WHO (2) – wie is de baas?

Nu we gezien hebben op welke manier de WHO de macht grijpt over de gezondheid van de wereld bekijken we wie nu eigenlijk de macht heeft over de WHO en wat de plannen zijn. Oftewel een antwoord op de vraag, wat is het probleem als de WHO de wereldmacht krijgt.

Zichtbare macht

Dankzij financiële informatie, die voor iedereen toegankelijk is, kunnen we ons een beeld vormen over de zichtbare macht op de achtergrond van de wereldgezondheidsorganisatie.

Wanneer we kijken naar de financiering dan is dertien procent afkomstig van de lidstaten van de WHO, naar rato van inkomen en bevolkingsgrootte. De VS is de grootste sponsor van de leden.

Waar komt de overige 87% procent vandaan?  Naast de contributies per staat zijn er de zogenaamde vrijwillige contributies. Deze kunnen zowel van de lidstaten als van particuliere organisaties als van privé personen afkomstig zijn. Daarbij komt dat vrijwillige bijdragen meestal gekoppeld zijn aan een bepaald doel. Een voorbeeld is een groot deel van de bijdrage van GAVI, de vaccine alliantie van Gates. Deze alliantie is opgericht in 2020 om zoveel mogelijk mensen te vaccineren. Daarvoor werken ze nauw samen met de WHO, aldus deze organisatie op hun site (lees hier)

Van de 21 miljard dollar die GAVI van 2021 tot 2025 beschikbaar stelt aan de wereldgezondheidsorganisatie is 9,75 miljard bestemd voor COVAX AMC, oftewel Covid-19 vaccines advance market (Bron). Dat wil zeggen het mogelijk maken dat minder draagkrachtige landen het covid vaccin ook kunnen krijgen. (lees hier)

Het blijkt dat multimiljardair Bill Gates III de grootste sponsor is van de WHO en zijn doel is onder andere het vaccineren van zoveel mogelijk mensen.

Dat is dus de consequentie van de greep naar de wereldmacht: massa vaccinatie.

Sara Cunial

Een toelichting van Gates’ rol geeft het Italiaanse Parlementslid Sara Cunial tijdens een speech in 2021 in het Parlement.

Kort samengevat zegt zij het volgende.

Bill Gates voorspelde in 2018 al een pandemie en in oktober 2019 werd tijdens het Event 201 in Davos, Zwitserland iets dergelijks al gesimuleerd. Tientallen jaren is Gates al bezig over depopulatie en wereldwijde controleplannen met als doel het verkrijgen van de macht over landbouw, technologie en energie.

Zij citeert de volgende uitspraak van de multimiljardair:
“Als we het goed doen met vaccinaties, gezondheid en voortplanting, kunnen we de wereldbevolking met 10-15 procent terugbrengen. Alleen genocide kan de wereld redden.”

Het lukte hem met vaccinaties miljoenen vrouwen in Afrika te steriliseren. Volgens Cunial veroorzaakte hij zelfs meer doden dan de ziekte zelf. Hij doet hetzelfde met GMO’s. Deze zijn ontworpen door Monsanto en genereus gedoneerd aan behoeftige volken. Terwijl hij ondertussen denkt aan de distributie van de quantum-tatoeage om gevaccineerden te herkennen en mRNA-vaccinatie als middel om ons immuunsysteem te herprogrammeren.

Een Australisch parlementslid zegt het volgende over de miljardair

Het werkelijke doel is, volgens het parlementslid, totale controle, absolute dominantie van de mensheid getransformeerd tot proefkonijnen en slaven!

Onzichtbare macht

We weten ondertussen echter ook dat Gates slechts een puppet is van de werkelijke macht en dat de machthebbers zich verschuilen. Gates is niet meer dan een vooruitgeschoven post en datzelfde geldt voor het WEF. * zie het artikel De verborgen macht achter het WEF)

In het artikel Rutte heeft niets te zeggen (deel 2): the Giants gaan we nog een stap verder in het ontwarren van de onzichtbare macht.

Eigenlijk doet het er niet veel toe wie de werkelijke macht heeft, feit is en hopelijk dringt dit steeds meer door, dat de macht niet bij de wereldbevolking ligt en dat democratieën een wassen neus zijn. Ook is belangrijk ons te realiseren dat we dankzij onze goedgelovigheid steeds meer vrijheid verliezen. (Nederlanders meest goedgelovige volk ter wereld

Wil je dit artikel delen met anderen?
Stuur het dan per e-mail door en verklein de kans dat het bericht gecensureerd wordt.

Lees ook WHO is 1 stap verwijderd van absolute macht over wereldgezondheid

Rob Vellekoop, 26 februari 2023

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.