Word wakker, verlaat het systeem en start een leven volgens dit nieuwe model

Een bericht van Anastha Aurora*

Stap 1 is: wake up.
Stap 2 is: verlaat het systeem.
Maar wat daarna? Hier is stap 3.

Uitbesteden

Het huidige model (waar vrijwel iedereen in geboren wordt), gaat als volgt. De mens besteedt alles uit. Hij geeft zijn leven en welzijn uit handen aan de ‘grote machine’ die produceert en controleert. En dat kost niet alleen sloten geld, maar er wordt ook flink misbruik gemaakt van die afhankelijkheid. De modale stadsburger vertrouwt op het warenhuis voor eten, maar hij weet niet meer waar zijn voedsel vandaan komt, wie het heeft geteeld en wat er allemaal op en in zit.

Wat betreft zijn gezondheid vertrouwt hij op geïndoctrineerde en door big pharma gesponsorde witte jassen en op pillen en spuiten met onbekende inhoud. Machtige nutsbedrijven zorgen voor zijn energie, verwarming en water, ze eisen daarvoor steeds meer geld, kunnen alles met een muisklik uitzetten vanuit hun kantoor en vervuilen ondertussen de planeet.

Vele kinderen zitten 15 jaar opgesloten (gedurende de mooiste tijd van hun leven) in stoffige brainwash instituten waar ze klaargestoomd worden voor de smart world. Young Global Leaders worden op machtsposities geplaatst, ze voeren de agenda uit van een kleine elite en bepalen wat allemaal mag, moet en niet langer kan.
Kortom, de mens anno 2023 staat zijn macht, zelfbeschikking, onafhankelijkheid en vrijheid af, met als gevolg dat hij wordt bestuurd, gestuurd en gecontroleerd door externe autoriteiten (die het niet goed voorhebben). En op een dag crasht de grote machine, want dat is namelijk het plan.

Het schuld-, rente- en cash-systeem moet weg om plaats te maken voor het CBDC digitaal en programmeerbaar geld als onderdeel van de grote reset. Bij de vorige grote depressie (1929) hadden veel mensen nog een eigen moestuin en tijdens WO1 en WO2 een ‘victory garden’ (zie foto) die toen flink gepusht werd door de overheid. Maar dat is nu niet langer het geval, de meeste mensen zijn 100% afhankelijk geworden van de grote machine. En dat maakt trouwens deel uit van het WEF plan, je weet wel: ‘you’ll own nothing and be happy’. Of anders gezegd: Je bent een systeemslaaf en wij, de elite, bepalen hoe je moet leven en sterven.

Machines

Door het uit handen geven van zijn autonomie, wordt de mens automatisch gedwongen om te focussen op geld verdienen en een job te zoeken in het systeem van schuld en rente. Vaak neemt men dan een baan tegen zijn zin om voldoende geld bijeen te schrapen om het consumptiesysteem draaiende te houden.

Dit systeem wordt volledig gecontroleerd door banken, multinationale bedrijven, investeringsmaatschappijen, big tech bedrijven en andere grote spelers. En de komende jaren zal het aanbod aan werk en jobs drastisch veranderen. Zie deze 2 video’s: On the real future of work en  A.I. robots date humans.

Niet enkel zullen er meer online jobs en telewerk zijn, maar heel veel beroepen, functies en betrekkingen zullen simpelweg verdwijnen. Technologie, robotica, automatisering, digitalisering en virtuele werkvloeren (metaverse, omniverse) zullen een waar slagveld veroorzaken op de arbeidsmarkt. Men noemt het ook de vierde industriële revolutie.

De machines nemen het over, menselijke arbeid verdwijnt, de isolatie wordt nog groter. Inderdaad, het isoleren van mensen van elkaar en van de natuur, waardoor het direct contact met échte mensen dramatisch vermindert, is nu al volop bezig, maar zou nog toenemen. Dit kan een nooit geziene psycho-sociale crisis veroorzaken (eenzaamheid, depressie, angst, zelfmoord).

