Kort Nieuws: Japan onderzoekt sterfte na prikje – 1e kamer coronacoup – ban op vlees en vis

 

Japan

Japan is een officieel onderzoek gestart naar het ongekende aantal mensen dat is gestorven na het krijgen van de covidprik. Dit nadat professor Fukushima het Ministerie van Volksgezondheid hierop had aangesproken.

Japanse onderzoekers hebben de instructie om het mechanisme te bestuderen waardoor experimentele mRNA injecties dood en ernstige bijwerkingen veroorzaken.

“Mensen over de hele wereld doen al onderzoek,” vertelde Fukushima het ministerie. “Japan’s prestige staat op het spel. Jullie hebben zoveel mensen gevaccineerd. En slechts 10% van de leden van het Ministerie van Gezondheid, die de vaccinatiecampagne leiden zijn ingeënt. Is dit een slechte grap?”

Dr. Masanori Fukushima maakte zich duidelijk zichtbaar boos over wat hij noemt het passeren van de wetenschap door de politiek. Hij zegt dat miljarden gevaccineerden in gevaar zijn door de bijwerkingen van het vaccin. In eerste instantie schijnt het vaccin de natuurlijke immuniteit te onderdrukken (voor zo’n acht maanden) en lijkt het te werken. Volgens de arts is het misverstand eindelijk aan het licht gekomen en weten we nu hoe gevaarlijk het is. Fukushima is emeritus professor aan de universiteit van Kyoto en oncoloog met 25 jaar ervaring.

Professor Masataka Nagao van de Hiroshima University School of Medicine benadrukte hoe lichamen van gevaccineerde mensen waarop hij autopsie verrichtte abnormaal warm waren,  33 of 34 graden Celsius. Tijdens overlijden liep de temperatuur zelfs op tot 40 graden.

Volgens Nagao veroorzaakt het vaccin aantastingen van het immuunsysteem waardoor ontstekingen ontstaan over het hele lichaam. Dit is op zich waarschijnlijk de oorzaak van de hoge lichaamstemperaturen tijdens de autopsie.

“Gebaseerd op de data en de omstandigheden alleen is het volgens de professor niet mogelijk te concluderen dat het vaccin de oorzaak van de sterftes was. Maar voegde hij hieraan toe, het is echter onmogelijk te zeggen dat de pril niet de oorzaak was. “We kunnen slechts zeggen dat het twijfelachtig is.”

Coronawet

Op 15 maart 2023 vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. De nieuwe Statenleden kiezen op hun beurt op 30 mei 2023 de leden van de Eerste Kamer. Vandaar dat het niet zo vreemd is dat Kuipers voor de verkiezingen de nieuwe coronanoodmaatregelen er doorheen wil drukken.

De kans dat Rutte een meerderheid in de Eerste Kamer krijgt na de verkiezingen is klein.

Verbod vlees en vis

Deze actie van de provinciale overheid werpt een ander licht op de onteigeningen van de boeren en het terugbrengen van het aantal vissers, zogenaamd om de CO2-uitstoot te verminderen. Het past allemaal in het brede kader van de Great Reset om Nederland als land meer afhankelijk te maken van het buitenland. Eerst verbied je reclame voor het gebruik en in een volgende stap leg je een verbod op van het eten van vlees en vis. Denk maar terug aan de coviddictatuur: eerst werden de mondkapjes verplicht en de anderhalve meter en daarna kwamen de lockdown en avondklok, met de dreigende verplichting tot vaccinatie.

Daarnaast zien we het patroon van de coronamaatregelen zich herhalen. De maatregelen waren destijds bizar en steeds absurder, die kant gaan we nu met de klimaatwaan ook weer op. In eerste instantie komen de maatregelen lachwekkend voor, waarna we pas later de effecten gaan voelen.

 

Rob Vellekoop, 8 januari 2022

2 Comments

  1. De Eerste Kamer, die wetgeving behoort te toetsen, is bezet door graaiende lobbyhoeren en de Tweede Kamer, die het hart van onze democratie zou moeten zijn, is ook bezet door de graaiende lobbyhoeren van het WEF. Succes er mee Nederlanders! https://www.youtube.com/watch?v=VbCDRSCU0Kk

  2. Dankzij een rechtszaak die in de VS heeft plaatsgevonden heeft Pfizer een deel van hun documenten die pas over 75 jaar geopend zouden worden op last van de rechter moeten openen. Daardoor staat nu vast dat onze politici wel degelijk bloed aan hun handen hebben: https://www.youtube.com/watch?v=ljX0Iz0Xpd4 Hoogste tijd dat de handelaars in gifspuiten achter de tralies komen!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.