#Coronacrisis is voorbij, wat heeft het #WEF bereikt?

Volgens het Tweede Kamerlid Van Haga is de coronacrisis voorbij en kunnen we weer verkouden zijn. In China zijn mensen het zerocovidbeleid meer dan beu. De laatste herhaalprik of boostercampagnes waren niet meer succesvol voor Big Pharma. Het angstvirus lijkt grotendeels uitgewerkt. We maken de balans op voor het World Economic Forum als de Grote Aanjager van het afgelopen coronatijdperk.

Coronacrisis is voorbij

llll

Als we luisteren naar Van Haga (zie bovenstaande video) dan zijn pogingen een nieuwe coronagolf te laten ontstaan dit najaar jammerlijk mislukt. Dit luidde meteen het einde van de coronatijd in. Rutte verschanst zich achter de geheimhouding ‘in het belang van de Staat’ nu het ministerie van Volksgezondheid geen openheid van zaken meer wil geven. (Dat was destijds ook het argument van minister De Jonge om het contract met een geneesmiddelenfabrikant voor de levering van het vaccin niet openbaar te maken).

Dankzij de gecreëerde angstcampagne door de massamedia kon het WEF vorderingen maken op weg naar de heilstaat voor de ultrarijke elite. De hoofdredacteuren zaten namelijk met Big Tech, de AIVD en NCTV periodiek bij elkaar aan tafel om het coronaverhaal en daarmee de angst op peil te houden.

Winst voor het WEF

– Het effect van de maatregelen hoefde nooit aangetoond te worden, er is namelijk geen enkele onderbouwing voor. Leerpunt voor het WEF: Een juiste dosering van angst voor de bevolking maakt het mogelijk dat allerlei maatregelen, hoe bizar en tegenstrijdig ook, doorgevoerd kunnen worden.

– De burger is nooit volledig geïnformeerd (volgens WOB-verzoeken is informatie achtergehouden en verdraaid). Dat is gebeurd met de stilzwijgende instemming van de meerderheid van de bevolking. Weer een winstpunt voor het WEF: vraag de bevolking niet om instemming, maar voer gewoon maatregelen uit.

De invoering van de digitale coronapas via de EU. Dit is eigenlijk waar het voor het WEF om lijkt te gaan. De pas kan straks het algemene digitale toegangsbewijs worden voor alle denkbare openbare voorzieningen, en als rapport voor de mate van gehoorzaamheid van de burger aan de regering. Het rapportcijfer doet toegangsdeuren sluiten of juist openen. Het cijfer kan gegeven worden voor elke denkbare maatregel, niet alleen voor de injecties waarmee de brave burger zich laat volspuiten, maar ook de mate van CO2-uitstoot afgeleid uit het bestedingspatroon welke info wordt aangeleverd door de banken. Kortom alles komt samen in dit digitale paspoort, het controlemiddel van de bevolking bij uitstek, de maatstaf voor brave volgzaamheid.

Permanente Coronawet

– Permanente Coronawet zal worden aangenomen. Hiermee kan de Minister van WVS het oude coronaregime op elk moment opnieuw invoeren zonder Parlementaire toestemming.
(Lees uitvoerige toelichting hier) Voorheen was dit slechts mogelijk met toestemming van de kamer in de vorm van tijdelijke noodmaatregelen. Het gevolg is dat coronacrisisbeleid verankerd zal zijn in de wetgeving, waardoor dit onderdrukkingsmiddel gemakkelijker kan worden ingezet. Ik zou denken een grote winst voor het WEF.

– Oversterfte neemt toe. Vorig jaar was het aantal overlijdens in het najaar 9.000 meer dan verwacht. Professor Schetters verwacht er dit najaar meer dan 25.000.
(Lees Schetters roept om stop vax campagne, massale oversterfte dreigt) Daarmee houdt de overheid (Lees WEF) grip op de bevolking, het verschaft onzekerheid over de status van corona, waardoor de bevolking makkelijk te manipuleren blijft. Doordat de regering onderzoek weigert te doen naar de relatie tussen oversterfte en vaccinatie blijft dit in de lucht hangen. Een angstige bevolking zal blijven bouwen op een regering.

– De honderden miljoenen mensen die zijn gevaccineerd hebben een verminderde weerstand, waardoor ze een grotere kans hebben om ziek te worden. Dit maakt de wereldbevolking meer kwetsbaar en ontvankelijk voor een zogenaamde helpende hand. Aan het begin van de coronacrisis eisten Kamerleden plus massamedia in koor dat Rutte strengere maatregelen zou nemen om corona te bestrijden. Het grootste deel van de angstige bevolking was het daarmee roerend eens. Dit alles maakt het gemakkelijker voor de handlangers van het WEF (zoals bekend zitten deze zo langzamerhand in alle regeringen die er toe doen). Illustraties daarvan zijn de aanwezigheid van Klaus Schwab bij de laatste bijeenkomst van de G20 in Indonesië en hoe hij zijn opwachting maakte bij de nieuwe president van Peru.

Verdeeldheid

– Het is de WEF-handlangers gelukt, nog meer dan ervoor, om de wereldbevolking ernstig te verdelen. In ieder geval in twee kampen, degenen die het coronabeleid nog steeds serieus nemen en het deel dat is afgehaakt de overheid op dit punt te geloven.

Om miljarden mensen te laten doen wat je als WEF-organisatie wilt, moet je blijvend verzwakken. De gemakkelijkste manier is om groepen tegen elkaar op te zetten. Het strooien met punten van conflict werkt prima. Denk aan het hele genderverhaal, oorlogen zoals die tussen Rusland en Oekraïne, verschillen tussen arm en rijk vergroten, het zet mensen tegen elkaar op.

