Frankrijk nog enige land met vaccinatieplicht

Er is nog een land op de wereld waar er nog steeds vaccinatieplicht heerst. Wie had dat gedacht dat dit uitgerekend bij de Fransen nog mogelijk zou zijn. Luister naar het relaas van een arts met zijn ‘berufsverbot’.

– Lees hier meer artikelen over corona

Wil je dit artikel delen met anderen?
Stuur het dan per e-mail door waarmee je de kans verkleint dat het bericht gecensureerd wordt.

1 Comment

 1. De plicht is nog niet in Nederland om je te laten inspuiten met een experimenteel medicijn,maar ook hier heeft men de niet gevaccineerden op alle mogelijke manieren tegen gewerkt, maar als straks alle landen hun handtekening hebben gezet onder het WHO verdrag ,dat het WHO straks gaat bepalen wanneer een pandemie is,(die regels hebben zij inmiddels zelf ook al gewijzigd. In plaats van x aantal doden staat nu besmettingen, dan moeten alle landen de richtlijnen van het WHO volgen en dan wordt de integriteit van de mens van tafel geveegd en moet je die spuit gaan nemen, ook al is het geen vaccin maar genetische manipulatie ondanks dat de landen na WO 2 verdrag Neurenberg beloofd hebben dat wat Mengele in nazi Duitsland aan proeven op mensen in concentratie kampen deed nooit meer mag gebeuren. Nu heeft men desondanks weer, maar nu op vrije gezonde mensen, weer een medisch experiment toegepast. En dan krijg je op hok plicht, verplicht je laten inspuiten en dan wordt je gelijk gesteld met kippen en koeien want zij hebben geen eigen stem en worden wij onze integriteit ontnomen en telt onze rechten van de mens niet meer.
  Is de WHO onafhankelijk neen Bill Gates is de grootste sponsor en wie betaald bepaald dat is mijn persoonlijke mening.
  Hoeveel bewezen doden door deze spuiten en bij hoeveel mensen is de kwaliteit van leven achter uit gegaan na het nemen van deze spuiten?
  Ik wens iedereen in Frankrijk heel veel sterkte toe en ik hoop dat het tij in Europa zal keren. Want wel gek landen met de laagste vaccinatiegraad hebben geen last van oversterfte.
  Ik heb WO 2 meegemaakt Ik maak mij nu grote zorgen om alle regels wat internationaal door WHO-WEF-EU.inmiddels is beslist.
  Kunnen wij straks nog als vrij mens functioneren of krijgen wij allemaal een elektronische enkelband (Smart City -QR code- Digitaal geld etc.).
  Ik hoop echt dat al die plannen niet door zullen gaan en ik hoop dat de Democratie zal winnen.
  Een bezorgde burger

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.