Wanneer komt vaccinatieplicht in ons land?

Foto 123rf

In Duitsland zijn vaccinaties nu definitief verplicht gesteld. Daarmee is dit land het 20e van de 28 EU landen waar burgers inentingen moeten accepteren. In Nederland zitten de vaccinatie invoerders bepaald niet stil. Er is zelfs sprake van een echte promotie campagne onder leiding van de overheid om ieder aan de injectienaald te krijgen. Zij ondervinden daarbij weinig tegenwerking. Slechts de stichting Vaccin Vrij en OerVaccin bieden weerwerk tegen een machtig blok dat zij tegenover zich vinden.

Europees vaccinatieprogramma

Dat het Nederlandse vaccinatieprogramma het verlengde is van het Europese zal niemand verbazen. De EU zit ook niet stil als het gaat om vaccinaties nog meer in te voeren in de maatschappij dan al het geval is. Ze hebben een ambitieus programma voor de lidstaten. De EU schrijft:

Het gaat hierbij om 20 concrete acties van de Europese Commissie en de lidstaten, zoals onder andere:

  • Ontwikkelen en invoeren van nationale en/of regionale vaccinatie plannen in 2020, (let op: inclusief minstens 95% vaccinatie dekking tegen mazelen;
  • Introduceren van routine checks van de vaccinatie status bijvoorbeeld in scholen en op het werk;
  • Komen met mogelijkheden voor een vaccinatie kaart die elektronisch grensoverschrijdend kan gebruikt worden;
  • Maken van een Europees vaccinatie informatie portaal in 2019 om online objectieve, transparante en recent bewijs over de voordelen en veiligheid van vaccins;
  • Alle gezondheidswerkers voorzien van de nodige training om vaccinaties te verzorgen en twijfelachtig gedrag te beantwoorden;
  • Coalitie voor vaccinatie om Europese associaties samen te brengen van gezondheidswerkers om accurate informatie aan het publiek te verzorgen, mythes te bestrijden en praktijkkennis uit te wisselen;
  • Te komen tot en Europees kern vaccinatie programma in 2020 met doseringen en leeftijden waarover de lidstaten het eens zijn;

Ondertussen geldt in 20 van de 28 lidstaten van de EU een vaccinatieverplichting voor jongeren en kinderen. Landen waar nog geen wettelijke plicht geldt zijn: Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, Spanje, Portugal, Estland en Litouwen.

Rijksvaccinatieprogramma

De overheid zegt het belangrijk te vinden dat kinderen een gezonde start in het leven krijgen en dat vaccinaties tegen besmettelijke infectieziekten daarbij horen. Vaccinaties zijn gratis (natuurlijk betaalt de belastingbetaler er wel aan mee) en vrijwillig (als we even de sociale druk vergeten).
‘Infectieziekten ontstaan volgens de conventionele geneeskunde door bacteriën en virussen. Al helpen sommige bacteriën ons bijvoorbeeld met het verteren van ons voedsel en zijn veel virussen onschuldig. Volgens het Rijk is een  klein deel echt gevaarlijk omdat ze je ziek maken en zich eenvoudig kunnen verspreiden. In Nederland worden vaccinaties aangeboden die beschermen tegen 12 infectieziekten volgens het vaccinatieschema. Daarin staat dat baby’s hun eerste levensjaar 4 inentingen krijgen en daarna tot hun 12/13e jaar nog een aantal.

Staatssecretaris Blokhuis biedt 16 en 17-jarigen in zijn enthousiasme zelfs aan vaccinaties in te halen. “Ik wil jongeren die niet gevaccineerd zijn volgens het Rijksvaccinatieprogramma de gelegenheid bieden om dat alsnog te doen. Jongeren die niet (volledig) gevaccineerd zijn, zullen met ingang van volgend jaar op zestien of zeventienjarige leeftijd een extra oproep ontvangen, zodat zij de kans krijgen zich gratis te laten vaccineren”

Ook aan ouderen wordt gedacht, zoals pneumokokken voor ouderen. De directeur van KBO-PCOB (grootste seniorenorganisatie van Nederland) juicht:’Senioren worden beter beschermd tegen ziekten. Tegen pneumokokken worden vanaf 2020 vaccinaties aangeboden. Ook adviseert de Gezondheidsraad nu om ouderen tegen gordelroos te vaccineren.’ Dit valt weliswaar nog niet onder het Rijksvaccinatieprogramma, maar inentingen op zich worden van ganser harte aangeraden.

Daarnaast is er een heuse ‘vaccinatiealliantie’. De alliantie bestaat naast de overheid uit jeugdartsen en -verpleegkundigen, huisartsen, doktersassistenten, communicatiedeskundigen, wetenschappers en beleidsmakers. De vaccinatiealliantie wil de kennis over vaccinatie – bij ouders en professionals – verbeteren en bijdragen aan een hogere vaccinatiegraad.

Kortom alles wordt uit de kast gehaald om aan het heilig doel te werken, de vaccinatiegraad opkrikken.