Als je objectief kijkt naar de meeste berichten op bijvoorbeeld Twitter, dan staat het conflict over wat dan ook tussen de kwitteraars centraal. De hele wereld lijkt met elkaar in conflict en dat is natuurlijk veel beter dan dat de miljarden zich als 1 mens richten op een kwaadaardige elite die 2030 heeft geprikt als datum waarop de Great Reset zal zijn gerealiseerd.

Daarnaast hebben we dankzij de uitkomsten van WOB-verzoeken kunnen lezen dat er zelfs sprake is geweest van onderdrukking van de coronasceptici. De ongevaccineerden werden door de overheid weggezet als onverantwoordelijken en degenen die de gezondheid ernstig bedreigden. Lees dit nog maar eens na: Steeds meer duidelijkheid over trollen-acties van overheid tegen ongevaccineerden.

Verliespunten?

Natuurlijk hebben de strevers naar 1 wereldregering niet op alle vlakken winst behaald. Er is sprake van een groeiend bewustzijn en een meer kritische kijk op de acties van overheden. Mensen zijn minder snel bereid de overheid te volgen. Er zijn bijvoorbeeld nooit eerder werden zoveel boeken verkocht over de Nieuwe Wereldorde en haar handlangers. Ook stonden in april 2020 nog slechts enkele honderden mensen op tegen het coronabeleid en dat waren er twee jaar later vele tienduizenden. Je merkt het ook aan de ledenaanwas van Forum voor Democratie. Een van de weinige partijen die zich openlijk uitspreekt tegen de activiteiten van het World Economic Forum en probeert aan te tonen dat Rutte het WEF-beleid aan het uitvoeren is.

Kortom voor degenen die hun ogen willen openen is nog meer materiaal als tevoren voorhanden om te lezen hoe de WEFvork in de steel zit.

Kijk ook naar China, waar de coronacrisis begon en nu lijkt te gaan ophouden. De mensen zijn het beu en beginnen hun openlijk hun twijfels te uiten aan het zerocovidbeleid. De Chinese regering lijkt tegengeluiden te gaan tolereren, waarschijnlijk omdat de tegenwerking te groot aan het worden is.

Bijgaand een video als illustratie hiervan.

Ook hier lijkt de angstaanjagende werking zijn kracht te verliezen. Al komen er ook andere berichten uit China die het tegendeel beweren. Leerpunt van het WEF, een beleidscrisis kan je niet te lang doorvoeren, omdat deze dan aan geloofwaardigheid inboet. Tegelijkertijd helpt dit mensen hun ogen te openen voor wat er werkelijk aan de hand is.

 

Rob Vellekoop, 17 december 20220

2 Comments

 1. Dit is mijn laatste Comment over “The Big Picture” en Geopolitiek.
  Regeren is vooruitzien. Reageren is achteruit kijken.

  Het Koningshuis is door opleiding van de WEF Young Global Leaders School en Zakelijke Commitments,
  zijnde getekende contracten door de Nederlands Regering bekrachtigt en door de Koning Ondertekend,
  volledig toegewijd aan de “New World Order”, beter bekent als de “One World Goverment” of Wereld Regering,
  georganiseerd door het “World Economic Forum”.

  Daarom zie je dus bijna alle zogenaamde “Volksvertegenwoordigers” ook doorsijpelen naar het WEF.
  De Koning geeft het voorbeeld als Bestuurder en Eigenaar van de Staat der Nederlanden, de rest volgt.

  Natiestaten zijn in het Proces van Eliminatie, Nederland bestaat niet meer in de nabije toekomst.

  Dwang en Drang (Permanente Coronawet) naar het Medisch Faschistische Chinese Model wordt uw toekomst,
  opgelegd door de Wereld Gezondheid Organisatie (WHO Treaty), door middel van Plandemieen
  waarbij Wereldbeleid via getekende Nationale en Supranationale Contracten en andere Overeenkomsten
  vorm gaat geven aan de Communistische Wereldstaat. De Vrijheid van Menigsuiting is al afgeschaft.

  Het Koningshuis heeft Haar Toekomst allang ingedekt en het Volk loopt al jaren achter met hun Kop in het Zand.

  Hoogverraad Politiek is de dagelijkse gang van zaken en de Nieuwe Normaal.

  Het intellectueel, Autonoom Denkvermogen, In staat tot het zien van Grote Verbanden ontbreekt bij het
  overgrote deel van de bevolking (Schatting 88% in het jaar 2020).

  Dit is eigenlijk al duizenden jaren zo en gaat ook nu in deze moderne tijd, waarin ongekende mogelijkheden
  zijn geschapen voor Zelfleer en Kennisvergaring voor de huidige generaties geen ontwikkeling meer krijgen.

  De Grote Verlichting gaat niet gebeuren.

  Het Volk, maar je ziet dit niveau ook terug bij de “Volksvertegenwoordigers” en “Afgestudeerden” zijn
  ongeschikt voor huidige zelfontwikkeling op een Globaal niveau.
  Ze zijn lui, gemakzuchtig, goedgelovig, gemakkelijk te beinvloeden, gemakkelijk te bang te maken
  en niet meer in staat tot Autonoom Inzicht.

  Helaas…

  Desondanks wens u allen een Voorspoedig, Liefdevol en Gezond 2023.

  Justus.

 2. Wat het WEF heeft bereikt? Het WEF heeft door de brave en bovenal kritiekloze naleving van de belachelijke anti-corona maatregelen ervaren dat de Nederlandse bevolking rijp is om de pandemie-lockdowns over te kunnen laten gaan in de beoogde klimaat-lockdowns.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.