zijn media-uitlatingen krijgt hij een berisping, omdat hij ‘ongefundeerde en ongenuanceerde mededelingen heeft gedaan die een groot publiek hebben bereikt’. ‘Hij heeft daarmee het wetenschappelijke debat verstoord’. Kortom hij had de regeringslijn gedwee moeten volgen.

Saillant detail. Toenmalig Minister Hugo de Jonge wilde artsen die HCQ en Ivermectine voorschreven voor het tuchtrecht slepen. Kamerlid Attje Kuiken noemde deze moedige artsen “kwakzalvers” en wilde hun BIG registratie afnemen.

Oversterfte blijft hoog

Professor Schetters checkt iedere week de hoogte van de oversterfte. Via Twitter.

De oversterfte, dat wil zeggen meer doden dan het verwachte aantal, volgt de stijgende trend van het aantal herfstvaccinaties.

Volgens Schetters bestaat er grote kans dat het cijfer van oversterfte in deze periode dat van 2021 ruim gaat overschrijden. Van 9.000 toen naar 25.000 meer doden dan verwacht, nu. Dit zou dan een stijging zijn van bijna drie honderd procent. (lees hierover meer in Schetters roept om stop vax campagne, massale oversterfte dreigt.)

Rob Vellekoop, 20 november 2020

4 Comments

  1. Als één van de gevolgen van het corona-schandaal een opvallende en niet mis te verstane oversterfte is dan kan ons dat alleen maar helpen om ons te ontdoen van die gore WEF-bende in ons parlement en bij de koninklijke familie. Buitendien sterven alleen maar diegenen bij wie de heersende mening hardnekkig die van de heersenden is. Daar is niets aan verloren dus vooral dóórgaan met de vax-campagnes. Hoe meer slachtoffers hoe beter!

  2. Mijn “medemens”? Ik ben niet hard voor mijn “medemens” en ben dat ook nooit geweest. Mijn “medemens” is hard voor zichzelf want kiest er zelf voor om zich te laten vaccineren met die gevaarlijke troep. En er staat geen politie bij. Mijn “medemens” krijst door de Spar: “Dáár, daar loopt er een zonder masker!” Mijn “medemens” vindt de dappere mensen van het FvD een stel gekken. Ik heb mijn “medemens” vooral leren kennen toen ik in 2006 het strafblad van een leerkracht van het Zernike College in Groningen heb ontdekt. Een niet-verjarend strafblad met de strafbladaantekening “GEVAARLIJK!” wegens meervoudige poging tot moord en een dode. Die dode was mijn eigen vader naar wiens dood ik onderzoek was gaan doen. Dit onderzoek heeft mij zes corrupte rechtzaken opgeleverd en een maand gevangenisstraf. ‘s Morgens vroeg om 5 uur mijn woning omsingeld door een horde politieagenten die mij in de boeien slaan en afvoeren naar een cellencomplex. Uiteindelijk restte mij niets anders dan mijn eigen land te ontvluchten. Ik heb toen ook mijn medisch dossier opgevraagd en kon mijn ogen niet geloven: “bewijzen” dat ik knettergek was, zwaar aan de drugs was, een briefje van iemand die aangaf mij “goed” te kennen en dat ik zelfmoord wilde plegen. Dit laatste briefje had de politie van Winschoten nodig om achter mijn rug naar het bestuur van mijn vliegclub (het was de NNZC waar ook enkele leerlingen van het Zernike College een vliegopleiding deden!) te gaan. “Medemens”? Welnu Rob: ik kots er op. Mijn “medemens” is keihard voor mij geweest.

  3. Natuurlijk zijn er voor mij ook wel èchte medemensen maar verdorie…wat zijn het er weinig! Tachtig jaar geleden staken mijn “medemensen” ook geen poot uit tijdens de razzia’s en deportaties van de joden. Na die deportaties stonden ineens veel woningen leeg en dat bracht mijn “medemensen” op het lumineuze idee om die woningen zo gauw als het donker was leeg te plunderen. Ik heb met betrekking tot deze nachtelijke rooftochten briefjes gericht aan de politie (!) gezien (deze staan afgedrukt in de boeken van het Rijksinstituut voor Oorlogsdocumentatie) met de volgende strekking: “Miep van de overkant hep alles en wij hebben niks. Vint u dat eerlijk?” En dat is dan mijn “medemens”. En mensen veranderen niet. Ik heb nog nooit iemand zien veranderen. Ik plaats dan ook geen comments omdat ik begaan ben met mijn “medemens”. Ik plaats ze uitsluitend omdat ik het gore onrecht niet verdraag.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.