Arme-mensen-euthanasie en death panels voor zieke ouderen

Met de film ‘Died Suddenly‘ nog op het netvlies ben je des te vatbaarder voor nog meer depopulatie. De Canadese premier Trudeau en Bill Gates hebben daarvoor nog wat aanvullende ideeën, zoals euthanasie voor de armen en death panels voor oude zieke mensen. Blijkbaar is de leidende elite uit op depopulatie zonder het te verbloemen. Ze spreken hun moorddadige plannen uit alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Gates death panels

Gates vindt en spreekt dit uit tijdens de G20 top (wat hij daar komt doen is onduidelijk). Hij wil een afweging van de medische kosten voor een patiënt in zijn laatste levensfase. Tegenover de giga kosten staat namelijk volgens hem geen enkel voordeel! Dit maken van een dergelijke afweging noemt hij een ‘death panel’. (vanaf 0.06 in onderstaande video)

Hij heeft geen enkele bevoegdheid of zeggenschap, maar toch is hij aanwezig bij de vergadering van de regeringsleiders van de 20 grootste industrielanden op Bali in Indonesië. Dat betekent dat hij zeker een bepaalde invloed heeft op de wereldleiders anders laten ze hem niet toe. (Datzelfde geldt voor Claus Schwab, die ook aanwezig was)

Trudeau’s euthanasieprogramma

The Rio Times schrijft het volgende. Charles Camosy, associate professor in theologische en sociale ethiek aan de Fordham University (New York), zegt over Trudeau’s programma dat het euthanasie toestaat aan kinderen zonder toestemming van hun ouders: we moeten uit onze luie stoel komen en er iets tegen doen!

Dakloos, arm, en chronische zieken kunnen eveneens in aanmerking komen voor euthanasie.

Tucker Carlson meldt in zijn show dat hij er niet van houdt om naar de nazi’s te verwijzen, maar dat zij er wel bekend om staan:“Gebruik dokters om de zwaksten in de maatschappij te vermoorden.” “Ik dacht dat dokters er het erover eens waren na WO II dat soort dingen niet meer te doen.”

Camosy zegt we hebben nu een heel ander gezondheidssysteem dan 20 tot 30 jaar geleden. Hij stelt dat het is vaak gebaseerd op kostenbaten-analyses.

The Spectator komt tot de volgende schokkende conclusie:”Sinds vorig jaar staat de Canadese wet toe dat zowel armen als rijken zichzelf mogen doden als ze te arm zijn om in waardigheid te leven. De staat betaalt er zelfs voor. Ze besteden het geld echter niet om het mogelijk te maken dat ze blijven leven in plaats van zelfmoord te plegen.”

Depopulatie

Opvallend is dat Wikipedia, die een enorme lijst met zogenaamde complottheorieën heeft aangelegd, de term depopulatie daarin niet heeft opgenomen. Wanneer je de lijst bekijkt zal je zien dat alles wat in tegenspraak is met het overheidsbeleid of ingaat tegen de leer van de wetenschappen hier genoemd is. Waarom ontbreekt depopulatie? Omdat zelfs het bestaan ervan wordt ontkend. Daarom is het dan ook niet verwonderlijk dat de film ‘Died suddenly’ weggecensureerd wordt.

 

Rob Vellekoop, 25 november 2022

5 Comments

 1. er is hier heel wat over te zeggen, maat laat me me beperken tot de uitspraak van charles camosy, nl dat het huidige gezondheidssysteem vaak gebaseerd is op een kosten-baten analyse. dus is behandeling te duur (voor wie dat staat er niet bij), dan moet je sterven.

  hij is natuurlijk theoloog en leeft het grootste deel van zijn tijd in een andere wereld dan ik, want wat hij zegt is precies de omgekeerde wereld! dit is compleet onwaar, als er iets is waar schandalig geld mee gemaakt wordt is het wel ziekte. je kan wel zeggen dat het geld kost, maar als de kosten stijgen stijgen de premies gewoon mee en geen haan die er naar kraait. je betaalt je premie voor het geval je naar de dokter zou moeten. die verzekering is verplicht, omdat de staat niet voor jouw ziektekosten wil opdraaien. dus voor wie zijn de kosten? voor de burgers natuurlijk! en dan gaat het om een fantastisch bedrag, want iedereen betaalt altijd, ziek of niet. en wie profiteert daarvan naast de verzekering? de medisch-farmaceutische maffia natuurlijk. deze moordenaarsbende heeft maar een doel, nl de kosten zo hoog mogelijk maken, wat anders??

