De bende van Davos gooit alle remmen los, maar wij zijn er ook nog

Bijdrage van Fred Teunissen*

Het komt uit de lucht: chemtrails en straling.
Het komt uit de loop van kanonnen: de slachting in centraal Europa.
Het komt uit injectienaalden: sudden death, zombificatie en verminking.
Het komt uit ons: moed, geloof en standvastigheid.

De bende van Davos komt over een kleine week bijeen in zijn hoofdkwartier in Zwitserland, beschermd door circa 5000 militairen en een gesloten luchtruim.

 

Ze zullen daar ongetwijfeld spreken over hun oorlog tegen Rusland. Een oorlog die bedoeld is om dit land te onderwerpen en die mede wordt gebruikt als hefboom in een economisch en politiek offensief tegen de bevolkingen van de westerse landen. Dat zijn twee krachtige argumenten om tegen deze oorlog te zijn.

Nieuwe typen straling

Onderwijl hebben ‘ze’, naast het 4-, 5- en 6-G grid nu ook een space grid operationeel dat met duizenden satellieten 24/7 frequenties uitzendt naar de aarde. Niemand weet precies welke frequenties dat zijn en wat hun effect is. Het is heel goed mogelijk dat ze, samen met de zendmasten die  op de aarde staan, corona-achtige symptomen veroorzaken. Oftewel een heftige reactie van het lichaam op een vorm van straling waar het niet aan gewend is. Het lichaam gaat daartegen vechten, scheidt afvalstoffen uit en die worden vervolgens gemeten met PCR-tests.

Daarvan wordt dan aangenomen dat ze een virusbesmetting vaststellen. Maar het bestaan van virussen is nooit aangetoond. Zie wat dr. Robert Young daarover zegt:

Als het geen virussen zijn die ons ziek maken, wat dan wel? Mijn idee is dat het een mix is van giftige invloeden en psychologische factoren. Met als grootste boosdoeners: straling, giftige medicijnen en vaccins.

Er is op TransitieWeb meermaals op gewezen dat er ook eerder in de geschiedenis al griepgolven ontstonden na de introductie van nieuwe elektromagnetische technologieën, bijvoorbeeld de Spaanse griep van 1918 en latere jaren. Vooral de massaal gevaccineerde en door de oorlog verzwakte militairen hadden daar toen minder weerstand tegen en stierven bij bosjes.
(Zie ook Spaanse griep kostte 20 miljoen doden, maar was het wel een griep?)

Al deze 4-, 5- en 6G-straling is toxisch voor onze lichamen en die passen zich pas aan na het doormaken van een ‘schok’. Wie die schok niet kan verwerken wordt chronisch ziek of sterft.

Zie deze uitleg van Arthur Firstenberg: Ecocide form space

Zie over radiogolfziekte ook: Radiogolfpakket, wat u moet weten over draadloze technologie (reader van dezelfde auteur)

Het complot van Davos

Met de covid-injecties heeft de bende van Davos een aantal, met elkaar verbonden doelen op het oog. Zoals daar zijn:
– het reduceren van de 65-plusbevolking,
– het invoeren van vergaande dicctatoriale maatregelen onder de vlag van de strijd tegen ‘virussen’,
– het zetten van een rem op de vruchtbaarheid van de jongere bevolking,
– zombificatie en vermindering van de weerbaarheid tegen invoering van een dictatoriaal regime,
– algehele verslechtering van de gezondheidstoestand van de bevolking waardoor deze een nog groter melkkoe wordt voor de farmaceutische en medische sector en bovendien niet meer zo gemakkelijk in verzet komt.

Is dat een complot? Nou en of.
Waarom? Omdat de bevolking hier niet om gevraagd heeft, er niet in gekend is en alle echte doelen verborgen blijven en in een operationele schaduwstructuur worden ‘beDisseld’ (internationaal via onder meer de bende van Davos en nationaal – uitvoerend – via politieke en ambtelijke top, veiligheidsregio’s, NCTV, RIVM, veiligheidsdiensten, media en pr-bureaus).

Killer vaccin

Hoe omvangrijk het sterven is, blijkt uit tal van bronnen.
Ik laat er hier zeven de revue passeren:

1.
Prof Michel Chossudovsky: “Je kunt er niet meer omheen: het is een killer vaccin

2.
Gavin de Becker: Seeing Is Believing, What the Data Reveal About Deaths Following COVID Vaccine Rollouts Around the World

Dit zijn onthutsende grafieken van de ‘oversterfte’ in een reeks van landen.

