Piramides zijn vrije energieversterkers en communicatiecentra

Vrije energie

De populariteit van piramides is terug van weg geweest. Dankzij de onthullingen van Sam Osmanagich is de piramide terug, maar nu als energieversterker en communicatiecentrum, waarvan er 10 duizenden wereldwijd te vinden zijn, op ieder continent. Ondanks de pogingen van autoriteiten om kennis hierover afgeschermd te houden, lijkt het nu niet meer te stoppen.

Les Brown

Les Brown is de man die in de renaissance van de piramide in de 70-er en 80-er jaren van de vorige eeuw een groot aandeel had. Hij bouwde een piramide van drie verdiepingen in zijn tuin en behaalde hiermee geweldige resultaten qua groente-opbrengst. In deze pdf The_Pyramid beschrijft hij uitgebreid zijn ervaringen en op welke manier je in zijn ogen het best een piramide kunt bouwen met bouwspecificaties.

Brown was ervan overtuigd dat de piramide de mensheid zou kunnen redden doordat deze niet alleen de groei van gewassen stimuleert, maar ook uitstekend dienst kan doen als voedingsopslag. Ook ontdekte hij dat pesticiden niet langer nodig waren en dat na een onweersbui zijn piramide-komkommers twee tot twee en een half inch binnen een paar uur groeiden.

Het verhaal over de piramides gaat echter nog veel verder. We moeten vergeten dat ze bedoeld waren om hoogwaardigheidsbekleders te begraven, onze denkrichting moet veel verder gaan. We komen tot onze verbazing via de Bosnische antropoloog Sam Osmanagich terecht in de wondere wereld van de vrije energie.

Zo’n vijftien jaar geleden begon deze antropoloog met het onthullen van de geheimen van de Bosnische piramides.

Osmanagich

Een opvallende uitspraak van Osmanagich is:

“Bijna alles dat ze ons leren over oude geschiedenis klopt niet, de oorsprong van de mens, beschavingen en piramides.”

Volgens Sam zijn er tienduizenden piramides. Hij telde er 155 in Egypte, 224 in Nubië, 43 op Sicilië, 1 op Sardinië, 250 in China (de autoriteiten geven echter geen toestemming om deze af te graven; ze zijn bedekt met aarde en begroeiing), meer dan 100.000 in de Maya wereld (Mexico, Guatemala, Honduras, El Salvador en Belize), 300 in Peru, 104 op de Canarische Eilanden (met name Tenerife).

De antropoloog en piramidekenner rekent een object pas tot een piramide als het voldoet aan twaalf eisen, waarvan ik er enkele noem:
– heilige geometrie
– kunstmatig bouwmateriaal (Bosnische piramides bevatten beton dat harder is dan het beton dat we tegenwoordig kunnen produceren)
– gericht op het kosmische noorden
– binnenkamers
– ondergrondse tunnels
– water
– astronomische eigenschappen
– energie plaats (de piramidevorm versterkt verschillende vormen van energie)
– volgt vulkanische lijnen
– leylijnen

Hij komt dan ook met een nieuwe definitie van piramide: piramides zijn energieversterkers. De piramides in Bosnië voldoen dus allemaal aan de hierboven gestelde eisen. Dat maakt hen zeer bijzondere bouwsels, waarbij bij de aanleg rekening is gehouden met de loop van de leylijnen, waarvan ze vaak in het verlengde liggen. Ze volgen de vulkanen! Ze zijn op een bepaalde manier gericht op de sterren en het noorden. Onder de Bosnische liggen twee ondergrondse rivieren. Dus voordat met de bouw werd begonnen, moest eerst een plek gevonden worden die al deze eigenschappen had! In de piramide zelf is een enorm tunnelstelsel aangelegd dat de energie naar boven lijkt te sturen, met kamers en waterbassins.

Wetenschap

De gevestigde orde van wetenschappers is niet gelukkig met de vondsten van Osmanagich, zij maken hem op Wikipedia uit voor “een Bosnisch-Amerikaanse zakenman uit Houston, Texas.” Zijn claims zouden  “zijn weerlegd door wetenschappers, maar hij gaat door met het promoten van dit gebied als een toeristische attractie”. De wetenschappelijke wereld doet het werk van Osmanagich af als ‘pseudowetenschap’. Op zich een hele begrijpelijke reactie, want als ze zouden meegaan met de bevindingen van de Bosniër dan halen ze de geloofwaardigheid van zichzelf als ‘echte’ wetenschappers omlaag. Want hoe kunnen ze al deze feiten over piramides over het hoofd hebben gezien?

Deze frisse heren en dames zijn zelfs zover gegaan van de Bosnische regering te eisen dat Osmanagich ophoudt met zijn werkzaamheden omdat hij schade zou toebrengen aan een archeologische plaats, namelijk een fort dat op een van de heuvels ligt.

