De link tussen vrije energie, ufo’s en een liefdevolle toekomst

Onze overlords hebben ons de keuze gegeven tussen twee mogelijkheden, geef je over aan overheersing en controle en energie-rantsoenering of ga naar de rand van de afgrond. Volgens Dr. Greer zien we echter een heel belangrijk ding over het hoofd dat in ons voordeel is. Een UFO of UAP is namelijk niet ongeïdentificeerd, het is een voortstuwingsmiddel op alternatieve energie! Als de kennis hierover wordt vrijgegeven kan dat een tijdperk inluiden van overvloed, vrijheid en vrede.

Uitvindingen

Dr Greer is een bekend expert op het gebied van Ufo’s en buitenaardse intelligentie. Volgens hem houdt (een deel van) de Amerikaanse overheid al meer dan 100 jaar kennis verborgen. Uitvindingen en ontdekkingen zijn namelijk onderdrukt, in beslag genomen of worden achtergehouden. Dit zijn vondsten waarmee de wereld werkelijk vooruit zou kunnen worden gebracht.

Het gaat om uitvindingen, maar ook ontdekkingen over vrije energie of nulpuntsenergie. Dit is energie waar ieder mens in principe gratis toegang tot heeft.

Volgens Greer draait de wereld op het energieparadigma van schaarste. Energie wordt gebruikt voor de voedsel- en goederenproductie en het verbetert de levensstandaard van de mens. Tot mijn verrassing toont deze video met als titel ‘The lost century and how to reclaim it’ aan dat we ook inderdaad een eeuw in technische ontwikkeling zijn achtergebleven.

Sinds de 60-er jaren bestaan er namelijk al alternatieve voortstuwingsmiddelen geproduceerd door de Amerikaanse vliegtuigindustrie. Hierdoor zijn bijvoorbeeld vliegtuigen volstrekt verouderd. Net als verbrandingsmotoren, kerncentrales, kolenverbrandingsinstallaties, windturbines en zonnepanelen.

We leven allemaal in de Truman-show, dat is een constructie waarin we in feite voor de gek gehouden worden.

Over-unity

Volgens de gangbare wetenschap is het onmogelijk ergens energie in te steken en hiervoor veel meer energie terug te krijgen. Dit is het principe van over-unity, ‘get more energy out, than you put in.’

Over-unity is echter wel degelijk mogelijk en het is de manier voor de mensheid om zichzelf vrijheid te verschaffen. In de afgelopen eeuw zijn er talrijke uitvinders geweest die aangetoond hebben aan de hand van hun vindingen dat je wel degelijk meer energie ergens kan uithalen.

Voorbeelden hiervan:
Thomas Henry Moray’s uitvinding (1930) zorgde voor een output aan energie van meer dan 50 kilowatt, bij een input van 0 kilowatt. In de 80-er jaren zorgde de vinding van Charles Brown voor een grotere actieradius met zijn motor die op benzine liep. De motor van Gray in de 70-er jaren verbeterde het rendement. Een input van 26,8 Watt leverde 7.460 Watt op.

Regeringen in samenwerking met energiebedrijven hebben echter een heel scala aan methoden ingezet om deze vindingen te onderdrukken. Greer somt ze op:

  • opkopen en opbergen van de uitvinding
  • ingrijpen van de overheid op basis van gevaar voor nationale veiligheid
  • investeerders die de uitvinder financieel aan banden leggen
  • via de rechter uitvinder tot zwijgen brengen
  • bedreigingen aan uitvinder of zijn of haar familie
  • wetenschappelijke fraude (vervalsen van de oorspronkelijke gegevens van de uitvinding)
  • media maken de uitvinder verdacht

Zo werden bijvoorbeeld vlak na zijn dood, de papieren van Tesla door de Amerikaanse overheid in beslag genomen en opgeborgen. De data van de uitvinding in 1989 over cold fusion van Fleischmann en Pons werden volgens klokkenluider E. Mallove veranderd. Hij werd zelf later vermoord.

Drie en dertig jaar later publiceren vrijwel alle nieuwszenders een fake cold fusion uitvinding op hun kanalen. Eentje die juist niet werkte en een enorm energieverlies gaf!

