Middelen tegen gevolgen van vaccinatie (2): Nattokinase

In een vorig artikel schreven we al over de folder in het Nederlands met middelen tegen de gevolgen van het spike-eiwit in het bloed. Daaraan kan je een belangrijk middel toevoegen, volgens Dr Peter McCullough. Dat is het natuurlijke supplement Nattokinase.

Nattokinase wordt gewonnen uit Japans voedsel, wat natto heet. Nattō wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. In Japan eten ze dit al zo’n duizend jaar. Cardioloog dr. McCullough beveelt dit aan omdat Japanners in een drietal studies hebben aangetoond dat het middel spike-eiwitten kan oplossen.

Vier soorten bijwerkingen

Er zijn vier soorten bijwerkingen van het covid vaccin, volgens McCullough.
De eerste is aantasting van het hart, myocarditis. De tweede is de neurologische schade (toename van Parkinson, acute psychosis, blindheid, gehoorschade). De derde categorie schade is bloedklonters, het spike-eiwit stimuleert de aanmaak van bloedproppen. Volgens de dokter hebben bloedverdunners hierop geen vat. De nasleep van dit vaccin is minstens twee jaar. Tot slot is de vierde categorie van bijwerkingen aantasting van het immuunsysteem.

Hij vindt dat alleen deze bijwerkingen al meer dan voldoende aanleiding zouden moeten zijn dit vaccin van de markt te halen. Dat gebeurt echter niet!

Veel mensen kunnen geen medische hulp vinden voor ziektes, spikopathy genoemd, die samenhangen met het spike-eiwit. Zij hebben bijwerkingen na de prik gekregen, hebben ‘Long Covid’ of het Post Covid-Injectie Syndroom (pCoIS). Specifieke info hierover kan je hier vinden.

Spike-eiwit

Het spike-eiwit is volgens het World Council for Health een giftig onderdeel van het virus. Het onderzoek hiernaar is aan de gang. Dit eiwit wordt gelinkt aan de bijwerkingen van het vaccin, zoals:

– bloed stolsels,
– neurologische stoornissen,
– longontsteking en
– myocarditis.

In een Japans onderzoek van het Pfizer vaccin kwam naar voren dat 48 uur na de vaccinatie, vaccindeeltjes door verschillende weefsels in het lichaam reisden en dus niet bleven in het geïnjecteerde lichaamsdeel. Hoge concentraties werden aangetroffen in lever, beenmerg en eierstokken. Uit steeds meer onderzoek van spikopathy blijkt dat ontstekingen en stolsels in alle weefsels voorkomen waarin het eiwit zich ophoopt. Het kan schade veroorzaken als het niet uit het lichaam wordt verwijderd.

Oplossingen

Er zijn naast Nattokinase natuurlijke oplossingen verkrijgbaar om de spike-eiwit hoeveelheid te verminderen.

Er zijn spike-eiwitremmers die de verbinding remmen van het spike-eiwit aan menselijke cellen, terwijl andere het spike-eiwit neutraliseren zodat het geen schade meer kan aanrichten aan menselijke cellen.

Voorbeelden:

Spike-eiwitremmers: Prunella vulgaris, dennennaalden, emodine, paardebloembladextract, ivermectine

Spike-eiwit neutralizers: N-acetylcysteïne (NAC), glutathion, venkelthee, steranijsthee, dennennaaldthee, sint-janskruid, smeerwortelblad, vitamine C.

De meeste informatie is terug te vinden in onderstaande folders en op deze pagina.

Ontgiften – Folder 1

Link naar folder 1 en 2

Ontgiften – Folder 2

Link naar folder 1 en 2

 

Rob Vellekoop, 9 juli 2023

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.