De Ruiter met vervolg op De 13 satanische bloedlijnen

Robin de Ruiter heeft een vervolg geschreven met ‘De 13 Satanische Bloedlijnen Deel 4´ omdat zoals hij zegt:”De nieuwe informatie is te belangrijk om niet te publiceren. Er zijn te veel groepen en individuen die zich als voorvechters aandienen om de mensen wakker te schudden voor de agenda van de ’Nieuwe Wereldorde´, maar de overtuigingen van dergelijke groepen en individuen laten duidelijk zien dat ze zelf nooit onderzoek hebben gedaan en zichzelf ook bedriegen en meer kwaad dan goed doen met hun giftige mix van waarheid en leugens.”

Toch geeft De Ruiter de lezer ondanks de aangekondigde technocratische dictatuur ook hoop (p.157)…”Indien we niet uitkijken zal het spoedig gedaan zijn met de vrijheid, niet alleen van afzonderlijke volkeren, maar ook met die van het individu.…want er is niets gevaarlijker dan de persoonlijke energie

“De nieuwe informatie maakte het noodzakelijk om de bestaande gegevens te actualiseren en zelfs met betrekking tot de aanslagen van 11 september te corrigeren. Onder andere dat Osama bin Laden lid was van een van de superloges samen met leden van de familie Bush, Tony Blair en veel andere bekende politici. Bin Laden heeft sinds de oorlog in Afghanistan tegen de Russen steeds onder supervisie gestaan van de superloges. De Loges zelf staan onder supervisie van de Rothschilds. Ook de leider van ISIS was lid van de superloges. En nog veel meer om op te noemen.”

De Ruiter legt dit alles in zijn nieuwe boek haarfijn uit op welke manier hoge politici in de greep zijn van ultrageheime vrijmetselaarsloges.

Alle wereldbeslissingen, of het nu gaat om vluchtelingen, militaire missie´s, oorlogen, economische programma’s of wat voor crisis dan ook, worden eerst besproken en bepaald binnen besloten samenkomsten van ´ultrageheime´ transnationale vrijmetselaarsloges, waarvan zelfs vrijmetselaren van de hoogste graden geen kennis hebben.

De superloges staan onder supervisie van een elitaire globale elite die gevormd wordt door zeer exclusieve familie dynastieën. Hun einddoel is een superstaat ofwel een technocratische werelddictatuur die ´vriendelijk´ de ’Nieuwe Wereldorde´ wordt genoemd.

De achter de schermen heersende elite bepaalt niet alleen wat politici op de hoogste niveaus van de wereldpolitiek, maar ook wat media mogols, financiers, industriëlen en de leiders van terroristische organisaties moeten doen en laten.

Wie een carrière in de politiek ambieert en de top wil bereiken dient lid te worden van de superloges. Stijgen op de politieke ladder is onmogelijk zonder deel uit te maken van één of meerdere van deze superloges.

Alle hoge politici uit de Verenigde Staten, Rusland, Israël, Iran, Saoedi-Arabië, China en Europa zijn lid van één of meerdere van de superloges. Niet alleen Vladimir Poetin, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Tony Blair, George W. Bush, Hillary Clinton en Barack Obama, maar ook Jan Peter Balkenende, Mark Rutte en Jeroen Dijsselbloem zijn lid van de superloges.

Binnen de superloges vindt men bijvoorbeeld ook de naam van Mario Draghi, voorzitter van de Europese Centrale Bank. Hij is lid van vijf verschillende superloges. Ook directeur van het Internationaal Monetair Fonds, Christine Lagarde is lid.

Bovendien prominente Nederlanders: de president van de Nederlandse bank Klaas Knot en Ben van Beurden, CEO bij Rothschild´s ´Royal Dutch´.

Niet alleen Osama Bin Laden was lid van twee superloges, ook veel prominente leiders uit het Midden-Oosten hebben zich bij de superloges aangesloten: zes prinsen van Saoedi-Arabië, zes vooraanstaande Iraniërs en vier toonaangevende Israëliërs.

Andere persoonlijkheden binnen de superloges waren: John Dewey, John Maynard Keynes, Margaret Thatcher, Deng Xiaoping, Boris Jeltsin, Vladimir Lenin, de Sjah van Perzië, Moshe Dayan, Golda Meir, de anti-apartheidsleider Nelson Mandela, Mahatma Gandhi en Angelo Giuseppe Roncalli, de latere paus Johannes XXIII.

De nooit eerder gepubliceerde informatie in dit unieke boek, waartoe slechts een enkeling toegang heeft, stelt de lezer in staat te doorzien wat zich werkelijk achter de schermen van het wereldtoneel afspeelt en daar de patronen in te herkennen.

Vergeet de bekende Bilderberg-groep, de Trilaterale Commissie, net als de Bohemian Club, de Fabian Society, de Pelgrim’s Society, de Round Table, de Royal Institute for International Affairs en de Council of Foreign Relations, zij staan allemaal onder de ijzeren controle van de superloges.

Deze zogenaamde geheime genootschappen hebben alleen secundaire functies ten opzichte van de doelstellingen die de elite in strikte zin nastreeft. Ze hebben geen enkele beslissingsbevoegdheid. Deze verenigingen mogen verschillen in hun manier van communicatie, maar ze hebben alleen maar als taak om namens de superloges, waar de echte machtsvragen worden besproken, als bliksemafleiders te werken, door rookgordijnen op te werpen en allerlei andere afleidingsmanoeuvres te creëren.

Bestel het boek De 13 satanische bloedlijnen deel 4 bij Academy of Happiness, dan steun je ook het werk van DLM Plus (in plaats van multinational Ahold door bij Bol te bestellen).

Dit boek is een vervolg op De 13 satanische bloedlijnen, ook verkrijgbaar bij Academy of Happiness.

Rob Vellekoop, 30 november 2017