Nooit eerder zijn zoveel regeringen het met elkaar eens als over 1,5 meter maatschappij

Foto 123rf

Er is geen onderwerp op de agenda van de Verenigde Naties waarbij landen het binnen drie maanden met elkaar eens zijn. De 1,5 (of 2) meter maatschappij is in tal van landen ingevoerd zonder dat er bewijzen zijn dat het werkt. Zelfs het covid-19 virus is nog niet geïsoleerd, maar desondanks zijn wereldwijd al veel burgers weer een deel van hun vrijheden kwijt.

Macht

Zelden ligt het er zo dik op als nu. Alsof vroeger de uitrol van de macht nog bedekt plaats moest vinden, zo openlijk gaat dat nu. De ware machthebbers van de planeet tonen hun macht, zonder te laten zien wie ze zijn.

Hun macht is ongekend. Wereldwijd laten ze de massamedia overal dezelfde boodschap verkondigen. Namelijk het verhaal van het verschrikkelijk dodelijke virus dat een ongekend aantal slachtoffers zal vergen. Sinds de uitbraak van corona in China besmetten de media miljarden mensen met angst. Dag in dag uit, ja tot vandaag aan toe.

De impact is enorm. Massa hysterie is het resultaat veroorzaakt door een mediacircus dat zijn gelijke niet kent. De wereld siddert van angst. Een doodsbange bevolking dwingt bij hun regeringen strenge maatregelen tegen het virus af. Of de massa media doen voorkomen alsof iedere burger dit wil.

Veel landen gaan compleet op slot of doen dit ‘intelligent’. Alsof het op slot gooien van de samenleving een slimme daad kan zijn. Een kind weet dat dit leidt tot giga werkloosheid, armoede en recessie.

Ongeloof

Ondanks de wereldwijde uitrol van de coronamaatregelen, geloven de meeste mensen nog steeds niet dat hierachter een immense macht schuil gaat. Deze machthebbers, volgens professor Phillips slechts enkele duizenden miljardairs, bezitten de planeet op een kleine stukje na. Zij zijn met hun immense rijkdom in staat om iedere regering of regeringsleider te kopen en hen te laten doen wat zij willen.

Zij bezitten dus ook alle massa media, op de kleine alternatieve na. Hiermee kunnen ze iedere boodschap naar buiten brengen, jaren lang iedere campagne voeren die zij willen. Hierbij ondersteund door massapsychologen waardoor de massa al decennia lang bespeeld wordt.

Het burgergeloof in een overheid die het beste met de burgers voorheeft is ongekend groot. Het eindeloos geprogrammeerde verhaal van het vader- of moederland met een regering die zorgt voor de burgers gaat er nog steeds in als zoete koek.

Piramide

Het geraamte van de piramide waarbinnen wij leven en waarvan de burgers de onderste trede vormen kan iedere dag niet duidelijker naar voren komen. De machthebbers geven in dit geval via de WHO opdrachten aan de regeringen die zelfs tegenstrijdig en onvoldoende onderzocht, dus niet wetenschappelijk onderbouwd zijn. Zoals de ander halve meter social distancing. Blijkbaar doet dit er niet meer toe. De overheid voert dit in en het volk volgt de orders op. (door Rutte steeds afspraken genoemd die hij met “ons” maakt).

Dus in het bovenste stukje bevinden zich de paar duizend miljardairs. Dan is er een laag met overheden, politici, multinationals (waaronder massa media) en investeringsmaatschappijen die de orders doorvoeren in de verschillende landen. Clubs als Bilderberg, Verenigde Naties, NAVO, EU, en dergelijke zijn niets anders dan vergaderingen waar de hyperrijken hun uitvoerders ontmoeten en instrueren.

De instructies voeren de politici vervolgens uit en verkopen dit alsof deze in het belang van de bevolking zijn.

Machtsmiddelen

De gebruikte machtsmiddelen van de overheden zijn geweld en gezag.
Het middel van de hyperrijken is geld. Zij kunnen hierover eenvoudig beschikken omdat zij de geldmachines bezitten. Particuliere banken mogen namelijk als enige instanties ter wereld geld creëren uit het niets. Zij doen dit steeds als er geld uitgeleend wordt. Dus tegenover iedere dollar schuld staat een vordering die in bezit is van de elitaire miljardairs.

