Israël levert burgers als proefkonijnen aan Pfizer voor experiment

Hoe komt het dat Israël het meest fanatieke covid vaccinatie land is? Waarom voert de regering de druk zo op om zoveel mogelijk Israëli’s te vaccineren, met een apartheidsregime voor wel en niet-gevaccineerden? Hoe zit het met hun geheime contract?

De wereld is opgeschrikt door de corona-apartheid van het land, voor zover dit door de censuur naar buiten kon komen. Inwoners mogen niet op strand, winkelen, naar hun werk en dergelijke zonder dat ze kunnen aantonen dat ze gevaccineerd zijn. De onderdrukking is alom. Tegenstanders spreken zelfs van een nieuwe Joodse holocaust.

Apartheid

Voordat je een Israëlische supermarkt binnen kunt gaan moet je aantonen dat je gevaccineerd bent.
Zo niet, dan word je niet toegelaten om eten te kopen.

Dit is de afschuwelijke werkelijkheid van een medische dictatuur. Deze heeft een tweedeling gecreëerd in de samenleving.
Er zijn nu twee soorten mensen, de gevaccineerden en de ongevaccineerden met veel minder rechten.
De vaccinatieweigeraars zijn tweederangsburgers die je met geweld mag behandelen, mag afvoeren als ze geen mondkapje dragen en in hun huizen mag opsluiten.

Ilana Rachel

Deze hulpkreet komt van Ilana Rachel Daniel. Zij is een gezondheidscounselor in Jeruzalem, die haar tijd besteedt aan onderzoek naar gezondheid en belangenbehartiging.

Deze ongeruste vrouw probeert haar verhaal te delen met de wereld om iedereen te waarschuwen voor het lot dat hen te wachten staat. Dit wordt haar door de Israëlische regering zo goed als onmogelijk gemaakt. We mogen blijkbaar (nog) niet weten wat zich in dit land achter de censuurmuur afspeelt.

Deze censuur en de onderdrukking zijn er sinds de regering een geheime overeenkomst heeft gesloten.

Twee leden van de Israëlische Helsinki commissie van mensenrechten stapten vorig jaar op na dit contract van de minister-president en de gezondheidsminister met farmaceut en vaccin producent Pfizer.

Klinisch onderzoek

Hierin werden de burgers als proefkonijnen voor experimenten met het vaccin overgedragen aan de farmaceut. (Bron)

Advocaat Tehila Schwartz-Altshuler stelt vast dat dit het meest uitgebreide experiment is met mensen in de 21e eeuw. “Israël is een experimenteel terrein geworden, eigenlijk de achtertuin van de hele wereld. Het zou mooi en altruïstisch kunnen zijn, maar dan zou dit wel met de burgers van Israël gedeeld moeten zijn.” In het contract van de Israëlische Staat met Pfizer staat dat het doel van het ‘experiment’ is ‘meten en analyseren’.

Bron

De staat Israël heeft daarvoor al 53% van de bevolking gevaccineerd. Dat is twee keer zo veel als Groot-Brittannië met bijna 27%.

Contract

De regering van Netanyahu vertrouwt de gezondheid van de burgers dus toe aan Pfizer. Let wel, dit was een ‘geheim’ contract, maar dan zonder dat de Israëli’s hierover hun mening is gevraagd. Net zoals gezondheidsminister De Jonge een geheim contract met Astra Zeneca sloot. .

In de overeenkomst (Real World Epidemiological EvidenceCollaboration Agreement) belooft de regering om de volledige volwassen bevolking van 7 miljoen mensen te vaccineren. Daarnaast zullen zij wekelijks hierover data te verstrekken tijdens een 24 maanden durend onderzoek. Met medische risico’s van het experimentele vaccin hield Netanyahu geen rekening. Ook niet met de gevolgen voor de privacy van de burgers.

Israël schijnt ideaal te zijn voor een dergelijk epidemiologisch onderzoek met zijn 9,3 miljoen inwoners. Ook zijn openbare gezondheidssysteem met 40 jaar aan digitale medische dossiers inclusief vaccinatie gegevens van elke Israëli is handig.

Vaccinatiepaspoort

Wanneer je als land je gehele bevolking wilt dwingen om zich te laten vaccineren dan moet je blijkbaar heel ver gaan. Vandaar dat er een vaccinatiepas is, dat heel onschuldig ‘groene pas’ heet.

Eind februari heeft het land een begin gemaakt met deze pas. Mensen hebben hem nodig om te bewijzen dat ze geïnjecteerd zijn met het Covid-vaccin of dat ze hersteld zijn van het virus.  (The Jerusalem Post)

Zij krijgen hiermee toegang tot geregistreerde fitnessruimtes, theaters, hotels, concerten en synagoges. Dit is volgens de gezondheidsminister de eerste stap naar een nagenoeg normaal leven.

Ook werkt de overheid met een polsband voor mensen die thuis in quarantaine willen. Dit in plaats van verplicht verblijven in hotels onder militaire bewaking na bijvoorbeeld een buitenlandse vakantie.

Ieder land dat zich nog meer van zijn vrijheid laat beroven, zal ook uiteindelijk een land van apartheid worden.

