Steeds meer berichten bij Meldpunt Chemtrails

Foto via ChemtrailsMeldpunt

Sinds medio september is het mogelijk chemtrails te melden die de lucht boven jouw stad of dorp vervuilen en ontsieren. Dat kon ook al op Telegram en Facebook, maar nu is daarvoor een speciale website gemaakt en dat is geen overbodige luxe vanwege de censuur van de Digitale Dienstverleningswet of censuurwet (DSA). Vandaag waren er 40 meldingen op even zoveel plaatsen in ons land van sproeiactiviteiten, zien we op de site.

Chemtrails

In het boek Chemtrails en HAARP wordt onder andere uitgelegd hoe essentieel chemtrails zijn voor het HAARP netwerk. Ze bevatten namelijk nanodeeltjes van metalen, polymeren, sensoren, microprocessors en biologische ziekteverwekkers die continu een geïoniseerde atmosfeer in standhouden.

Het verhaal is dat de ‘strepen’ zijn bedoeld om de straling van de zon tegen te houden ter voorkoming van de opwarming van de aarde. Er blijkt echter een hele andere beweegreden(en) achter te zitten.

Het gaat namelijk veel verder. Lees daarvoor de Wereldwijde waarschuwing: geoengineering verwoest de wereld. Er zit een verwijzing bij naar een uitgebreid gratis E-boek hierover.

Fred Teunissen – Hemel onder vuur – schrijft dat het hier om een ‘geheim programma’ gaat waarbij jetvliegtuigen giftige stoffen in de atmosfeer brengen.’ Het is niet alleen een kwestie van ‘sprayen’ maar ook van ‘zappen’: het met hoogfrequente elektromagnetische energie doorstralen van de met chemtrails bewerkte atmosfeer.

Het chemtrailsysteem blijkt een scala aan mogelijkheden te bieden, zoals onder andere milieumodificatie, militaire toepassingen, elektromagnetische en biologische operaties, surveillance system development.

Misschien dus helemaal niet zo’n gek idee om de sproeibewegingen landelijk te gaan monitoren en daardoor steeds meer mensen zich bewust laten worden van wat zich boven hun hoofden afspeelt.

Meldpunt

Op het Meldpunt worden mensen uitgenodigd om de chemtrails die boven ons land verschijnen in kaart te brengen. Het doel is het grotere plaatje in beeld te krijgen.

Daarvoor kunnen mensen een foto insturen met vermelding van datum en plaats. Maximaal 1 melding per dag per stad wordt geplaatst om het overzichtelijk te houden. Sinds 15 september lijken er steeds meer mensen de website te kunnen vinden en last te hebben van chemtrails. Vandaag waren dat er zelfs 40. Je zou ook kunnen zeggen, steeds meer mensen gaan het ‘zien’.

Foto’s kwamen vanuit Arnhem, Amsterdam en Den Haag tot in Groningen, Axel en Winterswijk. Het hele Nederlandse luchtruim was blijkbaar een grote trail die dag.

De mensen achter het meldpunt vragen zich af waarom er gesprayd wordt zonder dat de regering de bevolking hierover informeert en waarom de overheid dit goedkeurt.

Website Chemtrailsmeldpunt.nl

Bronnen over chemtrails

>Het boek Chemtrails en HAARP, Wapens in de strijd om de volledige controle over de Aarde van Elena Freeland
(verkrijgbaar via onze sponsor Academy of Happiness)

>Het boek Hemel onder vuur van Fred Teunissen
(verkrijgbaar via onze sponsor Academy of Happiness)

>Dossier Chemtrails en geoengineering

>Telegram
Geoengineering, Chemtrails, HAARP en het klimaat
Chemtrail meldpunt NL

 

Wil je dit artikel delen met anderen?
Stuur het dan per e-mail door waarmee je de kans verkleint dat het bericht gecensureerd wordt.
Vaak worden onze artikelen namelijk ‘geshadowband’.

Rob Vellekoop, 25 september 2023

1 Comment

 1. Ik woon nu 3 jaar in Suriname.
  2 jaar in Lelydorp en nu 1 jaar in Paramaribo.
  Hier zie ik nooit Chemtrails of Contrails.
  De lucht is blauw of donker vanwege de amazone regenbuien.
  Het eten hier is heerlijk en gezond.
  Ik ga nooit meer terug naar NL.

  Groetjes vanuit Paramaribo,

  Pieter-Jan de Boer

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.