Oplossing van de energiecrisis: energie uit het niets

Kinetic Power Plant

Een bericht van Piet Tummers*

Terwijl onze regering zelf een energiecrisis veroorzaakte door ‘Groningen’ af te sluiten en vele malen duurder Amerikaans LNG te importeren, wordt de behoefte aan een fundamentele oplossing steeds groter. En deze bestaat al 100 jaar: vrije energie.

Het wordt langzaam de hoogste tijd dat we gaan beseffen dat er al zeker 100 jaar apparatuur bestaat om elektriciteit te produceren ‘uit Niets’. Dat wil zeggen: uit de ons omringende ruimte-, gravitatie-, nulpunt-, vrije-energie-velden of hoe je hun ook wil noemen.

Als minister Jetten 28 miljard wil investeren om een temperatuurstijging van 0,000036 graad Celsius te voorkomen, dan is dat wel illustratief voor de huidige klimaat-waanzin politiek. Met toepassing van vrije energie kun je die 28 miljard euro vele malen beter besteden!

Werkend voorbeeld

Hier een recent voorbeeld van wat je zoal met het toepassen van vrije energie apparatuur kunt doen (als dat niet verhinderd wordt, wat tot nu toe gebeurt).

Holcomb Energy Systems (HES) van Dr. Robert Holcomb brengt binnenkort een unit op de markt met 40 kW OUTPUT bij 10 kW input. Zulke units leveren netto 30 kWe uit het ‘Niets’. Als je dit apparaat met eigen ogen wilt aanschouwen, dan kan dat op 14 oktober in het Technopark Zürich.

Deze motor-generator is nog geruisloos ook, want er draait niks!
Als prijsindicatie bij volle productie noemde Dr. Holcomb op 17 juni 2023 in Stuttgart tijdens een Zoom-interview voor ca 280 congresgangers een bedrag van ca. 1000 USD per kW !! Voornoemde unit kost daarmee dus 40.000 USD = ca. 40.000 Euro

Bij continu bedrijf levert de Holcomb 30 kWe unit dus 262800 kWh (30×8760) per jaar.
Met 28 miljard zou je maar liefst 700.000 HES-units van 10>40 kW (30 kWe) kunnen kopen. Aldus zou je in NL een effectief opgesteld vermogen van 21 GW (700.000 x 30 kWe) kunnen realiseren en daarmee een elektriciteitsproductie capaciteit van 184 TWh (21 GW x 8760 h ) per jaar kunnen bereiken.

Ter vergelijking de officiële NL-getallen over 2023 , het opgesteld vermogen is 40 GW voor een elektriciteitsverbruik over 2023 van ‘slechts’120 TWh, zie energiecijfers.info/bijlagen
DUS DE TOTALE ELEKTRICITEITSVERBRUIK in NL KAN BLIJKBAAR GEMAKKELIJK MET ‘VRIJE-ENERGIE’ PLAATSVINDEN !!!

En dat :
* Zonder emissies naar de atmosfeer.
* Zonder verontreiniging / opwarming van water.
* Zonder overblijvende reststoffen.
* Zonder schadelijke stralingseffecten.
* Zonder boorgaten in de Aarde.
* Zonder visuele en akoestische omgevingshinder.
* En ook zonder fossiele energiedragers (kolen, olie, gas), zonder kernenergie, zonder windmolens, zonder zonnecellen …….

Waarmee alle negatieve aspecten ten aanzien van het gezondheid/welzijn en milieu (plant, dier, mens, atmosfeer, water en Aarde, ) die daarmede gepaard gaan natuurlijk ook vermeden worden !!
Bij de diffuse opstelling van een enorm aantal van voornoemde HES-units door heel het land wordt tevens een zeer stabiele en vrijwel onkwetsbare elektriciteitsvoorziening gerealiseerd. Dit in vergelijking met de huidige situatie. waarbij slechts een relatief klein aantal, terroristisch kwetsbare, zeer grote elektriciteitscentrales hierin voorzien, via de daarbij nodige hoogspanningsverbindingen.

De 8,3 miljoen huishoudens verbruiken bij een gemiddeld jaarverbruik van 2900 kWh per huishouden in totaal 24 TWh (20 % van het totale elektriciteitsverbruik).
Die stroom zou geleverd kunnen worden door op elke 90 huishoudens een 30 kWe HES-unit te plaatsen. En dit bij specifieke investeringspost van rond 450 Euro (40.000 : 90) per huishouden voor ‘levenslange elektriciteitslevering’.

E-voertuigen

Vrije energie kan ook worden toegepast in voertuigen. Daaraan wordt bijvoorbeeld gewerkt door de ‘Leonardo Corporation’ (Miami Beach, Florida) van Dr. Andrea Rossi. Daarbij laden enkele honderden ingebouwde 100W-SKLep modulen de EV continu bij (je hoeft nooit meer onderweg te ‘tanken’). Persuitnodiging voor een 12 uur demonstratie in Italië in oktober-2023 zie…..