Men denkt ook al aan een UBI (universeel basis inkomen) omdat teveel mensen uit de boot en zonder inkomsten dreigen te vallen. Wellicht een UBI met voorwaarden, zoals een groen vinkje op je pas, anders geen geld. Want, hoewel de corporaties onze arbeid niet langer nodig hebben, ze hebben wél ons geld nodig in de consumptiemaatschappij. Als we niks meer kopen, gaan de grote bedrijven namelijk over kop.

Homesteading

Dit brengt ons bij het nieuwe model waar dingen als zelfredzaamheid, lokale economie, familiedomeinen en eco-gemeenschappen centraal staan. Zo ‘nieuw’ is het trouwens niet, onze voorouders kenden het reeds en men noemt het ook ‘smallholding’ of ‘homesteading’ in de Engelse taal.  Waarom een familiedomein starten?

Omdat het alles bevat om gelukkig te zijn, simpelweg door terug te keren naar eenvoud en natuur, door te doen wat je graag doet, op je eigen tempo en ritme en omringd door de mensen die je liefhebt en omdat je samen iets moois creëert voor jezelf, je gezin, de planeet en de toekomst van de samenleving. En daar krijg je (veel) energie en voldoening van. Enkele inzichten…

Fake vlees, 15 minuten steden, insectenpoeder, jaarlijkse inentingen, gezichtscamera’s, QR codes, digitale ID’s, CO2 restricties en boetes, selfscan supermarkten, genderverwarringtranshumanisme, virtuele werelden voor werk en ontspanning, A.I. gestuurde algoritmen die alles bepalen,… de nieuwe maatschappij (of liever dictatuur) krijgt steeds meer vorm. De ontwikkelingen van de laatste 3 jaar laten steeds meer zien wat al sinds het verschijnen der Anastasia boeken glashelder en duidelijk was en ook 15 jaar geleden al op de Rivendell website werd uitgelegd en voorspeld. Het familiedomein is dé oplossing en het antwoord op de technocratie, het globalisme, de ‘green deal’ en de grote reset. Er zijn tientallen punten op te noemen, hier zijn er 7.

1. Het dagelijkse voedsel op jouw familiedomein is gezond, krachtig, eerlijk, frequentie specifiek, altijd voorhanden… en gratis. Er is geen nood en behoefte aan GMO spul, matrixfood vol additieven, geprint vlees of sprinkhanenkoeken voor wie een eigen biotuin heeft. En lege supermarkten hoeven geen bedreiging te vormen als je een veld vol groenten en een voedselbos voor je deur hebt. Je weet wat je eet.

2. Stijgende prijzen en onbetaalbare facturen duwen de mensen steeds meer in armoede en depressie. Maar op het familiedomein zit men goed(koop), want de bewoners zijn autonoom en off grid, ze hoeven niet te participeren aan de consumptiemaatschappij en voorzien zichzelf in de 5 basisbehoeften waardoor de vaste kosten quasi nihil zijn.

3. Bedrijven en kleinhandel gaan failliet, jobs verdwijnen, en vakmensen en ambachten gaan teloor. Maar het familiedomein biedt tal van mogelijkheden om inkomsten te genereren (van thuis uit), en om vakmanschap te ontwikkelen en oude ambachten te behouden. Een volgroeid en goed functionerend familiedomein brengt minimaal 30.000 euro per jaar op. De stress voor werkloosheid, armoede en tekort verdwijnen en een voorwaardelijk UBI is niet nodig.

En ze hoeven zich geen zorgen te maken over het vinden van een job (want er is genoeg te doen op het domein). De familiedomeinen gelegen aan de rand van de stad leveren het voedsel voor de stadsbewoners (zonder tuin of die geen zin hebben om te tuinieren). Dit is lokale economie waardoor de afhankelijkheid van import en supermarkten verdwijnt.

4. Mensen zitten op hun tandvlees, zijn dodelijk vermoeid en draaien als hamsters mee in de race naar geld, gezondheid en geluk. Maar het familiedomein biedt de kans om in harmonie te leven met de natuur, het gezin, de buren en vooral met zichzelf. Je ‘werkt’ voor jezelf en je geliefden, niet voor staat, baas of bedrijf. Er is voldoening en zingeving en dat brengt energie en motivatie. De sociale contacten in real life blijven intact, niet enkel met de buren op het ecodorp, maar ook met de lokale gemeenschap.