Geld in de bijrol

Deze rijken spelen dus hun spelletjes. Het middel om de massa van miljarden mensen onder appel te houden is het geweld van de overheden. Steeds als burgers zich niet aan de wetten te houden, grijpt de overheid gewelddadig in. Als burgers geen belasting betalen raken ze alles kwijt, doordat dit met geweld van hen wordt afgenomen.

Naast het geweld gebruiken de overheden hun gezag. Al eeuwen lang leren burgers overheden te gehoorzamen. Het overtreden van hun wetten voelt niet goed. Het is namelijk goed om naar de overheid te luisteren en fout om dit niet te doen. Iedereen heeft geleerd wat goed is en fout. Luisteren naar de overheid “hoor” je te doen. Doe je dit niet dan ben je fout bezig, wat kan leiden tot boetes of gevangenisstraffen.

Het meest gevaarlijke bijgeloof

Op deze manier zullen mensen zonder veel protest de orders van de overheid gehoorzamen.

De wetten, door de elite in hun voordeel opgesteld, zijn leidend. De overheden voeren deze consequent in en de politie en het leger handhaven de naleving van de regeltjes die altijd de eigenaar verdedigt en de schuldenaar achter zijn broek zit..

Verdeel en heers

Het stokoude concept van verdeel en heers wordt tot op de dag van vandaag gebruikt. Ieder verschil tussen de miljarden mensen kan benut worden door de overheden om mensen tegen elkaar uit te spelen. Denk aan arm en rijk, ideologische verschillen, onderscheid in religie, taal, afkomst, overheid en burger. Eindeloos kan hierop worden voortgeborduurd en steeds weer trappen de burgers erin.

De buffer van overheden weet op deze manier al eeuwenlang het topje van de bijzondere miljardairs in de bovenste trede  te beschermen tegen de massa in de onderste trede.

Revoluties

Grote omwentelingen in de maatschappij houden dan ook geen stand. Steeds blijven de oorspronkelijke machthebbers in het zadel, zonder dat de mensen hen kennen. Als er desondanks veranderingen in de maatschappij worden aangebracht, zullen deze dan ook heel snel weer verdwijnen en de oorspronkelijke omstandigheden terugkeren.

De regeerders kunnen afgezet worden door de massa, maar de werkelijke macht achter de schermen verandert niet.

Laatste fase

Volgens auteur Robin de Ruiter zijn we zo langzamerhand in de laatste fase gekomen. Nog een stap voordat de hyperrijken de Nieuwe Wereld Orde uitrollen waarin iedere burger slaaf is. De samenleving wordt dan gecontroleerd door technische middelen waarop iedere burger is aangesloten.

Coronacrisis – Het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht is nabij

Zonder de aansluiting kan hij niet meer eten of onderdak betalen. Ook kan hij niet meer reizen. Hij hangt met zijn hele hebben en houden aan een systeem dat hem 24 uur per etmaal monitort en daardoor alles van hem weet. Bij overtredingen van de regels wordt zijn verbinding met het systeem beperkt totdat hij zich weer conformeert.

Drie keer raden wie dit controle en onderdrukkingssysteem in eigendom heeft en waaraan het gehoorzaamt.

Spel

Het meest wonderlijke en tegelijkertijd onvoorstelbare is dat ondanks dat de geschiedenis zich herhaalt, de meeste mensen niet inzien wat er werkelijk speelt. Natuurlijk doet de overheid van alles om deze piramide te verbergen. Logisch dat zij degenen die dit blootleggen afschilderen als complot theoretici. Ze zullen de kennis hierover verbergen of belachelijk maken.

Ik denk dat het gezag de sleutel is tot gehoorzaamheid. Dat onzichtbare fenomeen zorgt ervoor dat de meeste mensen toch blijven gehoorzamen aan hun overheden. Zij blijven luisteren, want doen zij dit niet dan is geen enkel systeem opgewassen tegen de energie van miljarden mensen. Met een vingerknip kunnen zij een einde maken aan dit eeuwenoude systeem van overheersing.

 

Rob Vellekoop,  juni 2020

 

3 Comments

 1. Dit hele systeem is eigenlijk al sinds het eerste bestaan van de mens aan de gang. De honger naar macht en bezit. Ik heb wel eens een tijdje naar kinderen zitten te luisteren en bij de helft zit al een soort drang naar macht. Overheersing van andere kinderen,maar ook soms overheersing van hun eigen ouders,als die toevallig geen ”sterk” karakter bezitten.
  Het zit er bij sommigen dus al vroeg in. Daarom denk ik dat het niet uit te roeien is. Overheersing,slaven ,het zal altijd blijven bestaan.
  Het zal heel moeilijk zijn dit te doorbreken. Maar de kans is er.

