Bewijs voor verband tussen vaccinatie en oversterfte: 3,2 miljoen invaliden en 800.000 doden – UPDATE –

In Nederland wordt de roep om een onderzoek naar de oorzaak van oversterfte steeds luider. Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan heeft een nijvere en gedreven analist met zijn team de relatie tussen oversterfte en vaccinaties onweerlegbaar bewezen. Hij gebruikte hiervoor de data van de overheid en kwam tot onthutsende conclusies. Onderaan staan de cijfers voor de hele wereld.

Grootste oversterfte in geschiedenis

We zijn de naam van de Amerikaan Andrew Dowd al eerder tegengekomen. Toen gebruikte hij zijn analytische bekwaamheid om een nieuwe depressie te voorspellen (lees hier het artikel)

In ons land is al veel te doen over de oversterfte, dat is de sterfte boven de verwachte aantallen. Zo riep professor Schetters op te stoppen met vaccineren zolang er geen duidelijkheid is over het verband tussen vaccinatie en oversterfte. (zie artikel Schetters roept om stop vax campagne, massale oversterfte dreigt)

Op dit ogenblik blijft een onderzoek uit, hardnekkig door de regering afgewezen of genegeerd.

Maar laten we terugkeren naar onze Amerikaanse kameraad die zeker geen vrienden heeft gemaakt bij Big Pharma met zijn statische onderzoeken. Al in maart van het vorige jaar stelde Dowd dat de Amerikaanse variant van het RIVM, het CDC, een toename liet zien in oversterfte. De groep van mensen van 25 tot 44 jaar had te maken met een toename in oversterfte van 84 procent! Dat was van de zomer naar de herfst van 2021. Dit is volgens Andrew de grootste oversterfte in de geschiedenis.

 

Cause Unknown

Eind november 2022 brachten Ed Dowd, Robert F. Kennedy jr en Gavin de Becker een boek uit ‘Cause Unknown, de epidemie van plotselinge sterftes in 2021 en 2022.

In dat boek kan je teruglezen dat als bewijs voor de relatie met het vaccin en de sterfte, er twee belangrijke bewijsstukken zijn. Dit zijn twee datasets waarmee volgens de schrijvers aangetoond kan worden dat het covid-vaccin mensen kwaad doet.

Het eerste bewijs wordt geleverd door een studie van actuarissen in 2016 van de jaren 2013 – 2016. Zij vergeleken de sterftecijfers van verzekerden met een zogenaamde Group Life Insurance polis met die van de bevolking in het algemeen.

Bij de polishouders zagen ze een oversterfte van 40 procent en bij de bevolking was deze 8 procent lager.

Dowd gelooft dat het vaccin en de verplichting hiertoe de veroorzakers zijn.

Schatting

Edward Dowd puzzelt verder en heeft gekeken naar de invaliditeitsdata van de Amerikanen. De trend was in 2020 een daling van de invaliditeit. Echter in 2021 nemen plotseling de cijfers toe met 10 procent.

Daardoor komen er 3,2 miljoen invaliden bij, waarvan 1,7 miljoen een baan hadden.

Het blijkt dat 31 procent meer mensen met een baan tussen de 16 en 64 invalide werden. Terwijl bij mensen zonder baan, dit 4 procent meer was (hierbij zitten dus degenen die een vaccinatie weigerden).

Dowd concludeert, gebaseerd op statistisch materiaal, dat er een verband bestaat tussen de (oplopende) invaliditeit en de oversterfte. Tegenover elke oversterfte-dode staan 4,4 meer invaliden. Vanuit die basis komt hij op het cijfer van 800.000 doden die stierven door de injectie, en 3,2 miljoen mensen die hiervan invalide werden.

Op de vraag dat dit alles toch niet hoeft te betekenen dat het vaccin dit veroorzaakt zegt hij:’Het virus muteerde in 2021 en 2022 en raakte jonge mensen die werkten, maar op de een of andere manier vermeed het degenen die niet werkten.’ Hij zegt:’Tenzij we een nieuw virus hebben dat weet wie werkt en wie niet, is er geen verklaring voor.’

Kijk naar het interview van Edward Dowd bij de Charlie Kirk show

Wereldwijd

Als Dowd zijn berekeningen voor de VS vertaalt naar die van de wereld, komt hij voor 5 miljard gevaccineerden uit op de volgende bedragen, die ik hier herhaal voor het geval zijn twitteraccount of boodschap straks wordt weggelakt.

doden: 5 miljoen
invaliden: 46,5 miljoen
ongevallen: 900 miljoen

Lees hier meer artikelen over corona

Wil je dit artikel delen met anderen?
Stuur het dan per e-mail door waarmee je de kans verkleint dat het bericht gecensureerd wordt.

Rob Vellekoop, 31 maart 2023

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.