Promotiecampagne

Rutte III voert een ongekende promotie campagne in de herfst voor vaccinaties. Met tv-programma’s, nieuwe inentingen voor ouderen, prikacties bij kinderen en het mogelijk invoeren van de vaccinatieplicht voor jongeren gaat Rutte helemaal los. Het is al vele Rutte jaren bekend dat hun contacten met multinationals innig zijn, maar de geneesmiddelenverkoop campagne van dit moment overtreft alles. Big Pharma heeft geen ster-reclame meer nodig.

Het is trouwens een wonder als je dit artikel voorbij ziet komen. FB en TW blokkeren alle kritische berichten over vaccinaties of beperken de verspreiding ervan tot een absoluut minimum. Maar dat wist je waarschijnlijk al.

In een uitzending van nota bene Schooltv laat de overheid niets aan de verbeelding van de kinderen over. Een bezorgde moeder in de 20 of 30-er jaren zingt met haar kinderen over infectieziekten als bof, mazelen en rode hond. Let ook op de titel van deze propaganda: ‘Dodelijk zonder vaccin’.

Een couplet uit het lied

‘Dan worden alle kinderen ingeent tegen de TBC
Krijgt iedereen een prikje tegen hepatits-B
Tegen bof en pokken, difterie en rode hond
Als iedereen een prikje krijgt
Is ieder kind gezond’

Met andere woorden een leven zonder medicatie is onmogelijk. Dat krijgen de kinderen al vroeg te horen. De basis voor nog meer winsten van de geneesmiddelenindustrie wordt op deze manier een hecht fundament, met dank aan Rutte. Zullen deze kinderen ooit kunnen denken dat ze van medicatie en vaccinatie hun immuunsysteem eerder aantasten dan opknappen? (lees De vloek van Louis Pasteur of de onzin van vaccinaties)

Verplicht vaccineren voor kinderen

Commissie Vermeij vindt dat de overheid een kritische grenslijn moet trekken waaronder de vaccinatiegraad in Nederland onacceptabel wordt. Dan is het tijd voor verplichte inenting in de kinderopvang, daarna zelfs een volledige vaccinatieplicht. Nu ligt de vaccinatiegraad voor mazelen op 92,9 procent. Het RIVM rekent op verzoek van Blokhuis (Volksgezondheid) uit wanneer het rode scenario zou moeten ingaan. Blokhuis wil sowieso een ondergrens instellen. Je ziet dat stapsgewijs de verplichte vaccinatie eraan komt. Weliswaar via allerlei tussenstappen, maar zonder verzet zal ook Nederland gaan toetreden tot de landen met vaccinatieplicht.

Deze denkbeelden worden breed gedragen in de Tweede Kamer. Een gewaarschuwd mens telt….

 

Rob Vellekoop, 17 november 2019

10 Comments

  1. het lijkt mij beter als de regering en de medische wereld
    zich gaan richten op het voorkomen van ziekten dmv gezond leven
    in fysiek en psychisch opzicht
    in de eerste plaats door mensen zelf een keuze te laten maken
    op het gebied politiek: dus niet één keer in de vier jaar
    een politieke partij kiezen die min of meer aan je idealen
    beantwoord maar via het bindend referendum

    wat wel zo eerlijk is; je bent nu eenmaal niet alleen op de wereld
    en tegenwoordig mag men toch verwachten dat de gemiddelde
    burger welingelicht is of kan zijn

    daarna volgt de belangrijke stap om de medische zorg gratis
    te maken, uiteraard ook een eerlijke deal
    denk je eens in wat de burger betaald heeft aan het eind van de rit

    verder moet er een einde komen aan leningen en al die
    overige casinospelletjes gepleegd door banken en regering
    hetzelfde geldt voor inmenging buitenlandse politiek en
    dan met name inzake het leveren van wapens,
    iets wat nu nog steeds op grote schaal gebeurt
    en in de hand werkt dat wie dan ook deze wapens gebruikt
    kijk naar de huidige criminaliteit in eigen land

    daarna kan er gesproken worden over kleinschalig beleid
    waar iedereen aan mee werkt en zodoende ook beslissingen
    mag en kan nemen waaronder de beslissing of burgers wel
    of niet ingeënt willen worden

    volwassen mensen zijn echt wel in staat een beslissing te nemen
    dat het de geldverslaafden en onwetenden niet uitkomt
    is dan ondergeschikt

    neem zelf het initiatief wel zonder geweld

  2. Recent heeft kinderarts nog gezegd dat vaccinatie de immuniteit van het kind ernstig aantast!

  3. In de rundveehouderij zijn in de 80tiger jaren de vaccinatieprogrammas geschrapt. Één enkele mond en klauwzeer uitbraak is er sindsdien geweest. Van de andere vaccinatie is nog geen uitbraak geweest. Waarom daar afschaffen en niemand die aan herintroduceren denkt en bij mensen een steeds verdere uitbreiding propageren.
    Door de grote aantallen vallen bij veehouders de nadelen van vaccinaties veel beter op is niet te verbergen.

