Icke: ‘Nederland is een fascistische staat!

David Icke heeft het hoger beroep dat hij had aangespannen tegen zijn verbanning uit 26 Europese landen verloren. De rechter die aanvankelijk op 31 juli uitspraak zou doen heeft dit vandaag gedaan. David Icke reageert hierop in onderstaand videobericht, dat wij hebben samengevat.

Fascistisch

David Icke lijkt uiterlijk onbewogen over de uitspraak. Hij zegt:’De rechter vond mij inderdaad een bedreiging’ en daarom deed de regering het juist. Hij vertelt dat hij was uitgenodigd om te spreken op een vredesdemonstratie in Amsterdam vorig jaar. ‘Ik zou 20 minuten maximaal spreken en dan naar huis gaan. Er was heel veel ophef, aangestoken door de overheid en door belachelijke mind controlled Wokers, die alles zonder meer geloven wat de regering hen vertelt.’ Daarnaast demoniseerden de media Icke voor drie weken. Dit zonder ook maar een keer om zijn commentaar te vragen.

‘Ik ben verbannen omdat ik antisemitisch zou zijn, de gebruikelijke onzin.

De landsadvocaat heeft volgens Icke gezegd dat zij aangaf dat de regering hem niet antisemitisch vond, maar dat de mensen dat vinden. Met andere woorden ze draaide het terug.
(Zie verder wat de regering in de banbrief aan Icke schreef over het antisemitisme)

Daaraan kan je zien dat Nederland, net als vele andere landen, geen democratie, geen vrije samenleving is, maar een fascistische staat. Hij zegt dat het doet alsof het een vrije samenleving is, maar het probeert de feiten te verbergen (zoals fascistische staten doen).

Sympathie

David zegt dat hij een beetje sympathie voelt voor de rechter, want ze staat onder enorme druk. ‘Als haar uitspraak ten gunste van vrijheid was geweest, dan en ten gunste van de duidelijke feiten van de zaak, dan zou er een groot politiek schandaal zijn uitgebroken, juist voor de verkiezingen. Ik ben er zeker van dat de regering haar vriendelijk tegemoet zal treden. Als ze het anders zou hebben gedaan, zou de regering niet blij met haar zijn geweest.

David Icke is dus nu definitief verbannen door 26 Europese landen (de Schengen-landen) voor twee jaar. De landsadvocaat heeft volgens Icke hieraan toegevoegd, dat als Icke zijn ideeen niet verandert, hij voor altijd verbannen zal worden! David Icke reageert hierop al direct met, dat hij zijn ideeën zeker niet zal veranderen.

Konijnenhol

Vervolgens vertelt Icke over ‘iemand die is demonetized door YouTube’. (Zeer waarschijnlijk bedoelt hij hiermee Russell Brand)

Hij voegt hieraan toe dat met hem dat al in 2018 gebeurd was. Deze persoon is niet verwijderd, maar demonetized (geen reclame-inkomsten meer krijgen vanwege zijn uitzendingen). Volgens Icke maken de alternatieve media hierover veel kabaal, maar zijn stil over het feit dat hij uit 26 landen verbannen is.

David concludeert dat de manier waarop je behandeld wordt afhankelijk is van hoe diep je het konijnenhol in gaat. En als je er te diep ingaat, dan willen mensen niet met je geassocieerd worden.

Icke sluit strijdbaar af:”Ik ben geen slachtoffer, ik ga er rechtopaf en ik ga ermee door.

NL doet Icke in de ban

David Icke  mocht Nederland niet in, want hij zou de openbare orde verstoren en het gezag ondermijnen. Dat kunnen we lezen in de banbrief die hij van het Ministerie ontving voordat hij naar Amsterdam zou afreizen om daar de demonstratie toe te spreken in Amsterdam.

Het Ministerie is blijkbaar heel gevoelig voor ideeën die zij aanmerken als complottheorieën. De overheid heeft een theorie gefabriceerd waarin ze reptielen linken aan Joden. Deze theorie gaat als volgt en wordt in de Banbrief beschreven.

De reptielen die de wereld besturen volgens Icke, beweren zij, is een metafoor. Met reptielen zou Icke de Joodse elite bedoelen die een almachtige geheime wereldregering vormt. Op deze manier is het cirkeltje weer rond.

Vervolgens staat in de brief dat Icke democratische beginselen zou afwijzen omdat er een directe verbinding bestaat tussen Icke’s theorieën en het vergelijken van politici met reptielen. Door deze vergelijking (die het Ministerie maakt, niet Icke!) worden vooraanstaande personen gehumaniseerd en democratische beginselen afgewezen. Dit werkt gezagsondermijnend.

Ze komen aan deze wijsheid omdat in het 56e Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland van 21 april 2022 wordt gesteld dat complottheorieën, antisemitisme en holocaustontkenning de democratische rechtsstaat kunnen schaden. Het verbod van Icke’s komst bewijst dat complottheorieën, dat wil zeggen die ideeën die de overheid niet bevalt, verboden zijn geworden!
Lees verder hierover in het artikel Nederland doet Icke in de ban en verbiedt complottheorieën.

Bronnen:

https://davidicke.com/2023/09/26/david-icke-appeal-rejected-to-his-26-country-european-ban-fascism-reigns-in-the-netherlands-david-responds/

https://www.dlmplus.nl/2022/11/04/nederland-doet-icke-in-de-ban-en-verbiedt-complottheorieen/

David Icke’s nieuwste boek De Droom is verkrijgbaar via onze sponsor Academy of Happiness.

 

Rob Vellekoop, 26 september 2023

1 Comment

  1. Hier heeft Icke beslist een punt. De fascisten van weleer zijn de door de mainstream media afgerichte meelopers van nu en deze meelopers representeren het met afstand grootste deel van de Nederlandse bevolking. In Duitsland is al een ware storm opgestoken tegen precies dezelfde misselijk makende staatsterreur. Maar de Nederlanders, altijd al op de Duitsers achter, kunnen nog steeds niet geloven hoe erg ze zijn verraden door hun volksvertegenwoordigers en hun slappe koning: Nederland is al lang geen koninkrijk maar een lobby-republiek van Klaus Schwab.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.