Lahaina Hawaï: huizen in de as en bomen intact

Een bericht van Fred Teunissen

Er spelen zich vreemde dingen af in Lahaina, Hawaï. In dit verslag legt Fred enkele zaken vast. Wij nemen het ook op, want we weten ondertussen dat alles wat tegen het ‘normale en verklaarbare’ ingaat mettertijd langzaam van het internet verdwijnt.

Dit is een uitstekende video, waarin een expert op het gebied van bomen rustig en overtuigend uit de doeken doet waarom de inferno’s in Lahaina Hawaï en in Californië (en nog veel meer plaatsen) geen natuurbranden zijn.

Bron: https://www.youtube.com/embed/Bs3o3z0G8tw

Zeer interessant is dat deze onderzoeker stelt dat de technologie die hier is ingezet dezelfde is als, of in elk geval sterk lijkt op, die waarmee de Twin Towers zijn neergehaald (19:40 in de video). “Het is een technologie die dermate geavanceerd is, dat zij ons begrip te boven gaat.”

Cover-up

De cover-up van overheidswege heeft de volgende rode draad: door de stormwinden met uitschieters van 90 tot 120 kilometer per uur zijn de houten masten met stroomkabels omgewaaid, dat veroorzaakte kortsluiting en vonken, als gevolg waarvan bermen en bomen in brand raakten, waarna de brand oversloeg naar de huizen.

De beelden weerspreken deze redenering. De bermen en bomen zijn immers goeddeels intact.

Blauwe laser?

Berichten dat blauwe voorwerpen heel bleven in de verzengende hitte worden door de reguliere media naar het land der fabelen verwezen. Ik kwam er echter aardig wat tegen. Ze lijken de blauwe lasertheorie te bevestigen. In de onderstaande video bijvoorbeeld.
Daarin keert een inwoner terug naar zijn zwaar getroffen wijk. Zijn huis staat nog overeind. Als een van de weinigen mag hij het gebied in, om wat spulletjes op te halen.

Hij vertelt dat hij niks van complottheorieën moet hebben en van mening is dat de brand ontstaan is door omgewaaide elektriciteitsmasten.

Hij filmt dan de omgeving rond zijn huis en komt bij een rijtje auto’s (8:34 in de video hieronder). Ze zijn allemaal compleet uitgebrand en deels gesmolten.
Maar een blauwe auto niet.


Bron: https://www.youtube.com/embed/9mppuqs7YF0

Eerst dacht ik dat deze blauwe auto  daar wellicht na de ramp was geparkeerd, maar aan de voorzijde bij de grille, die chroomkleurig is, is stevige schade te zien. Dit bewijst dat de auto er ten tijde van de brand al stond.
De rest van deze auto is ongeschonden.
De volgende in de rij is weer compleet verwoest.

In een andere video van de file op de boulevard die compleet verbrand is zag ik bovenin het beeld nog zo’n blauwe auto die ongeschonden lijkt (2:58 in de video).
Hier zie je dezelfde auto, maar dan van de tegenoverliggende zijde (in de rechterrij van de file). Zelfs de ruiten van deze auto zijn nog heel. En hier op 2:34 een tweede blauwe auto. Op 4:36 een derde. Op 33:37 mogelijk nog een.
Deze laatste video die bijna een uur duurt laat goed zien hoe verschrikkelijk de verwoesting is.

In onderstaand filmpje zie je hoe een blauwe laser geen vat heeft op blauwkleurige stof.

Afscherming

Opmerkelijk is dat de autoriteiten begonnen zijn een kilometerslang scherm om de rampplek aan te leggen. Officieel om het verstuiven van de as tegen te gaan. Ook mogen er geen drones meer over het gebied vliegen.

 

Vreemde beelden zoals de blauwe parasols (37:55 in de video) zie je na de plaatsing van de schermen dan niet meer.

Hetzelfde gebeurde met ground zero in New York. In hoog tempo werd al het bewijsmateriaal door zware vrachtwagens afgevoerd.

Meer info: 
Stand Together Hawaï

 

GLOBAL FIRES = GLOBAL CONTROL WITH TANYA GAW & FORENSIC ARBORIST / TREE EXPERT WHISTLEBLOWER

Dit artikel verscheen ook op Transitieweb.nl

2 Comments

 1. Het asfalt ….metaal is gesmolten (aluminium)maar het asfalt is gewoon nog hard en ongeschonden!!Ik ben lasser van non-ferro(ijzer)metalen en voordat je aluminium kan laten smelten is een mega hoeveelheid energie nodig…dat krijg je echt niet voor elkaar met een grasbrandje zoals op Maui.Dit stinkt aan alle kanten..Ze dekken de omgeving niet voor niets allemaal af van de wereld….

 2. De Bilderberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  De grond rijp maken voor nieuwe bewoners met groot geld.
  Een jaar of 2 a 3 geleden waren er in Amerika heel veel….erg op vallend veel bosbranden……een op lettende journaliste heeft toen iets vastgelegd op camera dat het laserstralen van boven af kwamen…die vrouw is toen gearresteerd voor valse berichtgeving.

  Nu zijn we in Canada ook lekker bezig met bosbranden….je maakt mij niet wijs dat dat allemaal aangesticht is!!!!

  Nu weet ik ook dat Amerika en Rusland….beide…laserwapens hebben vanuit de ruimte……die moeten ook eens getest worden!!!
  Weet u het nog die bosbranden in Siberië?

  Is het toeval of niet,wat houden die lui allemaal onder de pet voor het klootjesvolk!

  O das waar ook …ik zal wel 1 van die complotmensjes zijn!!….ik heb al vele dingen hier weg geschreven die wel degelijk klopte…..net als—–Nederland is het afvalputje van west-Europa,letterlijk en figuurlijk!!

  Ik dank U!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.