De kracht van geluid of hoe we onszelf een toontje hoger kunnen laten zingen

Vrije energie

Er zit veel meer in muziek (geluidenergie) dan we ooit voor mogelijk hielden. En we kunnen de kracht die in deze energie zit zelfstandig benutten. Tegelijkertijd leren we dan meteen wat allerlei negatieve machthebbers hiermee (kunnen) uithalen om ons te controleren. Gebruik de geluidsenergie, die vrij voor iedereen beschikbaar is!

1939

Op 11 en 12 mei 1939 kwamen een aantal West-Europese landen in Londen overeen dat de standaardmuziekfrequentie zou zijn 440 Hertz voor toneel, bioscoopscherm en televisie. (https://www.nature.com/articles/143905a0.pdf). In 1910 had de Rockefeller Foundation al een poging ondernomen de American Federation for Musicians zover te krijgen, met beperkt succes.

De Europeanen zagen het toen nog niet zitten. De 440 Hertz-toon voor muziekinstrumenten werd als minder aangenaam ervaren en zelfs vervelend vergeleken bij andere frequenties. Desondanks kozen in 1939 kozen Groot-Brittannië, Duitsland(!), Frankrijk, Nederland, Zwitserland en de VS voor deze standaardisatie. Boze tongen beweren dat “the Rockefeller Foundation’s careful project management and coordination,” contributed to the materialistic versus metaphysical industrialization of music in the media”, (Tobias J. Composing for the Media: Hanns Eisler and Rockefeller Foundation Projects in Film Music, Radio Listening, and Theatrical Sound Design. Rockefeller Archive Center Research Reports Online, 2009)

Natuurlijk had de muziekindustrie voordeel bij standaardisatie, maar er zat meer achter. Het gerucht dat de Duitsers (Nazi’s) hier als enigen op aandrongen, doordat met name Joseph Goebbels zich hierover nogal druk had gemaakt, klopt dus helemaal niet. We komen uiteindelijk weer terecht bij de ‘bancaire elite’ die zijn negatieve toon meezingt.

De keuze van 440 Hertz als de standaardtoon van de muziek geldt tot op de dag van vandaag en beïnvloedt het leven van miljarden mensen. Ik merkte het effect zelf direct nadat ik muziek ging beluisteren op een andere frequentie. Het is namelijk precies zoals Dr Horowitz aangeeft, een andere frequentie betekent een revolutie in de muziek.

The book of 528

Volgens Dr Horowitz in zijn ‘The Book of 528’ (hoofdstuk 4) is er zelfs sprake van een ‘musical cult’ controle. Hij legt uit dat muzikaal gezien menselijke spiritualiteit en ‘heilig’ bewustzijn krachtig wordt onderdrukt. Over de toon 440 Hertz schrijft hij dat dit ertoe bijdraagt met kuddediergedrag mensen agressiever, meer geagiteerd te maken en met meer emotionele stress op te zadelen. Dit in tegenstelling tot 528 Hertz. Dit klinkt het meest natuurlijk, harmonieus en instinctief aantrekkelijk.

De goede vibraties uit het plantenrijk verminderen stress, sociale agressie en helpen bij vele ziekten. Daarom vindt Horowitz dat er een muziekrevolutie nodig is voor wereldgezondheid en vrede.

De mens bestaat voor meer dan 80 procent uit water. Terwijl water een supergeleider is. Dat betekent dat we als mens uiterst gevoelig zijn voor frequenties van geluidsenergie (muziek).

Hij schrijft dat de standaardisering naar 440 Hz in dezelfde tijd plaatsvond als de akoestische oorlogsonderzoeken om massahysterie te veroorzaken.

Solfeggio

Maar laten we eerst even teruggaan in de tijd naar de Gregoriaanse muziek en de Solfeggio-frequentie.

In de Middeleeuwen was men er al van overtuigd dat muziek mensen kan beïnvloeden. Een voorbeeld daarvan zijn de solfeggio frequenties. Dit zijn zes tonen die werden gebruikt bij kerkmuziek, zoals in de Gregoriaanse Gezangen. Men ging ervan uit dat de speciale tonen in harmonie met elkaar gezongen geestelijke zegeningen opriepen. Het is de bedoeling deze tonen zachtjes op de achtergrond te horen.

De originele Solfeggio schaal werd ontwikkeld door een Benedictijnse monnik, Guido d’Arezzo (c. 991 AD – c. 1050 AD). Het werd door zangers gebruikt om hun liederen gemakkelijker te leren. Tegenwoordig kennen we de Solfeggio schaal als zeven oplopende noten die horen bij Do-Re-Mi-Fa-So-La-Ti. Oorspronkelijk was dit Ut-Re-Mi-Fa-Sol-La. De eerste twee letters zijn afkomstig van een lied voor Johannes de Doper (Ut Queant Laxis, geschreven door Paulus Diaconus).

