Verband tussen vaczin met hart- en hersenschade aangetoond

Dankzij het verzoek van een Duitse familie voor een onderzoek naar de doodsoorzaak van een 76-jarige man is aangetoond dat het vaccin zowel hart- als hersenschade kan veroorzaken. Dr John Campbell analyseert het autopsierapport en legt uit wat er precies met de man is gebeurd na drie injecties te hebben gekregen. Hij stierf na de derde prik.

MDPI

Campbell bespreekt de uitkomsten van het Duitse onderzoek van 1 oktober 2022. Het is gepubliceerd in het peer-review magazine van vaccins (het Zwitserse MDPI) en is terug te lezen in deze link.

Hij spreekt er zijn verbazing over uit dat dergelijke autopsies wel in Duitsland plaatsvinden, maar niet in het Verenigd Koninkrijk of de VS. Alleen doordat de familie het verzoekt zijn deze uitkomsten er, anders zouden we dit niet geweten hebben.

Ik vind het ronduit schokkend dat dit onderzoek al 5 maanden bekend is en dat er nog steeds niets mee is gebeurd. De vaccinaties gaan door alsof er niets aan de hand is.

Voortdurend hangt de vraag boven de markt of sterfgevallen (denk aan oversterfte) of ernstige aandoeningen terug te voeren zijn naar de covidvaccinatie. Door het ontbreken van onderzoek kunnen noch voor- of tegenstanders een schuldige aanwijzen. Daar komt hopelijk door de uitkomsten van dit onderzoek verandering in.

Onderzoek

Dr John Campbell die naarstig op zoek is naar bewijzen, waar dit hem ook brengt, zo luidt zijn motto, bespreekt het rapport. Hij maakt duidelijk dat aangetoond wordt dat de schade aan hart en hersenen veroorzaakt wordt door het vaccin. Dit is eigenlijk gemakkelijk vast te stellen, namelijk door te kijken naar het ontbreken van het zogenaamd nucleocapsid eiwit. Dit is het meest voorkomende eiwit dat door het virus wordt geproduceerd. Hij legt uit dat bij een natuurlijke infectie zowel het spike-eiwit als het nucleocapsid eiwit aanwezig zijn.

Uit de autopsie kwam naar voren dat alleen het spike-eiwit aangetroffen werd in de hersenen. Terwijl indien er sprake zou zijn geweest van infectie door het virus beide eiwitten gevonden zouden zijn.

“Daardoor, meldt Campbell, kunnen we definitief stellen dat deze schade wordt veroorzaakt door een vaccin en niet door natuurlijke infectie.

Patiënt

Wat is er met de 76-jarige man gebeurd? De dokter legt uit dat het vaccin schade aan de hersenen veroorzaakte, dit zorgde voor een attack en hierdoor raakte de patiënt bewusteloos. Vervolgens ademde hij wat van zijn braaksel in en dit had volgens het rapport de dood tot gevolg.

De man kreeg in totaal drie injecties, in mei 2021 het Oxford-AstaZeneca, in juli 2021 het Pfizer vaccin en in december 2021 opnieuw het vaccin van Pfizer.

Na de eerste injectie moest de man cardiovasculaire bijwerkingen verduren. Na de tweede merkte de familie duidelijke gedrags- en psychologische veranderingen op (bijvoorbeeld hij wilde niet worden aangeraakt, angst, lethargie, sociale terugtrekking). Zijn Parkinson-symptomen verergeren.  Twee weken na de derde vaccinatie is hij plotseling ingestort. Kort daarna stierf hij.

Video

 

Bron van onderzoek

Meer artikelen over corona

Wil je dit artikel delen met anderen?
Stuur het dan per e-mail door en verklein de kans dat het bericht gecensureerd wordt.

Ondertussen ontving ik de volgende censuurmaatregel van Facebook:

Rob Vellekoop, 18 februari 2023

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.