Australische anti-vaccinatiegroep komt met oplossing

Allona Lahn is de leider van de Natuurlijke Immuniteits Community die ouders ondersteunt die er voor kiezen hun kinderen niet te laten vaccineren. Zij bieden een oplossing om vaccinatie-vrijheid te behouden, tegen de gedwongen inentingen door de Australische overheid in. Ook in ons land staat de prik dwang op de agenda. Wij kunnen misschien iets leren van de Aussies.

Ook in Queensland, Australië worden ouders die hun kinderen weigeren in te laten enten gemeden door de main stream. De Natuurlijke Immuniteits Community van Sunshine Coast, een netwerk van anti-vaccinatie gezinnen, heeft plannen bekend gemaakt voor kinderopvang en scholing.

Ze organiseren kinderopvang en scholing ze nu zelf. Daarnaast schakelen ze doktoren in die anti-vaccinatie vriendelijk zijn. Dit als reactie op de nieuwe regels van de federale overheid. Alleen ouders van kinderen die het complete vaccinatie programma doorlopen kunnen een belastingkorting krijgen en een tegemoetkoming in de kosten van de kinderopvang.

Allona Lahn beschuldigt de regering van het verspreiden van angst, misinformatie en propaganda over vaccinaties. Volgens deze dame worden ze in de hoek gezet door intimidatie tactieken van de overheid.

“Moeders hebben hun rechten verloren in de samenleving, en daarom bieden wij hulp en steun aan degenen die tegen gedwongen vaccinatie zijn.”

Volgens Lahn heeft de immuniteits community in drie jaar tijd 800 leden gekregen en hebben delen van deze regio de laagste inentingsgraad van Queensland voor kinderen van vijf jaar oud.

Als gelijkgestemde ouders in andere landen dit voorbeeld volgen en hun eigen communities starten kan dit een hele sterke anti-vaccinatie beweging worden. Op deze manier kunnen zij ook bewijzen dat ouders de gezondheid van hun kinderen kunnen verzorgen zonder inentingen.

Door kinderen niet te laten vaccineren krijgen kinderen een sterk weerstandsvermogen, wat de natuurlijke verdediging is tegen ziektes.

Nederland

Ook in ons land is een anti-vaccinatie stichting actief en dat blijkt hard nodig. Zo melden zij twee dagen geleden nog op hun website dat

Dalende vaccinatiegraad van het HPV-vaccin leidt tot manipulatief media-offensief

In de laatste week van Juni 2018 verschijnt in Nederlandse media een golf aan berichten over het HPV vaccin. Is er soms een HPV-epidemie uitgebroken? Nee. Lopen meisjes van 12 jaar gevaar? Nee. Is het toeval dat alle kranten in precies dezelfde week de behoefte voelen om ons de schrik op het lijf te […]

De stichting vaccinvrij wil behoud van de vrijheid om wel dan niet voor vaccinatie te kiezen en dat meer objectief over vaccinaties wordt bericht door media en overheid dan nu het geval is. Op hun site staan ook een groot aantal mythes waarvan wij een veel gebruikte overnemen.

Een veel gehoorde bewering die niet meer dan een mythe is:
Ongevaccineerde personen maken anderen ziek. Daarom moeten inentingen verplicht worden gesteld zonder ook maar één uitzondering op filosofische, medische of godsdienstige gronden.

Want:

Vaccins zijn niet zo veilig en effectief als overheidsinstellingen en massamedia ons willen doen geloven. Zij kunnen ernstige schade, inclusief autisme en veel andere niet omkeerbare gezondheidsproblemen veroorzaken. Ze kunnen dat niet alleen… ze doen dat ook!

Opvallend onderzoek

In haar proefschrift over vaccinatieprogramma’s concludeert Judy Wilyman dat de risico’s van massale inentingen vaak niet opwegen tegen de risico’s die hieraan zijn verbonden en dat farmaceutische bedrijven enorme winsten maken met de vaccins en een hele grote vinger in de pap hebben bij de vaststelling van een pandemie die de aangesloten landen verplicht deel te nemen aan vaccinatie programma’s.

De eerste vaccinatie is die om pokken te bestrijden, maar de effectiviteit is nooit getest en werd nooit gecontroleerd via klinisch onderzoek. Massa vaccinatie programma’s zijn pas de laatste 60 jaar toegepast. Ondanks dat ontwikkelingslanden tientallen jaren inentingsprogramma’s hebben gehad komen de infectieziektes daar nog steeds voor. Meer lezen

Herfst offensief

Zoals bijna ieder jaar zal ook tijdens de komende maanden een waar media offensief gestart worden voor vaccinaties. De reclames en berichten in de massa media over bijvoorbeeld de griepprik zullen ons aanmoedigen toch minimaal deze prik te gaan halen, met de herfst in het verschiet.

Rob Vellekoop, 28 juli 2018