Israëliërs slepen regering voor Strafhof voor schenden Code Neurenberg

De “People of Truth”-organisatie heeft een klacht ingediend bij het Haagse Strafhof tegen de Israëlische regering. Israël zou via Pfizer illegale experimenten uitvoeren op Israëlische burgers. Deze mensen tonen de wereld op welke manier volkerenmoord met het vaccin gestopt kan worden. Lees ook hoe ver de regering gaat om iedere Israëliër ingeënt te krijgen. Israël is wereld wijd voorloper op het gebied van vaccinatiedwang en -apartheid.

Organisatie

De klacht die de organisatie heeft ingediend bij het Tribunaal in Den Haag luidt: “Dit is een vereniging waarvan de leden advocaten, artsen, openbare activisten en het grote publiek zijn, ervoor hebben gekozen om hun recht uit te oefenen omdat zij de experimentele medische behandeling niet willen ontvangen (Corona-vaccin)..” Zij voelen zich onder zware en illegale druk staan ​​van de regering.”

Ze voeren aan dat het een nieuwe medische behandeling is waarvan de gevolgen voor de lange termijn onbekend zijn, want nooit eerder werd op deze manier gewerkt.

Het wrange is dat op basis van de “Code van Neurenberg” nazi-misdadigers destijds zijn berecht voor het uitvoeren van gruwelijke medische experimenten op gevangenen,

dus ook op Joden, tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De organisatie beschrijft hoe dit jaar de Israëlische regering en leden van de Knesset, burgemeesters en andere hoge functionarissen deze Code schenden.

Toestemming

Namelijk doordat de Israëlische regering met producent Pfizer een overeenkomst heeft gesloten voor deelname van de bevolking aan een genetisch medisch experiment. Dit is gebeurd zonder dat hun toestemming is gevraagd.

Dit is een schending van het eerste principe van de Code van Neurenberg. Er is namelijk bereidheid en geïnformeerde toestemming nodig van de proefpersoon om deel te nemen aan het experiment.
Deze persoon moet in vrijheid kunnen kiezen.

Er is afgesproken dat het farmaceutische bedrijf van Israël alle medische informatie zou ontvangen zonder toestemming van de proefpersonen. Deze overeenkomst is niet transparant, maar moet dit wel zijn. Op basis van de principes van Neurenberg, is er eveneens een verplichting om de patiënt een aantal alternatieve behandelingen aan te bieden.

De staat Israël is niet in staat de burgers deze alternatieven voor de behandeling van het coronavirus te bieden.
Ze ondervragen en zetten zelfs burgers onder druk, verbergen informatie over het vaccin en creëren een sfeer van angst en dwang.

Ernstige bijwerkingen

Een verdere eis is dat het experiment zonder lijden of lichamelijk letsel moet plaatsvinden.
Ze zeggen dat het bekend is bij de regering dat de behandeling na vaccinatie veel doden, verwondingen en ernstige schade (inclusief invaliditeit en verlamming) veroorzaakt, maar dat
de regering desondanks geen onderzoek naar de zaak doet.

Het is interessant om op te merken dat het ministerie van Volksgezondheid openlijk erkent dat 41% van het gevaccineerde, militaire, educatieve en medische personeel leed aan ernstige en levensbedreigende bijwerkingen.

Het is vreemd dat er geen rapporten zijn over het aantal doden of gewonden, zoals men zou verwachten bij een dergelijk medisch proces ten behoeve van de deelnemers.

Een ander principe is dat de persoon die verantwoordelijk is voor het experiment bereid moet zijn in elk stadium te stoppen als het lijkt dat de behandeling zal leiden tot letsel, invaliditeit of overlijden van de proefpersoon. Het is al bewezen dat veel mensen stierven door de behandeling, gewond of gehandicapt raakten, maar desondanks gaat de Israëlische regering door.

Druk uitoefenen

De regering en instanties oefenen druk uit op werknemers door te dreigen hen geen loon uit te betalen als zij niet zijn gevaccineerd. Daarnaast wil de minister van Volksgezondheid zelfs een wet uitvaardigen die niet-gevaccineerden verhindert naar hun werk te gaan. En er is de dreiging van het weigeren van werkloosheidsuitkeringen!

Ook oefent de regering sociale druk uit, door te dreigen met het verhinderen van toegang tot recreatie en andere openbare diensten. Er rijden zelfs voertuigen met omroepsystemen door de straten om mensen op te roepen om zich te laten vaccineren. Ook doen de zorgverzekeraars mee met agressieve telefoontjes en plannen ze afspraken voor vaccinaties zonder dat de verzekerde dit wil.