 2. De mensen bekend met antroposofie denken dat ze weten wie de macht achter de macht is nml. Ahriman. Dat is een bovenzinnelijk wezen wat de intentie heeft om op aarde te incarneren en daar een ongekend machtsvertoon te installeren. Er is een roman van Solovjov 3 gesprekkwn van de antichrist die zeker de moeite waard is om te lezen. Ik weet dat dit allemaal heel onwaarschijnlijk klinkt maar vraag me toch af of deze gedachten je misschien bekwnd voorkomen.

 3. Bovenstaande , is vanochtend door mij , op de hier volgende manier , onder de aandacht en in beeld gebracht en aan de redacties verzonden van Volkskrant, Parool, Trouw.

  Uitgangspunt vanwaaruit ik de ziekte diagnostiseer zijn symptomen als Nerzenfokkerij, Megastallen voedsel, Plofkippen, KLM/Schiphol groei.

  ——— Doorgestuurd bericht ——–

  Dat Nertzen fokkerij überhaupt mogelijk is .

  Sta daar eens bij stil!

  Wat dat zegt. Wat dat zegt over dit geheel waarin u leeft.

  IK KRIJG GEEN ADEM

  Dat zegt voor de zeer weinigen , de enkele enkelingen niet in coma ,
  zegt dat
  al zo godallemachtig ongekend veel
  en diep intens ongekend immens oneindig mens en aarde beluistering uitsluitend intens diep
  over een
  door en door van ieder contact verstoken bewustzijn en het in en inzieke productie/ consumptie systeem , waarin dat bewust zijn , samen met jou verdween.
  haar producenten ,
  haar klanten
  en de meerderheden die het toelaten ,
  de krachten erachter ,
  en een politiek en verdorven rechtssysteem die dit alles in leven houdt ;
  soortgelijk als gestapelde ghetto en dachau runderen, de complete vleesindustrie , met de megastallen , en de plofkip industrie , zo volledig door en door ziek,
  in zichzelf , zo diep en diep
  God God God , godvergeten ziek als de erop woekerende en uit voortkomende degeneratie aan opgestapelde generaties van consumenten met zwaar verminderde immuniteit , en hun aarde vernielende vlieg Tuig terreur, vanuit deze coma-toestand van een mensheid hieruit ontstaan en erin ervan en er op en eruit levend als ongedierte dat de aarde aanvreet , als ongekend afwezig – en daarin blind aanwezig – uit deze hen zwaar aan te rekenen afwezige toerekeningsvatbaarheid , als resultaat
  volledig geproduceerd binnen de blindheid van dit hyper blind door en door blind doorgaan , en zich dan vervolgens , nog steeds binnen deze zelfde zieke leef-situatie , uitleveren aan dit geïnstitutionaliseerde niet willen weten , niet willen zien, en de eraan verkochte wetenschap, de ervoor werkende wetenschap , de erin omkomende wetenschap , nog slechts bestaande uit de schappen van Albert Heyn, vol met kippen lijk, en stapelvlees. En de erlangs dringende runderen . Zichzelf mens veronderstellend . Terwijl simpelweg 1 koeienoog , me zoveel menselijker aanziet , boven haar neusgaten , dan 1 mens van de bezeten kudde nog vermag.

  Niet willen weten en zien , dat alle kapitaal, alle vermogen , alle pharmacie, alle oorlogsindustrie , vanuit nog immer deze zelfde door en door zieke misdadige omgang met leven , met de schepping en de aan deze wetten uitgeleverde mensheid en aarde, – met medewerking van de aantallen die de aarde bevolken – zogenaamd leeft, terwijl het geen ander leven is dan ziekte , dan woeker, dan niet weten , ontstaan en in leven via
  wetten en ziekte processen , en het ontstaan en de aanpak en omgang , met al deze diep met elkaar samenhangende ‘ continue scheppings-uitbuiting en vernieling,

