Schetters roept om stop vax campagne, massale oversterfte dreigt

Professor Schetters roept op te stoppen met vaccineren zolang er geen duidelijkheid is over het verband tussen vaccinatie en oversterfte. Schetters was al eerder zeer kritisch over het rapport over sterfte & oversterfte van het CBS en het RIVM. Zijn uitleg van de situatie leert ons een paar opvallende zaken over de vaccinatiecampagnes. Ondertussen loopt de oversterfte nog veel meer op.

Oversterfte naar 25.000

Rapport CBS/RIVM

Tijdens zijn bespreking van het door CBS en RIVM uitgebrachte rapport over sterfte en oversterfte in de periode 2020/2021 trekt Dr Schetters enkele opvallende conclusies over het door de regering gevoerde vaccinatiebeleid.

Hier kan je zijn volledige presentatie zien.

https://rwmalonemd.substack.com/p/coronavax-safety-in-the-netherlands?

Kijkend naar een mogelijk verband tussen oversterfte en vaccinaties in 2021 doet hij door de cijfers van het RIVM en het CBS met elkaar te vergelijken.
Hij vertelt dat er in dat jaar meer dan 90% van de 65plussers dubbel gevaccineerd waren. Het coronaseizoen start in week 40. Wat blijkt: er is veel oversterfte in de periode van week 40 tot week 52.
Oversterfte is het verschil tussen de totale sterfte en de verwachte sterfte.

In deze periode van 2021 stierven meer dan 9.000 mensen dan verwacht (dat is de oversterfte).

Vragen in het Parlement leiden tot een onderzoek, dat resulteert in het rapport Sterfte en oversterfte in 2020 en 2021.
(Eindrapport CBS en RIVM – Sterfte en oversterfte in 2020 en 2021)

Schetters zet een paar kanttekeningen bij het rapport.

Kanttekeningen

Volgens de prof bekeken de onderzoekers de gevolgen 8 weken na vaccinatie, daardoor wordt er dus geen rekening met de consequenties op de lange termijn rekening gehouden.

Aan de hand van de cijfers trekt hij de conclusie dat na week 43 de kans op sterfte veel groter was bij gevaccineerden. Immers van de 65plussers was meer dan 90 procent gevaccineerd. Dus zegt hij, het vaccin heeft een negatief effect. Met andere woorden:

Bijna alle mensen die onverwacht stierven (oversterfte) waren gevaccineerden.

Schetters benadrukt dat hij niet stelt dat het vaccin dit veroorzaakte en evenmin dat veel geboosterden stierven. Wel laat hij zien dat een toename van oversterfte een week na de start van de derde vaccinatieronde plaatsvond.

Truc

En passant haalt hij ook nog een gebruikte statistische truc aan. Deze zit namelijk in de definities van gevaccineerden. Het blijkt dat iemand pas als gevaccineerde wordt meegeteld twee weken nadat hij of zij de inenting gekregen heeft. Dus als iemand binnen deze periode van twee weken na vaccinatie iets overkomt wordt dit niet geteld als dode door vaccinatie.

Nadrukkelijk geeft hij aan dat hij niet zegt dat ze dit opzettelijk deden!

Tot slot

worldometers.info coronavirus

Tenslotte wijst Dr Schetters er nog op dat wanneer je kijkt naar de cijfers, naar het werkelijke risico van een corona-infectie dan is er geen sprake meer van een noodsituatie, er is geen pandemie meer. Desondanks gaat het Ministerie onverminderd door met de prikcampagne (herhaalprik).

Er is grote kans dat het cijfer van oversterfte in deze periode dat van 2021 ruim gaat overschrijden. Van 9.000 toen naar 25.000 meer doden dan verwacht, nu. Dit betekent een stijging van bijna drie honderd procent.

 

Rob Vellekoop, 2 november 2022

 

5 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  De personen die er alle over gaan weten van gekkigheid niet meer
  hoe en wat ze er over miet cq kunnen zeggen.

  Mijn advies luidt snoep verstandig en eet een appel.
  u bepaalt wat u in de mond stopt om op te eten,dan bepaalt u ook wat u door anderen uw lichaam laat toe dienen.
  de mens is zo naïef geworden dat de tegenpartij er gretig gebruik van maakt,van de onwetendheid.

  Ja je mag gewoon griep krijgen,is niks mis mee!

  Ik dank U!

 2. Vooruitlopend op het bezoek van David Icke aanstaande, ter overweging de structuur van onze nederlandse samenleving, waarbij 3/4 kwart van de bevolking in een permanente staat van horende doof en verstandelijke niet geinteresseerde staat van bewustzijn verkeerd.

  De meerderheid van de wereldbevolking is niet in staat en niet geinteresseerd tot verlichting. Ze vinden het wel best.

  Kijk eens omhoog hoe zonlicht wordt geblokkeerd. American Elements verdient goud.

  Het interesseert niemand, behalve die kleine groep van verlichting. De werkelijke Illumati. De niet “gevaccineerden” het beste wat de “Human Race” heeft te bieden.

  Laat u niet leiden door valse figuren die niets te bieden hebben, behalve uw “enslavenment”.

  Uw koninklijk huis met haar politieke zetbazen IS de onderdrukking, ook deze familie is WEF getraind en geïndoctrineerd.

  Politie die niets anders te melden heeft als “wij luisteren naar de minister”, zijnde een onderbevolking van het menselijk ras, die zich bevoorrecht voelt om u te onderdrukken in een vals geloof van zelfbehoud, luisterend naar een psychopathische organisatie
  die werkt naar een “one world goverment”, niet in het belang van de belastingbetaler.

  Waarom betaalt u eigenlijk belasting???…en wat krijgt u daar voor terug???

  Is het naïviteit om de bevolking tot verlichting te brengen?

 3. Schetters mag wel oppassen. Viroloog Prof. Sucharit Bhakdi die het anti-corona vaccin als gevaarlijk bestempelde moet in mei voorkomen wegens “Volksverhetzung”.

 4. Het wordt echt van de gekken, losgezongen van de werkelijkheid, 5miljard belastinggeld weggesluisd voor test en vaccinatiespots, zijn ze helemaal van de pot gerukt?
  Worden door eigen (r)overheid beroofd?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.