FBI Klokkenluider eindelijk serieus genomen

Klokkenluider van de FBI Ted Gunderson kwam te vroeg met zijn verontrustende verklaringen, de tijd was er toen nog niet rijp voor en de mensen hadden de cojonacrisis nog niet beleefd. Nu wel, of zoals iemand het becommentarieert:”Voor 2020 was dit grote onzin, maar vandaag kunnen we niet langer ontkennen wat zich voor onze ogen afspeelt.” Zijn verhaal is bekend bij kritische lezers, maar het is schokkend dat dit nu pas viraal gaat!

Drugsoperatie

Voormalig hoofd van de FBI Ted Gunderson bevestigt dat de FBI is geïnfiltreerd door de satanische illuminati cult betrokken bij de moord op de Kennedy’s, Oklahoma bomaanslag, Waco, World Trade Center bomaanslag, 9/11, het kidnapping van kinderen voor seks, rituelen en lichaamsdelen.

President John F. Kennedy werd vermoord door de CIA en de FBI hielp door de auto van de president een andere route op te sturen. Robert F. Kennedy werd volgens hem door dezelfde illegale ‘door bandieten geïnfiltreerde regering’ vermoord.

Als particulier speurder en ondertussen gepensioneerd onderzocht hij de zaak van J.R. MacDonald. Deze arts en legerkapitein werd in augustus 1979 veroordeeld voor de moord op zijn zwangere vrouw en twee dochters in 1970. In deze tijd deed MacDonald dienst als arts bij de ‘Special Forces’. Tijdens zijn speurwerk ontving hij een getekende verklaring van Helena Stoeckley dat Jeffrey MacDonald het niet gedaan had, maar een satanische cult groep. Het hof negeerde deze verklaring. Stoeckley bekende dat dit een grote drugsoperatie was die werd weggemoffeld.

Diskrediet

Ze vlogen drugs in plastic zakken in de lichaamsholtes van gestorven soldaten die uit Vietnam kwamen. Niet alleen generaals en andere militairen, maar ook politie en onderzoekers van het leger waren hierbij betrokken. Toen Gunderson dit in de openbaarheid bracht ontving hij honderden berichten van slachtoffers die hem vertelden over de satanische cult beweging in de VS.

Sinds zijn activiteiten als klokkenluider probeerde de FBI hem aan te klagen. Hij stond op twee dodenlijsten, werd vergiftigd en vanwege de corruptie die hij naar buiten bracht binnen de CIA, FBI en de regering werd er een jarenlange smaadcampagne tegen hem gevoerd.

Blijkbaar remde hem dit niet af als je kijkt naar zijn onderzoeken en de resultaten die hij daarbij behaalde.

Seks in Washington

Hij bracht de zogenaamde Franklin Coverup Case naar buiten, waar het ging over de illegale betrokkenheid van de regering bij drugsoperaties en satanische cult. Zij haalden kinderen uit weeshuizen, en vlogen deze stiekem naar de Amerikaanse hoofdstad voor seksorgies met congresleden.

Dit werd gefilmd en dit materiaal werd gebruikt om hen te chanteren. Via zijn onderzoek in de Franklin kwam hij terecht bij in Washington bij de organisatie “The Finders”, wat een geheime CIA operatie voor childtrafficking was. Duizenden kinderen werden volgens Gunderson ontvoerd elk jaar voor satanische feesten op 21 juni, 31 oktober en december. Wereldleiders zouden ook hierbij betrokken zijn.

Ted Gunderson ging ervan uit dat zijn land wordt bestuurd door satanisten. He waarschuwde ook voor stembusfraude door het elektronische kiessysteem. Het zal gebeuren tenzij we het Comité van 300 tegenhouden.  “Als we hen niet stoppen dan zullen zij hun doelen van depopulatie en totale controle over de mensheid bereiken. Ze zullen de VS volledig verwoesten. We mogen niet bang zijn. Angst is hun krachtigste wapen tegen ons. We moeten nu optreden en opstaan voor het leven, de vrijheid en onze onschuldige kinderen.”

Ted Gunderson

Ted Gunderson diende als Special Agent de FBI van 1951 to 1979. In 1960 werd hij bevorderd tot supervisor bij het FBI hoofdkantoor in Washington. Hier gaf hij leiding aan ‘Organized Crime and Racketeering investigations’ met 26 kantoren. Na de moord op president Kennedy werkte hij voor het team ‘Special Inquiry White House Matters’ in het FBI hoofdkwartier. Daarna had hij de leiding over allerlei onderzoeken tot aan zijn pensionering in 1979.

Daarna werkte hij tot aan zijn dood in 2011 aan het onthullen van ‘bandieten’ binnen de Amerikaanse regering. Zij werden gefinancierd door internationale criminele organisaties die zich bezighielden met gokken, drugs, illegale bewaking, prostitutie, kindermisbruik, verkrachting, ontvoering en mensenhandel.

MK-Ultra, Project Monarch en het Echelon Programma zijn enkele van de zwarte operaties geleid door bandietenelementen binnen de CIA en NSA waartegen hij vocht. Hij zei:”Hierbij vergeleken is het voormalige FBI programma COINTELPRO, waarvoor ik werkte, een zondagsschool.” Ted Gunderson ontmaskerde criminele operaties zoals “The Seekers, die ritueel kinderen misbruiken tijdens satanische rituelen en die nog iedere dag doorgaan met het ontvoeren en verkrachten van Amerikaanse kinderen.”

Gunderson stierf op 82 jarige leeftijd in 2011.

Coronacrisis

Blijkbaar heeft de wereldwijde coronacrisis een voor de machthebbers ongewilde bijwerking. Het blinde vertrouwen in overheden lijkt bij veel mensen niet meer te bestaan. Opeens staan ze open voor zaken die ze daarvoor weglachten. De onthullingen van decennia geleden zijn opeens weer actueel, omdat mensen hier met een ander oog naar kijken. Daarom zijn de onthullingen van Gunderson weer belangrijk.

Daarbij zou je kunnen bedenken dat de elite zich wel heel zeker moet voelen door deze informatie, die weliswaar niet in de massamedia verschijnt, voor publicatie toe te staan in (toch nog steeds) bescheiden kring van kritische denkers. Blijkbaar is er geen angst voor besmetting van de massa met Gunderson’s schokkende ontdekkingen.

Toch zie je ook hier, dat met name video’s van Gunderson met belastende verklaringen langzaam maar zeker verdwijnen van het internet. Alsof het zwarte verleden wordt schoongemaakt.

Bron: Verklaring Ted Gunderson

Nog meer over Ted Gunderson

X-bericht

Rob Vellekoop, 12 augustus 2023

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.