  4. Kijk op FB pagina RamonWalter11

    Ok lieve mensen, het is tijd om je voor te bereiden op de grootste klapper ooit. Vele miljoenen mensen wereldwijd voelen het al lang aan, en zijn zich al geestelijk aan het voorbereiden. Ik hoop echt dat vele mensen deze video serieus nemen, en door alle leugens van de reguliere media heen kunnen prikken, want ik herhaal het voor de duizendste keer, er is een andere agenda aan de gang. Er zijn allang dingen gaande waar de massa geen ene fluit van weet. Ze zijn zich al aan het voorbereiden, maar de massa kijkt collectief de andere kant op.

    Vele artsen zoals Bradstreet, Jewell, Gaynor, Paas, Gonzales en vele vele anderen zijn vermoord of bedreigd omdat zij wisten wat er speelde, hadden de oplossing en hadden een groot netwerk. Het is zo beyond evil wat er gebeurd, dat mensen dit niet kunnen geloven. Ze kunnen het gewoon niet. En dat snap ik.

    Vele mensen worden op dit moment nu al aan de kant gezet omdat ze zich niet laten vaccineren, kijk naar de zorg en de kinderdagverblijven. Terwijl steeds meer banen verdwijnen en het werk vaker wordt verricht door Artificial Intelligence (AI), dit hoort allemaal bij het plan. De komende jaren zal dit uitbreiden voordat de grote klapper komen zal.

    De wereld staat aan de vooravond van verplichte vaccinaties en als dat eenmaal wordt toegestaan, dan wordt de kraan volledig opengedraaid bij pharma en volgen verplichte vaccinaties van wieg tot graf. Pharma kan hier ongelimiteerd kankerverwekkende virussen, retrovirussen, menselijk dna, chemicalieen en genetische gemanipuleerde organismes in stoppen, want zij zijn immuun voor vervolging. Maar het gaat verder, ik zeg je….. kijk de #video, het kan je leven en dat van je naasten redden.

    Hou je nog 1 keer vast want we gaan de grootste rollercoaster in, en ik wens iedereen alle succes en geluk in deze endgame en fasten your seatbelts.

  5. na het bekijken van het aanbevolen filmpje door Pieter
    komt bij mij de gedachte op:
    hoe kunnen mensen ooit overtuigd raken van de waarheid
    in dit filmpje voorgesteld
    als zij bedenken hoe die elite, die de mensheid zou willen uitroeien,
    zelf wil overleven als zij hun eigen inkomstenbron
    (de mensheid die uitgeroeid moet worden)
    daarmee op nihil stellen

    volgens mij is het m.n. onwetendheid die de mens op het
    verkeerde spoor zet
    verder neemt de bevolking die vóór inenten is
    klakkeloos aan dat ziektes door inentingen voorkomen worden

    dit terwijl ziektes een tijdelijk karakter hebben
    er waren uitbraken van verschillende ziektes
    toen er nog geen inentingen bestonden
    die epidemieën hebben doorgaans een begin en een einde

    behalve zoiets als de ziekte kanker
    waarvan de remedie erger is dan de ziekte zelf
    en die al heel lang woedt

    mensen die bang zijn zullen altijd blijven geloven
    in sprookjes
    alleen al om niet nog banger te worden
    zaken als elektriciteit of andere soorten van straling
    worden voor lief genomen

    neem als voorbeeld de uitrol van 5G binnenkort
    de gemiddelde mens wil meedoen om niet achter te blijven
    dit terwijl iedereen ervan overtuigd is dat de komst van
    mobiele telefonie niets goeds oplevert

    mensen zijn gewoon goedgelovig
    de regering zou hiervoor moeten waken en
    waarschuwen maar helaas
    zijn zij zelf slaven van het systeem
    en denken doorgaans alleen aan hun inkomen
    en positie in het sociale kringetje

    de hoop is dat de jongeren van nu
    het verschil gaan maken

  6. dankjewel pieter. Het meeste weet ik al maar het blijft schokkend om de feiten weer te zien. Lees het boek: “van Annunaki to Illuminati” van jaap rameijer en je begrijpt heel veel maar vooral: je krijgt oplossingen aangereikt die in feite heel simpel zijn en waarmee WIJ deze planeet kunnen maken tot het AARDS PARADIJS dat het ooit was.

  7. Wanneer het contant geld verdwijnt is de entplicht ook van kracht.Van wie niet geënt is wordt de rekening geblokkeerd. Tegen die tijd zijn de alternatieve munten hier en daar ook wel in omloop maar tanken met dat geld is er niet bij. Bovendien zul je gaan meemaken dat het gros van de bevolking ‘netjes braaf’ in de pas meeloopt en zelfs de broers en zusters die daar anders over denken, gaan verraden. Er moet dan echt een tweedeling in de sameleving gaan plaatsvinden waarbij de collaborateurs en de nee-zeggers gescheiden raken.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.