Prikkels voor het vaccin

Voor de mensen die zich laten vaccineren zijn er gratis overnachtingen in het hotel, vakantiedagen en dergelijke van verschillende bedrijfseigenaren aan hun werknemers. Ook kortingen komen voor bij allerlei instellingen.

De burgers eisen onmiddellijke stopzetting van de toediening van vaccins aan het Israëlische publiek. Ze willen ook dat de regering de instructie krijgt om alle wetgevende procedures te stoppen die in strijd zijn met het principe van geïnformeerde toestemming bij het krijgen van het vaccin. Ook moet het stoppen met het groene paspoort (voor niet-gevaccineerden) en het vrijgeven van namen van degenen die niet zijn gevaccineerd aan lokale autoriteiten. En tenslotte op te treden tegen iedere vorm van vaccinatiedwang en discriminatie van ongevaccineerden.

Link naar klacht ingediend in Den Haag.

Fotokopie van de klacht bij de Rechtbank Den Haag

 

Rob Vellekoop, 14 maart 2021

7 Comments

 1. Ik denk dat dit weinig kans maakt bij het gerechtshof,omdat de regering van Israël,trouwens overal ter wereld,je nooit een brief zal sturen dat je je eigen moet inenten.
  Dit gaat altijd via via. De overheden weten donders goed dat ze dit niet mogen doen. Deze bedreigingen komen altijd van niet overheidsinstellingen,bedrijven, schoolbesturen,maar ook privé,mensen onderling dus enz. Waarschijnlijk zullen er best mensen omgekocht worden van onze belastingcenten om de klus te klaren.
  De overheid komt alleen met dringende adviezen.

 2. Geweldig dapper van deze groep maar het zal waarschijnlijk niets uitmaken, de nieuwe nazi’s hebben via hun naziclub de VN uit naam van de witte jassenmaffia bij de farmacie wereldwijd de macht gegrepen en ik zie toch echt geen gewapende opstand ontstaan, nergens. Terwijl dat het enige is dat deze bandieten begrijpen. Vergelijk het met het Wilde Westen, een troep bandieten heeft de stad in handen genomen en zal nooit uit eigen vrije wil weggaan. Alleen met wapengeweld kan je bandieten verdrijven. De rest werkt niet daar hebben zij maling aan. En deze bandietenclub is dermate rijk dat zij veel tot misschien wel de meeste politici, rechters, politiecommissarissen, journalisten en de rest van de ‘elite’ op hun loonlijst hebben staan. Zie het aan de jarenlange corruptie, hoe baantjes worden verdeeld, hoe oplichters zonder vrijwel enige schade mogen weglopen. Voorbeelden te over, die twee onheilsprofeten met de Mexicaanse griep, hoeveel hebben die eraan overgehouden? Zijn ze ooit berecht. Wat denk je van een grietje die net 18 is geworden, waarom moet die griet door de belastingbetaler worden gespekt . Zie trouwens ook haar oom prins huisjesmelker, zie haar pa met zijn ‘schuurtje’ in zijn ‘tuintje’. Eindeloos kan je doorgaan in deze bananenrepubliek , het Vestia debacle waar alle huurders blijvend voor mogen dokken, en wat hebben mensen aan die geweldige dynastiepartij de SP, niets. Een zooitje wolven die bij de roedel horen. Ja boos ben ik heel erg boos, sorry voor mijn digitale gespuug.

 3. Hoop van harte dat kaag hier wat van leert?
  Haal kwast,schaar en teer uit de kast van 45!

 4. als ik het tothiertoe goed gevolgd heb heeft pfizer dus al vier trucs bedacht om alle aansprakelijkheid voor vaccinatieschade te ontlopen, zoals:

  1. in usa door wetgeving die het onmogelijk maakt een vaccinfabrikant voor de rechter te dagen.
  2. in argentinie door een onderpand te vragen waaruit de schade betaald kan worden, met name een militaire basis.
  3. in israel door een contract dat heel israel verandert in een vivisectie lab met menselijke proefdieren. dat is natuurlijk goud waard.
  4. in australie, en dit is echt de klap op de vuurpijl: door artsen te verbieden te vertellen welk vaccin ze bij wie inspuiten! een anoniem vaccin dus, dat iedere schadeclaim onmogelijk maakt. dit wordt afgedwongen met fantastische sancties van 800.000,- dollar en vijf jaar gevangenisstraf!

  er zijn 192 coronalanden, dus er zijn vast nog wel meer van dit soort “schaderegelingen”. het is logisch dat de regeringen er liever over zwijgen. maar hoe zit dat nou in nederland???

 5. Hoop dat het zooitje van de regering ook een keer voor het Neurenberg tribunaal gedaagd worden!
  Hoop dat de advocaten en artsen de handen in elkaar slaan en ze allemaal oppakt.
  Voordat het te laat is!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.