Osmanagich heeft de Bosnische piramides ondergebracht in een stichting die het beheer verzorgt, zoveel mogelijk zonder inmenging van autoriteiten. Het gebied rond de piramides is van 2005 tot 2020 bezocht door zo’n 600.000 geïnteresseerden. Zij trekken zich niets aan van de kritiek van de wetenschap, waarvan Dr Sam vindt dat zij hun mening geven zonder deze met bewijzen te onderbouwen. Ze zijn, volgens hem, nooit op de site in Bosnië geweest. Blijkbaar, zegt hij nuchter, is het probleem dat het niet onder controle van de elites staat.

Vrije energie

Dr Osmanagich heeft tal van deskundigen aangetrokken om metingen te verrichten. Zo stelden zij onder andere vast met behulp van ‘radiocarbon dating’ dat de piramides zo’n 30.000 jaar oud zijn. Ook ontdekten ze een electromagnetisch veld op de top van 28 kHz. Het blijkt dat vanaf de top een energiestraal verticaal omhoog loopt. De piramide is een gigantische energiemachine die al 30.000 jaar werkt.

Niet alleen de piramidebouwers van destijds, maar ook Tesla, stelden vast dat de beste frequentie om energie te laten stromen (zenden) is 28 kHz.

Sam vertelt dat Tesla heeft bewezen dat het draadloos zenden van energie mogelijk is. Hij deed dit eind 1800, door energie naar de ionosfeer van de aarde te sturen, waar deze versterkt teruggekaatst werd naar de aarde zodat 10.000 gezinnen licht konden hebben. Hij bewees dat onbeperkte energie -vrije energie – mogelijk is en bestaat.

De industrie zat hier natuurlijk niet op te wachten en remde Tesla af. Vervolgens gingen ze zelf elektriciteit produceren, dat daardoor duur en schaars werd. Precies het verdienmodel waarmee de mensheid opgezadeld blijft en voor iets moet betalen dat gratis en vrij voorhanden is.

Osmanagich:”De dag komt dat vrije energie beschikbaar zal zijn voor ons allemaal. Dat zal de eerste pijler zijn van de vrije samenleving. De tweede zal zijn de vrije stroom van lennis. Dan zullen we een samenleving hebben van vrije mannen en vrije vrouwen.”

Ultrasound

Via het uitgestrekte gangenstelsel van tunnels dat onder de piramides loopt wordt geluid geproduceerd, dat met het menselijke gehoor niet waarneembaar is. Bij meting blijkt dit net als het elektromagnetische veld op de piramidetop 28 kHz te zijn. En wat blijkt, vastgesteld is dat 28 kHz de frequentie waarop objecten beginnen te zweven!

Overigens is 5G straling, wifi, en dergelijke volledig afwezig binnen de piramide.

Gebaseerd op meer dan 15 jaar onderzoek van de piramides in Bosnië, stelt Dr Sam vast dat ze de volgende doelen hebben:

Piramides zijn gebouwd om altijd mee te gaan. Ze zijn niet van menselijke oorsprong. De oudste piramides van de wereld zijn de meest geavanceerde. Hun technologie is naar de mensheid gebracht.

Hij komt tot de volgende doelen die de piramide zou hebben:
– communicatie over enorme afstanden (interplanetair)
– bescherming van de gezondheid (veel bezoekers komen naar de piramides vanwege hun gezondheid)
– moleculaire structuur verbeteren van water (geenergetiseerd water doet wonderen)
– moleculaire structuur van voedsel verbeteren
– beïnvloeding van chakra’s, aura’s, het spiritueel gevoel
– verbetering van onze immuniteit

Meer

Jaarlijks zijn er expedities in de Bosnische piramides met vrijwilligers gedurende 7 tot 14 dagen, van juni tot oktober.

Bronnen

Bosnian Pyramid of the sun

12 gratis boeken van Sam in pdf

Boeken

Dr Sam Osmanagich

Ons dossier Vrije Energie

Rob Vellekoop, 25 november 2023

1 Comment

  1. Hoi Rob,

    Ik heb met verbazing zitten kijken naar de film. Het is werkelijk ongelooflijk wat hij allemaal ontdekt heeft en tegelijkertijd voelt het allemaal zo vertrouwd aan. Hij onderbouwt wetenschappelijk alles wat ik innerlijk eigenlijk al wist. Voor mij beginnen er heel veel puzzelstukjes samen te vallen de laatste tijd. Dit maakt de het nog meer duidelijk. Hij vertelt eigenlijk hoe onze oude beschavingen draaiende werden gehouden, de motor van om het maar een naam te geven tartarië.
    Na dit gezien te hebben, realiseer ik me nog meer hoe vals het duister eigenlijk wel is. Eigenlijk is alles mogelijk en the sky is werkelijk onbegrensd.groet Erik

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.