5. CO2 en klimaat worden nu misbruikt om een controle- en belastingagenda door te voeren. Maar het familiedomein (1 hectare) bestaat uit 1/3 bos. En bomen zijn (zoals bekend) het beste antwoord, want CO2 is een ‘meststof’ voor de bomen en planten, en in ruil krijgt men zuurstof en voedsel.

6. De meeste scholen zijn mind control instituten waar de kinderen voorbereid worden op de digitale technocratie en onderweg hun connectie met ziel, spirit en zelfs met hun biologische geslacht verliezen. Op het familiedomein krijgen ze thuiseducatie of ze gaan naar het plaatselijke ecodorpschooltje waar ze holistisch bovenwijs krijgen of genieten van andere alternatieve educatievormen. Elk kind is uniek en krijgt dan ook een flexibele en persoonlijke begeleiding. De educatie verloopt veel natuurlijker en minder stressvol dan op de klassieke ‘onder’wijs instituten. De kinderen ontwikkelen niet enkel de cognitieve intelligentie (IQ) maar ook emotionele en spirituele intelligentie (EQ en SQ).

7. Pillen en spuiten alom, en ziekte waart rond in de matrix. Het familiedomein biedt soelaas, er zijn geneeskruiden in de medicinale tuin, elke dag gezond en levend voedsel, voortdurend omringd door natuur, minder stress en indoctrinatie, vrienden als buren, ruimte en stilte, geen smart city gedoe met camera’s en controle, minder straling en gif,… Geen virtueel metaverse om zich in te verliezen, maar omringd door de hoge frequentie van de levende natuur.

 

Men verandert de dingen niet door te strijden tegen de bestaande werkelijkheid.
Om iets te veranderen moet men een nieuw model maken
waardoor het bestaande model overbodig wordt.

Dit is een bekende uitspraak van visionair, uitvinder, filosoof, futuroloog, rebel en schrijver Buckminster Fuller (de Leonardo da Vinci van de 20e eeuw). We zijn nu allemaal dagelijks getuige van de afbraak en instorting van de maatschappelijke en sociale systemen. Vechten tegen het systeem of pogingen om het van binnenuit te veranderen of proberen om het te redden en op te lappen, het zijn allemaal hopeloze en zinloze ondernemingen.

De enige weg volgens Buckminster (en Anastasia) is om het zieke systeem gewoon los te laten en volledig te focussen op een nieuw model.

En gelukkig bestaat er reeds een werkend en aanlokkelijk alternatief, een nieuw model wat beschreven staat in honderden artikelen en boeken, die tegenwoordig overal te vinden zijn. Het enige wat nog nodig is, zijn enthousiaste en moedige mensen die hun energie, aandacht, geld en tijd inzetten om het model levend maken en te verankeren op Aarde. En steeds meer mensen kiezen inderdaad een ander pad, vaak gedwongen door de vele gekke toestanden op Aarde die mens en maatschappij ontregelen.

Maar ook de Anastasiaboeken brengen een toekomstbeeld in het bewustzijn, een samenleving waar mensen de organische ‘technologie’ in zichzelf activeren en gebruiken (de ruimte van liefde) om een paradijs van overvloed en harmonie te manifesteren via het centrale idee van permacultuur familiedomeinen ingebed in ecologische leefgemeenschappen. En ook deze beelden kunnen realiteit worden via de wetenschap der verbeelding.

Welke toekomst wordt de nieuwe werkelijkheid? Een dystopische en transhumane smart world of een harmonische en natuurlijke vrije wereld? Beiden zijn mogelijk en de keuze ligt uiteindelijk bij elke individuele mens zelf. Wat je aandacht geeft, groeit. Waar je op focust, wordt uiteindelijk werkelijkheid. En ook omgekeerd: als voldoende mensen hun aandacht en energie terugnemen uit het systeem, dan zal het afbrokkelen en verdwijnen, hoe hard de WEF pionnen ook proberen om hun agenda uit te voeren. Choose wisely. Begin hier en nu te creëren wat jij wilt ervaren en wenst aan te bieden aan jouw kinderen, zonder angst of aandacht voor de plannen van de elite. Dat is de weg.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.