  het is trouwens simpel genoeg om de kosten te drukken, daarvoor hoeft niemand te sterven, het vraagt alleen wat meer aandacht voor preventie. daar heeft de zichzelf regulerende maffia geen enkele belangstelling voor en het grappige is dat de staat dat ook niet heeft! het lijkt alsof staat en maffia hier een gemeenschappelijk belang in zien, in het ziek houden van de burger.

  waarom worden andere zoogdieren vrijwel nooit ziek? dat komt omdat ze zelf in hun lever ascorbaat produceren. bij mensen is dat door een mutatie verloren gegaan. als je een mens zijn dagelijkse ascorbaat geeft wordt hij niet meer ziek. dat gaat om maar een paar gram over de dag verdeeld. maar dit wordt al 80 jaar genegeerd, met als gevolg een soort van achtergrond genocide.

  dus kostenbesparing is geen enkel probleem. waar het om gaat is het uitbreiden van de lopende genocide, het opruimen van mensen. dit is voor normale mensen een lastig concept, dat tegen alle sociale instincten ingaat. voor de psychopaten die ons regeren is het gewoon kille logica, die ze ons via hun leugens door de strot proberen te drukken. als je me niet gelooft, probeer het gewoon, neem drie keer per dag ergens tussen de een en de drie gram ascorbaat, ook bekend als vitamine-c en je wordt niet meer ziek. word je toch ziek, bijvoorbeeld doordat je verbruik sterk stijgt onder stress, neem dan tien keer zoveel en je bent zo weer beter! dit is geen grap, ik doe dit al jaren en het werkt.

 2. Liegen onze kabinetsleden en onze koning wel eens? Of is het misschien nog veel erger en zijn ze -net als de mainstream media- helemaal niet in de waarheid geïnteresseerd. Ik heb lange tijd gedacht dat de top-down machtsverdeling als volgt was: banken, politiek en media. Maar ik heb de macht van de media onderschat. Het moet zijn: banken, media en politiek. Hoe de mainstream werkt? Reichert, een afhankelijke journalist bij de Duitse omroep ARD wil de onafhankelijke journalist Andreas Popp (ik volg Andreas al 14 jaar) in de val te lokken….maar het pakt helemaal verkeerd uit. Twee jaar jong maar vanwege het absoluut historische karakter plaats ik deze video graag. Dit adembenemende gesprek is destijds nog wel uitgezonden door de ARD maar niet nadat er flink in was geknipt en geplakt om Reichert uitredding te bieden: https://www.youtube.com/watch?v=o7dXStYV2Z8&t=2s

 3. Rutte één, twee, drie, vier. Kaag één, twee, drie, vier. Het zijn gewoon weer twee nieuwe Hitlers en we zitten weer midden in het fascisme. De gelijkgeborstelde mening (alléén samen krijgen we het virus er onder), het gore landverraad, de smerige NAZI-ideologie (we doen wat we willen en als daar slachtoffers bij vallen hebben we daar lak aan)….we zitten er weer midden in!

 4. En wat zijn dat toch voor loosers die bij de stembus vragen zich om niets te laten opsluiten in hun eigen huis. Die bij de stembus vragen om te kiezen tussen kou af armoede. Die bij de stembus vragen om afschaffing van de meest directe vorm van democratie: het referendum. Die vragen te worden genezen van een ziekte die ze niet hebben en zich steeds opnieuw laten vaccineren en testen omdat ze het toch niet helemaal vertrouwen. Die hun kinderen naar scholen sturen om ze meelwormen te leren eten. Hun kinderen door het jeugdjournaal laten vertellen hoe ze aan hormoon-blockers kunnen komen…. KNETTERGEK!

 5. De huisartsen doen sinds 2015 ongeveer al mee aan de plannen om de mensheid te decimeren. Patiënten die ze niet vinden passen die worden ertussenuit gewipt. Die krijgen -heel simpel- geen hulp meer.
  Dát het gebeurt weet ik uit mijn omgeving. Ik weet alleen niet of ze er ook voor betaald worden of dat het eigen inzicht is. Het wel opmerkelijk dat het vooral de lagere kaste is die passief vermoord wordt.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.