Een SKLep moduul heeft 1 Watt input en 100 Watt (0,1 kW) output, afmetingen blokje in cm bxdxh 7x7x9, gewicht 250 gram, en is meervoudig te koppelen tot hogere vermogens. Bij continu bedrijf levert één blokje dus (0,1 – 0,01) x 8760 = 788 kWh per jaar.

Huishoudens

Uiteraard kan ook in het huishouden van vrije energie gebruik worden gemaakt. Dr. Rossi en zijn team hebben hiervoor de E-Cat 100W ontwikkeld. Met geschikte aantallen SKLep modules is het uiteraard ook mogelijk om het hele huishoudelijk elektriciteitsverbruik af te dekken, en/of deze eveneens te betrekken bij een aangepaste warmtevoorziening, waarbij dan grotendeels in de hele betreffende warmtebehoefte kan worden voorzien hetgeen overigens van geval tot geval verschillend zal kunnen zijn. (mogelijk ook zonder warmtepomp). Het valt buiten het kader van dit korte artikel om hier meer gedetailleerd op in te gaan.

E-Cat van dr. Rossi

De E-Cat 100 W van dr. Andrea Rossi

Andere vrije energie systemen

In het voorgaande zijn slechts een tweetal van de meest actuele attractieve vrije energie apparaten voorgesteld die tevens op korte termijn beschikbaar zullen zijn.
In een eerder artikel in januari 2020 werden reeds enkele veelbelovende vrije energie systemen besproken, voornamelijk met vermogens in MegaWatt bereik.

Ontwikkelaars van ‘Vrije-Energie-Systemen’ ondervinden veel ‘tegenwerking’ inmiddels al zo’n 100 jaar. Zo ook die van bijvoorbeeld de KPP (Kinetic Power Plant) van de Duitse firma Rosch, echter bij de regering in Thailand was men welkom en inmiddels is hier dan ook een grote installatie van 100 MW, gerealiseerd. In de planning staat een grotere van 350 MW. Op het bedrijfsterrein van Rosch in Thailand zijn een 100 kW en een 500 kW installatie continu in bedrijf
(Overigens dergelijke installaties maken in feite op een slimme manier ‘continu-roterend’ gebruik van de zwaartekracht !)

Het gevestigde internationale complex van regeringen / belastingsystemen / banken / energieleveranciers / brandstofleveranciers is niet geïnteresseerd in vrije energie, want daarmee vallen hun verdiensten weg.
Het wakker worden van ‘de-massa-onwetende-goedgelovige-brave-hardwerkende-medemensen’ kan die blokkade in ‘Vrije-Energie-toepassingen’ doorbreken …..
Het is dus aan hun…..
Daarom:  DOE WAT MET DIT VERHAAL !!!

Dit artikel verscheen ook op Transitieweb.nl

Meer over Vrije energie vind je hier in ons dossier

Boeken over vrije energie


Vrije Energie en Verborgen Energie, tweeluik over energie.
Verborgen Energie laat de mogelijkheden zien die de mensheid heeft voor de toekomst van energie en transport met technologieën die de universele achtergrondzee van energie aanboren.
Terwijl het boek Vrije Energie aan bod komen vragen als ‘wat heeft deze groep onderzocht en ontwikkeld?’, ‘Hoe is het deze uitvinders vergaan?’, ‘Waarom is dit onbekend gebleven?’, ‘Hoever staan we?’

Energie in overvloed
Biedt een overzicht en is een uitstekende inleiding in Vrije Energie.

Alle boeken zijn verkrijgbaar bij onze sponsor Academy of Happiness.

3 Comments

 1. Het Duitse AfD, heel goed vergelijkbaar met ons FvD, zit exponentieel in de lift. Dat heeft gevolgen: “Alice Weidel mit ihre Familie abgetaucht wegen ernste Bedrohungen und Tino Chrupalla schwer verletzt ins Hospital eingebracht”.

 2. 21-08-2023: “Prorussischer Aktivist Eugen Walter stirbt bei Autounfall”

  Hij organiseerde regelmatig demonstraties. De laatste vlak voor zijn dood: ‘Vrede met Rusland en Duitsland per direct uit de NATO. Alle Amerikaanse soldaten dienen zo snel mogelijk Duitsland te verlaten. Niet Putin, maar de complete Duitse regering dient voor het oorlogstribunaal te verschijnen’.

  Overigens is deze man nog door dezelfde AfD uit de partij gezet omdat hij tegen de opvang was van Oekraïense vluchtelingen.

  Ik zou maar niet te veel verwachten van de AfD.

 3. @Kees:
  Helaas vermeld je in je comment niet waarom Walter tegen de opvang van Oekraïense vluchtelingen was. Het gaat niet aan al die vluchtelingen “Schweine die man mit Frau und Kinder auf die Strasse werfen muss” te noemen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.