Tegenwoordig kennen we 9 solfeggio frequenties:

174 Hz Verlicht pijn en stress
285 Hz Heelt weefsels en organen
396 Hz Elimineert angst
417 Hz Helpt met veranderen
528 Hz Transformatie, liefde en wonderen
639 Hz Verbindt en maakt relaties evenwichtig
741 Hz Probleemoplossend en doet intuïtie ontwaken
852 Hz Terug naar spiritualiteit
963 Hz Verbindt opnieuw met de geest

Dit betekent dat we geluid dus ook in ons voordeel kunnen gebruiken. Zoals aangegeven kan iedere afzonderlijke frequentie zijn positieve invloed hebben op het functioneren van de mens. Zelf heb ik de afgelopen periode veel geluisterd naar muziek op 528 Hz. Horowitz heeft een Youtube video kanaal met daarop veel klassieke muziek omgezet in 528 Hertz. Zie de link onderaan het artikel.

Tune je chakra’s:

Meer over Hertz

Op de piramidetop van de Bosnische piramides wordt 28 kilo Hz gemeten. Dit is de frequentie waarop objecten beginnen te zweven!

De mens kan geluid van 20 Hz tot maximaal 20 kilo Hertz horen.

De sonische boiler maakt ervan gebruik dat bij 50 Hertz water gaat koken.

Acoustische wapens zijn ervoor bedoeld om mensen met geluid te raken. Zij werken of op ultrasound, dat wil zeggen boven 20 kilo Hz, op lage frequenties dus onder 100 Hz of op infrasound onder 20 Hz

Horowitz

Dr Horowitz zegt dat door over te schakelen op 440 Hz 95 procent van je hersenactiviteit wordt uitgeschakeld, met name je rechterhersenhelft, het deel dat de lijn hart-verstand aanstuurt.

Elke cel van ons lichaam heeft volgens hem de mogelijkheid om energie te genereren. “Het heeft heilige intelligentie.” Dat wil zeggen dat de eerste entiteiten waarmee je moet communiceren om jezelf te helen, te verzorgen, zijn de miljarden cellen in je lichaam die hun eigen genetische intelligentie hebben.

Stel je stuurt negatieve gedachten, negatief gedrag, negatieve acties. Dit is allemaal energie.

Dit stuur je uit, maar kaatst weer naar je terug. We noemen dit Karma, dit brengt naar jou heilig oordeel.

Icke

David Icke gaat met deze wetenschap nog een stapje verder.

Hij zegt als je frequenties met informatie en perceptie kan uitzenden, zal de ontvanger de frequentie decoderen en zal de perceptie ontvangen.

Iedere gedachte, iedere emotionele reactie is een frequentie. Het genereert een frequentie en is er zelf ook een.

Haat bijvoorbeeld is een frequentie en verschilt met die van liefde. Agressie, conflict en haat voel je. Ze zijn zo gegenereerd dat ze de het elektrisch magnetische veld van de ruimte hebben veranderd.

We zijn in staat om boodschappen in te sluiten net beneden de drempel van de perceptie, hierdoor komen ze rechtstreeks terecht in ons onderbewustzijn.

Op deze manier kunnen ze met deze frequenties gemeenschappen van mensen bespelen, zonder dat zij hiervan iets afweten. Ze bouwen bijvoorbeeld woede op, razernij, boosheid, ondertussen beseffen mensen niet waarom zij dit voelen.  Daarna triggeren ze dit gevoel met een gebeurtenis, waardoor de basis is gelegd voor een gecreëerde razernij. Op die manier krijg je bijvoorbeeld massa-rellen waarbij mensen dingen doen die ze normaal niet doen.

Volgens Icke heeft het Amerikaanse leger toegegeven dat ze deze techniek hebben, waarmee ze frequenties afvuren op de vijand, waardoor de spirit van de vijand breekt. Hierdoor geven zij zich over en leggen de wapens neer.

Tot besluit

Het positieve geluid dat dit alles ons kan geven is dat we kunnen spelen met frequenties. Hiermee kunnen we onze stemming, gedrag en welbevinden beïnvloeden. Als we dit doen worden we ons er direct bewust van dat andere krachten dit eveneens, maar dan op een negatieve manier kunnen misbruiken. Maar in plaats van daardoor bij de pakken te gaan neerzitten en onszelf te beklagen, kunnen we dit gegeven dus in ons voordeel omdraaien.

Daarin schuilt de grootsheid van de mens. We zijn in staat al het goede (energie) die ons ten dienste staat te misbruiken, waar machthebbers kunstenaars in zijn, maar we kunnen ook ervan gebruikmaken. Namelijk zoals het bedoeld is, voor het welzijn van de mensheid!

Bronnen

528radio.com (alleen te beluisteren door via de VS, bijvoorbeeld via een VPN)
of via Love 528 Music (lastig te vinden) met een lange lijst van klassieke muziekstukken in 528 Hertz. (bijvoorbeeld deze)

528 muziek via Spotify

Met het programma Audacity kun je zelf muziekstukken omzetten in bijvoorbeeld 528 Hertz.

Horowitz werk

Horowitz over geluid

Rob Vellekoop, 30 november 2023

1 Comment

  1. Geweldig om dit te lezen. En fijn dat hier steeds meer bekend van wordt. Zo belangrijk om te beseffen wat de akoestische frequenties doen en kunnen doen. Hoe fijn dat dit steeds meer bekend wordt, ook van de solfeggio tonen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.