Ook signaleert Greer het door hem benoemde ‘crazy inventor syndrome’, meestal nemen uitvinders hun kennis mee in het graf. Dit doen ze uit hebzucht en niet zoals Greer promoot de uitvinding volledig online te zetten en te delen met de wereld.

Ontdekkingen

Het lijkt erop dat de Amerikanen, dankzij hun contact met buitenaardsen, al sinds 1948 over kennis beschikken van de anti-zwaartekracht. Dat wil zeggen het voortbewegen van apparaten zonder dat de zwaartekracht hun beweging afremt. Let op: sinds 1948 wordt er al dus aan dit soort vaartuigen gewerkt.

In de 50-er jaren werd dit fenomeen breed gedeeld in de media. Totdat dit op een zeker moment abrupt ophield.

In 1988 zouden vliegende schotels, reproducties van Ufo’s, staan opgesteld op een Amerikaanse vliegbasis. Dit zijn dus objecten die kunnen vliegen zonder dat ze een landingsgestel hebben. Ze staan ook niet op de grond, maar hangen erboven. (bekijk onderstaande video vanaf moment 1.11.34)

Met andere woorden vliegtuigen, hoe supersonisch ze ook mogen zijn, blijven verouderde apparaten vergeleken met deze G-engines of anti-gravity vaartuigen. Door de achterstand in kennis van de rest van de wereld blijven we dus honderd jaar in ontwikkeling steken.

Dr Greer noemt dit de grootste cover-up aller tijden. ufo, of ongeïdentificeerde vliegende objecten zijn geproduceerd door mensen of door buitenaardsen. Ze zijn dus helemaal niet meer ongeïdentificeerd!

Gevolgen

Als je de cijfers van de voorraden olie, kolen en uranium op een rijtje ziet dan begrijp je waarom de energiemaatschappijen dit beschermen. Door de ingebruikname van vrije energie-apparaten zouden hun voorraden van de ene op de andere dag waardeloos zijn.

Nulpuntsenergie of zero point energy is het mooiste geschenk dat de quantumwereld ons schenkt. De gevolgen van deze vrije energie gaan echter veel verder dan gratis energie of een auto die geen brandstof hoeft te kopen. Als we werken met nulpuntenergie dan worden de kosten om voedsel of goederen te produceren vele malen kleiner. Dan wordt een nieuwe wereld waarin de mensheid in harmonie met de natuur leeft plotseling mogelijk. Dat betekent niet alleen het einde van olie, gas en kolen als brandstoffen, maar ook van het gecentraliseerde elektriciteitsnet…en het huidige economische systeem.

Greer benadrukt dat de aarde al lange tijd aan het sterven is en dat we niet veel tijd meer hebben om in te grijpen, want dat moeten we volgens hem met zijn allen doen.

Over-unity, vrije energie, zorgt voor decentralisatie van de energievoorziening, die voor iedereen gratis toegankelijk is. De mensen zullen de macht, de politieke macht, nemen. Elke gemeenschap zal zijn eigen water- en energievoorziening hebben, waardoor zij op lokaal niveau zelfvoorzienend kunnen leven.

Steven Greer neemt ons vervolgens mee. Hij zegt, visualiseer je huis, dat niet is aangesloten op het elektriciteitsnet, maar de beschikking heeft over schone energie. Er is geen bedrading meer, want alle apparaten zullen een nulpuntsenergie-apparaat ingebouwd hebben. Je wilt voedsel gaan verbouwen in de woestijn. Dan maak je een dome die op schone energie loopt, je verbouwt daar groente, je hebt temperatuur- en vochtigheidscontrole op vrije energie. Overal op de planeet zal je voedsel kunnen verbouwen, onder gecontroleerde omstandigheden, digitaal geautomatiseerd, maar zonder energiekosten. Voedselschaarste en hongersnoden zullen zeer snel verdwijnen. We zullen ons vervoeren door boven het aardoppervlak te zweven en iedere stad zal volledig transformeren.

De gevolgen in een notendop:

 • geen armoede meer
 • vrede
 • herstel van de natuur

Bronnen

The lost century, video via Rumble.

 

Lees ook ons Dossier (Vrije) Energie

Boeken

Vrije energie

Energie in overvloed

UFO’s officieel erkend

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.