  dat uiteindelijk ,
  wanneer ‘ meisje aarde , en de dieren , en wouden ,opstaan
  en de aan deze productie/ consumptie ziekte uitgeleverde mensen , die nog immer als slaven zichzelf uitleveren aan deze door en door valse continuiteit, waaruit eens een ontwaken zal opstaan, met menigtes niet te overzien, en eerder en onverwachter, dan de angsten van de onderhouders van dit stelsel der dingen, nu via hun huidige angst/ veiligheid – speeltje , onder controle dwingen en wanen ; waarin ze menen grond en zeggenschap te hebben , terwijl ze al hun grond al zo afgrondelijk lang verspeelt hebben en hun representatie , slechts hun comateus ademhappen is , hun herhalen en stuiptrekken het voer van het blinde doorgaan ,
  waar steeds minder mensen nog enige waarde aan hechten .
  De kloof is zo ongekend, de afgrond zo immens, als hun dode denken dood en hun dode wetenschap verstoken van weten . Er is geen enkele toekomst nog omdat in feite alle regeringen op aarde , bovenstaande vertegenwoordigen , omdat zij de vertegenwoordigers zijn van dit ongekend onwetend , blind doorgaan , met ‘ een ziekte , waar ze de voortdurende onderhouder van zijn, en waarbinnen , dan ook ziektes om zich heen grijpen , die aan deze
  , uitgeleverde mensheid , een einde gaan maken, waarbinnen slechts alleen een ontwaken uit dit niet weten, iedereen de ogen en harten zal openen.

  Weet, besef , zie , sta op!!!!

  Sta op. Ontwaak. Verbind je met je echte ongeschonden zelf, en vind , hervind zo elkaar, de aarde, het leven , je voeten , je handen , weet, doe en laat dienovereenkomstig.

  Adamsayyes=Robert F Verhoeven = lijfarts van een uitgeplunderd ‘ meisje aarde ‘

  Haar beterschap ? De beterschap van ‘ meisje aarde ? Onze grond ! Wat ,
  Haar redding . Jouw genezing ! Jou , en onze genezing, is. ?
  Leg je oor op het zandpad, hoog in de bergen. Beluister haar hartslag , haar ademhaling en weet, weet en ontmoet, vindt , schep! Heel, heel , heel. Uit een bron waar is is is , en weten welt , en door je aderen stroomt.

  Jongens, meisjes, mannen , vrouwen, kippen , kalveren , kikvorsen , Libellen , bijen , korenhalmen , bronnen en beekjes , laten we uit de steden weg trekken , naar de ontvolkte dorpen in de bergen , lopend, lopend , lopend, Al het asfalt ver achter ons laten. Achter ons laten , de Albert Heynen , de tv’s , de mobieltjes, de smartphones, de auto’s , de complete godvergeten stinkende door en door verdorven walgelijk zieke scheppingvernielende waanzin en woeker. Wordt wakker, durf wakker te worden, durf te zien , durf te weten, vind je voeten , beluister je hart en je handen, ken je vingers, ontmoet de ogen en handen waarin de vlinders en de bijen, met je meevliegen , de paarden in galop met je meehollen, ren mee, hol mee, wandel mee, adem mee, Adem niet langer de godvergeten fijnstof van een oorverdovend mens en aarde uitsluitend alles opzuigend vernietigend mensheid doordraaiende in en in ziek ziek menselijkheid zoek aardomvattend ziekteproces , kerosinespuitend gif spugend toeristen spugend , nertzen fokkend, vee stapelende mens en aarde vernielende waanzin.

  De zon komt op. Ken je voeten. Weet de zandpaden. Laat de stroom van de beek je wassen, de waterval je opfrissen. Knap met leem de oude stal op naast de 12 , ontvolkte , houten , en uit keien opgetrokken woningen , waar je op 1000 meter hoogte wordt welkom geheten door liefde , inzicht en uitzicht, stilte, en wind , en geheel volloopt met waar je jezelf onverkocht aantreft, ontmoet. En je de geit, de kip, het kalf , het paard, de eend , in de ogen kunt kijken , en gezamenlijk de afkomst van het licht weer ongekend kent, en weet waar jij en je hart zijn en wonen en thuis zijn.
  laten we elkaars handen vinden als de stilte onze voetafdrukken , als de zandpaden onze oren. Als onze handen de aarde. Neem vandaag nog een handje. Stop er een zaadje in.

  Robert F Verhoeven

  Lijfarts van meisje aarde .

  ——

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.