Een terugblik vanuit 2031 – voorbij de reset

De film Beyond the reset blikt in 23 minuten terug in de tijd vanuit 2031.

Boos worden mag, maar werkt niet. We zijn in deze situatie verzeild geraakt doordat de meesten van ons steeds wegkeken en niet meededen aan de ‘democratie’. Meedoen betekent dan kritisch meekijken wat  politici wereldwijd bekokstoven. De meesten wisten niet en weten nog steeds niet wat er allemaal speelt, omdat ze de verkeerde media lezen of zeggen er toch niets aan te kunnen doen. Die houding breekt ons nu op.

Gelukkig zijn we fantastische vindingrijke wezens, die nadat eenmaal de angst is overwonnen, we met creativiteit alles kunnen herstellen. Dit in samenwerking met de natuur, die minstens zo intelligent is als wij allemaal bij elkaar.

Kortom het gaat goed komen, maar eerst moeten we nog een tijd door de zure appel van de goedgelovigheid heen bijten en ons bevrijden van wantrouwen naar elkaar.

Daarom vind ik deze film zo goed. Hij herinnert eraan wat we al doorgemaakt hebben, maar dan nog een graadje erger nadat de reset al is ingevoerd. De WHO zal dan voor het minste of geringste een epidemie/pandemie kunnen uitroepen die de wereld volgt. Gelukkig is het nog niet zo ver en hebben we nog alle kans aan dit vreselijke scenario te ontkomen.

Deze film laat dit scenario wel zien, en waarschuwt op een hele indringende manier daartegen. Zij die het al weten, zullen meestal tandenknarsend toekijken, degenen die de harde WEF-realiteit nog niet inzien, zullen deze video niet bepaald op hun gemak kunnen bekijken. Kortom hij schokt en schudt iedereen door elkaar. Al is het maar voor 23 minuten. Zeer de moeite waard.

Deel alsjeblieft deze film met iedereen die er (enigszins) voor open staat. Hij zal bevestigen waarmee je al bezig bent: de toekomst zeker stellen van ons allemaal als vrije en liefdevolle mensen.

 

Rob Vellekoop, 4 april 2023

5 Comments

 1. Treffende video maar hoelang zal ie nog op joepoep (youtube) blijven staan …

 2. Het is niet uitgesloten dat het door de zure appel heen bijten voor het hersenloze deel van het Nederlandse volk binnenkort zelfs verplicht gaat worden:

  1) Het Nederlandse leger ressorteert sinds kort onder Duits militair bevel.
  2) Wie denkt dat de dienstplicht in Nederland is afgeschaft vergist zich: deze is slechts opgeschort.
  3) De NATO gaat in Juni a.s. de grootste militaire oefening ooit houden….aan de grens met Rusland!

 3. Ik zie het er nog van komen als het helemaal fout gaat voor het perverse schuld gedreven schijnwelvarende westen en de Russen straks hier op de drempel staan … Volkssturm 2.0 … de laatste wanhoops kronkels …kinderen en oude mannetjes met de Panzerfaust in de handen!

  Hier overigens een betere rumble link …

  https://rumble.com/v2bf87g-beyond-the-reset.html

 4. Deze korte film … brengt de sarcastische wolk om me heen, enfin we zullen zien hoe de toekomst onze gedeelde realiteit zich gaat ontvouwen, zelf verwacht ik een kleine atoombom geheel per ongeluk gelanceerd de ptb schrikken zich een hoedje. Zoals in een van de comments wordt vermeld bestaat ook de mogelijkheid dat de Russen eventueel de boel gaan bezetten. Hmmm gelukkig zijn er meer mogelijkheden..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.