(https://www.haaretz.com/israel-news/israel-launches-pilot-program-to-monitor-returning-passengers-with-e-bracelets-1.9580243)

Lees ook Vaccinaties in Israël blijken nu al rampzalige gevolgen te hebben

 

Rob Vellekoop, 5 maart 2021

10 Comments

 1. Alles is mogelijk in de rothschild staat de hoofdslagader van de synagoge van sjaataan, het op valse gronden gestolen land, daar mag men intens experimenteren met het goyim het is daar toch al een apartheidsstaat die geen acht geeft aan mensenrechten en deze met de voeten treedt. SCHANDELIJK GEDRAG!!!

  MayeR Amshel Rotschild
  Give me control of a nation’s money and I care not who makes her laws.

  Sterker nog die wetten worden uitgevaardigd vanuit hun die plannen en agenda’s voeren….

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Ze doen maar lekker hun best zou ik zeggen..
  ik ben geen junkie die zich vol laat spuiten met chemische troep.
  Ik bepaal zelf wel hoe oud ik ga worden daar heb ik onze o zo geweldige overheidje niet bij nodig..en verders mogen al die smerige tyfus lui zelf maar zsm kapot gaan aan hun eigen hebzucht!

  God—Alla voor ons alle en ik voor mij zelf alleen!

  Ranzige dictators–landverrader–menselijk kut gedrocht NSB-ERS!!

  Ik dank U!!

 3. Netanjahoe (https://www.ad.nl/buitenland/israelische-premier-netanyahu-officieel-aangeklaagd-om-corruptie~aa040a8f/?referrer=https%3A%2F%2Fstartpage.com%2F ) is ook een boef. Dat weet iedereen.Kijk in de geschiedenis. Makkelijk te vinden. Net als van Dissel(Mexicaanse griep),de Jonge(belangenverstrengeling) en in iets mindere mate Rutte(eindverantwoordelijk)
  Het zijn dus heel gevaarlijke mensen. Zij zijn tot zulke dingen in staat.
  Maar hoe zouden wij Israël moeten helpen?
  Het enige wat wij zouden kunnen doen is demonstreren

 4. Kaag heeft meer met vn dan met Nederland zo gauw mogelijk globalisern,wijst naar Israel als voorbeeld?
  Judas was ook een verrader voor 30 zilcerlingwn lietie zich omkopen!

 5. ZESTIEN (!) AMERIKAANSE STATEN STOPPEN MET DE CORONA-BAGGER.

  Dit zou natuurlijk een sensatie moeten zijn maar door de mainstream media wordt dit onder het tapijt geveegd. Een zeer interessante video hierover van de in New Foundland woonachtige Duitser Andreas Popp, iemand waarvan ik de afgelopen tien jaar veel heb geleerd, is gisteren van youtube afgehaald. Voor geïnteresseerden plaats ik die video hier alsnog, zéér de moeite van het beluisteren waard!

  https://dein.tube/watch/Tb3iQlpp7k6bX3n

 6. Ik roep het het al een jaar, wanneer je nazi’s de 2030 agenda
  laat uitvoeren, wordt het vaccinatiepaspoort de nieuwe Jodenster.
  Het bewijs hiervoor is nu geleverd.

 7. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Kijk hier maar naar:
  Grapperhaus: geen opdracht van regering om ministers te vervolgen om toeslagenaffaire!!

  Advies Hoge Raad: geen vervolging ministers toeslagenaffaire!!

  Dus hoe raziger beleid die die lui uit voeren..men gaat dus alle vrij uit.

  Gaat U nog stemmen op al die mensen die letterlijk en figuurlijk de kindertijd heeft gesloopten gestolen van honderden kinderen??

  Gaat u nog stemmen op mensen die u alles heeft ontnomen—Uw fatsoenlijk bestaansrecht als mens op deze planeet??

  Gaat u nog stemmen op mensen die U op een slinkse manier het zwijgen op legt..en die dan ook nog durven uit te spreken dat zij democratische mensen zijn??

  Dat soort mensen stonden hart te klappen toen Saddam Hoessein uit de riool bus getrokken werd en later op werd gehangen…toen Moammar al-Qadhafi openlijk/voor de wereld camera gelyncht werd….af fijn zo zijn er nog vele male dingen….mensen die rotzooi hebben getrapt in Syrië..mensen die de –klokkenluiders mond dood maken..omdat zei voor het vrije woord kiezen waar de mede mens recht op heeft.

  Gaat u nog stemmen op het–FAKE –parlement??

  Stem massaal uit protest op de party van de dieren…wij worden al zeker een jaar lang als kudde vee mis-/be-handelt door de huidige rand figuren vanwaar heb ik jou daar!!!!

  De ene is een nog grotere pathologische leugenaar dan de ander….

  Vraag je….heeft U die duizend euro al mogen ontvangen die ons toen belooft is…heeft u die al gekregen….ik niet…..ik moet ze nu nog krijgen!!!

  Zo en nu is het tijd voor een balletje.

  ik dank u maar weer en tot een volgende keer,want dan ben ik er hoogst waarschijnlijk weer.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.