3.
Landen met de hoogste covid-vaccinatiegraad hebben de hoogste sterfte

4.
Wie ziet niet zulke schrijnende voorbeelden in zijn eigen omgeving?

5. Een weekend met veel ernstige incidenten

6.
Until proven otherwise

Twee wereldberoemde cardiologen komen onafhankelijk van elkaar tot dezelfde medische conclusie. Ze stellen dat de plotselinge sterfgevallen, vooral bij jonge mensen, worden veroorzaakt door de Covid-19 mRNA-vaccins, totdat het tegendeel is bewezen:

7.
Turbokanker

 

Op het internet struikel je over de berichten over plotselinge overlijdens, oversterfte, myocarditis, bizarre ongevallen, neurologische aandoeningen en plotselinge agressieve tumoren na covid-vaccinaties.

Het is belangrijk te zeggen waar het op staat: dit is niet zoiets vaags en quasi neutraals als ‘oversterfte’ (wat een kil statistisch woord is). Dit is genocide. Wat we hier zien zijn misdaden tegen de menselijkheid.

Maar wij zijn er ook nog

Het is een intimiderende mix van mensvijandige offensieven die de bende op ons loslaat. Hoe overleven we dat?
Misschien overleven we het niet, denk ik dan, maar in dat geval is toch zeker wel van belang of we ons verweerd hebben.
Toch sla ik onze overlevingskansen zeker niet laag aan.

Mijn argumenten?

1.
Wat tegen de natuur ingaat, redt het uiteindelijk niet.
Dat is wat we leren van de evolutietheorie.

2.
Ze zijn met weinigen. Minder dan 1 procent. Met om hen heen een dunne laag van omgekochte of gechanteerde functionarissen.
Als 20 procent van de bevolking daar goed doordacht en onderbouwd NEE tegen zegt, dan is het gedaan met macht van deze duisterlingen, olichargen en politieke lakeien.

3.
Ze zijn bang.
Die 5000 militairen om hun complotbesprekingen te beveiligen. Dat spreekt toch boekdelen?
Dan moet je hem wel enorm knijpen. Ondanks al je geweld, al je media-indoctrinatie en al je repressie.

Ze maken er een enorme chaos van, deze leden van het misdaadsyndicaat dat zich Word Economic Forum noemt. Ze zullen mogelijk nog heel wat onheil over ons afroepen, maar uiteindelijk geef ik ze weinig kans.

Dit artikel verscheen ook op Transitieweb.nl.

4 Comments

 1. Het is voor een normaal mens niet te bevatten , dat er zoveel duivels bestaan . En daar is alles mee gezegd

 2. Mark Rutte beweert steevast dat het WEF slechts een onschuldig praatclubje is terwijl de oprichter en chairman van het WEF Klaus Schwab trots verkondigt dat het hem is gelukt om alle kabinetten -dus ook het Nederlandse- te infiltreren. Vanzelfsprekend kunnen deze twee “heren” niet beiden gelijk hebben dus één van hen zit te liegen. De vraag is: WIE? Ik weet wel wie de leugenaar is en de lezer weet dat ook maar we willen het uit de mond van onze minister-president zèlf horen. Het verbaast me een beetje dat het FvD hier nog niet mee is gekomen en ik zal dit nog vandaag aan Gideon van Meijeren en ook aan enkele andere parlementariërs doorspelen.

 3. Zo, de daad is al bij het woord gevoegd. En er is nog iets. Sommige kabinetsleden zijn openlijk crimineel terwijl andere dat stiekem zijn. En dan valt het op dat we politieke charlatans als Geert Wilders, Martin Bosma of Pieter Omtzigt NOOIT zullen horen over de intensieve en uiterst kwalijke samenwerking tussen ons kabinet en het WEF. Ze spelen hun rol met verve maar het zijn alle drie laffe zakkenvullers. Alle drie hadden ze graag iets méér voor het Nederlandse volk willen betekenen maar het wil ze maar niet lukken….à raison van 12.500 Euro per persoon minstens per maand. Voor Blondie is dat na 17 jaar ruim 2,5 miljoen Euro. Wàt een pech!

 4. Afgelopen dagen ontkende de hr.Rutte nog dat de wef veel invloed heeft. Bagatelliserende msm neemt natuurlijk niet de moeite om het geheel te onderzoeken. Ik betwijfel of de msm open staat voor zinnige argumentatie.
  Om het toch maar te doen.
  De mensen van de wef zijn toch wel erg angstig gezien hun massale beveiliging.
  Te zijner tijd zullen er wel doelgerichte aanvallen op de vrij denkende mens plaats vinden, aangestuurd door de wef.
  Ja, de politiek heeft goed veel boter op hun hoofd. Geduld, volharden en gebruikmaken van de hedendaagse vrijheid van het woord zullen de leden van de wef tzt peentjes doen zweten.
  Zorg dat mentaal en fysiek zich versterkt. Mogelijkheden te over in de huidige maatschappij.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.