Samenvatting van onderzoeken naar covid vaccinatie door McCullough

De Amerikaanse internist en cardioloog Peter McCullough geeft een samenvatting voor een senaatscommissie van de staat Pennsylvania van de onderzoeken die de afgelopen jaren zijn gedaan naar de (bij)werking van het covid vaccin. Hij schijnt wat licht over de donkere dagen van covid. Op vaak gestelde vragen, zoals waarom niet iedereen ziek wordt van het vaccin, geeft hij antwoorden. Deze zijn steeds gebaseerd op uitgevoerde peer reviewed onderzoeken.

Virus uit lab

McCullough heeft een indrukwekkende staat van dienst, zo publiceerde hij 71 peer-reviewed onderzoeken over de pandemie. Hij noemt de SARS-covid pandemie de grootste medische ramp van alle tijden in de VS. De internist vertelt voor de commissie dat de VS al sinds 1985 bezig is met de ontwikkeling van de messenger RNA (mRNA) technologie.

Ook legt hij nog eens uit dat de oorsprong van het virus niet natuurlijk is, maar ontwikkeld in een laboratorium.

Onderzoek door het Amerikaanse Congres wees zelfs uit dat in januari 2020 de heren Fauci en Collins met leiders in de virologie tijdens een conferentie hadden afgesproken om zowel het publiek als de academische wereld te laten geloven dat het virus een natuurlijke oorsprong had.

Vier soorten bijwerkingen

Uit een onderzoek door de universiteit van Harvard en Northeastern blijkt dat 75% van de Amerikanen in ieder geval een injectie hebben genomen. Dit in tegenstelling tot de bewering van het CDC (Amerikaanse RIVM) dat dit cijfer 92% zou zijn. McCullough ziet heel veel mensen met ernstige bijwerkingen.

Kort na de start van de covid-vaccinatiecampagne waren in de VS al 182 mensen gestorven. Toen zou de campagne direct stopgezet moeten worden, stelt de dokter, voor onderzoek naar de oorzaak van de sterfgevallen. Pfizer wist volgens hem dat binnen 90 dagen al meer dan 1200 mensen waren overleden na het krijgen van de injectie.

Op het moment zijn er 3.400 peer-reviewed onderzoeken naar vaccinatieschade en sterfgevallen. Deze onderzoeken tonen aan dat het vaccin de oorzaak is van de vaccinatieschade.

Er zijn vier soorten bijwerkingen.
De eerste is aantasting van het hart, myocarditis. De tweede is de neurologische schade (toename van Parkinson, acute psychosis, blindheid, gehoorschade). De derde categorie schade is bloedklonters, het spike-eiwit stimuleert de aanmaak van bloedproppen. Volgens de dokter hebben bloedverdunners hierop geen vat. De nasleep van dit vaccin is minstens twee jaar. Tot slot is de vierde categorie van bijwerkingen aantasting van het immuunsysteem.

Peter McCullough vindt dat alleen deze bijwerkingen al meer dan voldoende aanleiding zouden moeten zijn dit vaccin van de markt te halen. Dat gebeurt echter niet!

Niet ieder krijgt bijwerkingen

Hoe komt het dat niet ieder na een covid-injectie ernstige bijwerkingen krijgt. McCullough geeft eerlijk toe dat hij daar aanvankelijk geen antwoord op had. Dankzij een Deens onderzoek is het volgende gebleken. Deze onderzoekers kwamen erachter dat er drie batches van het vaccin waren (Red. zijn?).

De eerste batch bestond uit een derde van de mensen die het vaccin kregen zonder bijwerkingen. De tweede batch veroorzaakte milde bijwerkingen en vormde ongeveer twee derde. De derde groep tenslotte, dat is 4,2 procent, kreeg ernstige bijwerkingen.

Bijschrift overheid

In een bericht van de NL overheid, direct onder de video op YouTube is een verwijzing naar een pagina over de veiligheid van het coronavaccin, staat letterlijk te lezen onder het kopje ‘Bijwerkingen’:

“De coronavaccins zijn getest op tienduizenden mensen. Sommige mensen hebben een paar dagen last van klachten die lijken op griep, zoals verhoging, koorts, spierpijn of hoofdpijn. Dat gebeurt vaker bij vaccinaties. Deze bijwerkingen betekenen dat uw afweersysteem in het lichaam aan het werk is. Bijwerkingen treden meestal op binnen 2 weken. Het kan ook zijn dat er onbekende bijwerkingen optreden bij het coronavaccin. Die kans is klein. Neem bij onbekende bijwerkingen of als u zich zorgen maakt contact op met uw huisarts.”

We hebben het citaat volledig overgenomen, omdat het onze ervaring is dat berichten en pagina’s over dit onderwerp vaak veranderd worden of zelfs helemaal verdwijnen.

 

 

Lees hier ons coronadossier

Wil je dit artikel delen met anderen?
Stuur het dan per e-mail door waarmee je de kans verkleint dat het bericht gecensureerd wordt.

Rob Vellekoop, 8 juli 2023

3 Comments

  1. Dat het hele verhaal niet klopte wisten we al, ik hoop dat alle gevaccineerde hun batchnummer opvragen bij de huisarts en Kijken welke kleur je hebt gekregen zodat je aangifte kunt doen van bijwerking en een misdaad tegen de mensheid waar jij niet om gevraagd hebt maar de overheid hebt vertrouwd. Wat dus niet is want de overheid verbergt nog steeds de waarheid. Doe aangifte en dien een schadeclaim in als je ziek bent geworden na de vaccinaties.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.