Medisch medium Anthony William geeft alleen door wat hij van boven heeft doorgekregen

Boodschapper

De Amerikaan Anthony William zegt dat hij geen leraar is, met een dogma, maar slechts een boodschapper. Ook vertelt hij geen onderdeel te zijn van een organisatie die je moet betalen om aan het geloofssysteem te mogen meedoen. Er is, volgens hem, deze ongelofelijke informatie van boven, en het enige dat hij doet, is deze slechts doorgeven. Ook zegt hij:”Ik ga geen imperium opbouwen over de ruggen van chronisch zieken.”
En dat doet hij dan ook niet. Je kunt horen wat hij te vertellen heeft, door te geven heeft dus, via zijn talrijke video’s met instructies of via zijn boeken die ook in het Nederlands zijn vertaald. Wat opvalt is dat hij mensen aanmoedigt met name gezond te eten op een bepaalde manier. Op zijn website vind je bijvoorbeeld tal van recepten. Het zelfzorg gehalte is heel hoog bij hem. Mensen kunnen zichzelf helpen lijkt zijn credo te zijn.
Daarnaast kan je een gratis onlinecursus volgen, Healing Path (Medical medium Healingpath). In deze cursus in het Engels doorloop je in 34 stappen evenzoveel modules van maximaal 10 minuten elk. Hierin komt onder andere aan de orde, fruit, bladgroen, groente, hydratatie, zonneschijn, slaap, liefde, affirmaties, beweging en vrijheid. De modules zijn podcasts in de Engelse taal door hem zelf ingesproken.
Vanaf zijn vierde jaar hoort Anthony een stem die hem glasheldere informatie geeft over de mensen met wie hij in contact komt. Hij benoemt deze stem als Spirit Compassion. Zo kan hij deze mensen informatie geven over hun gezondheid, de onderliggende oorzaak van hun klachten en aandoeningen en de remedies voor genezing.
Hij vond niet dat hij hiervoor geen geld kon vragen, omdat hij de kennis van boven kreeg, dus gaven de mensen hem bijvoorbeeld groente en fruit als beloning.

Meer info

Rob Vellekoop, 11 december 2022

2 Comments

  1. inmiddels een paar jaar geleden werd mijn knie steeds pijnlijker. Kan niet anders dan artrose zijn dacht ik. Komt voor in de familie. Na zeven weken dagelijks op mijn nuchtere maag een halve liter vers geperst ( slowjuicer) celery sap te hebben gedronken was de pijn weg!! Om nooit meer terug te komen..
    De celery sap dronk ik niet omdat ik dacht daar mijn artrose mee te laten verdwijnen, maar meer gedaan omdat ik dacht toen ik daarover las, dat dat wel gezond zou zijn…

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.