Britse rechter: volk heeft recht om te weten wat #5G is (1)

De strijd tegen 5G is in het Verenigd Koninkrijk echt losgebarsten nu een 5G activist, Mark Steele, de steun van een rechtbank heeft gekregen omdat ‘het publiek het recht heeft om geïnformeerd te worden’. De stad die hij voor het gerecht heeft gesleept probeerde hem tevergeefs in een kwaad daglicht te stellen om op deze manier zijn geloofwaardigheid aan te tasten.

Het stadsbestuur van Gateshead beweerde dat Mark Steele pseudo wetenschappelijke argumenten had. Net als in Nederland wordt het argument gebruikt dat ‘er geen wetenschappelijke basis of geloofwaardig bewijs’ is dat de smart 5G arrays op lantaarnpalen kanker of andere ziekten veroorzaken.

Mark Steele beweert dat er bewijs genoeg is om te concluderen dat deze 5G arrays Klasse 1 stralingsfrequenties hebben en daarom een gevaar voor het publiek zijn.

Daarnaast misbruikte de gemeente de politie door hem te laten muilkorven. Geen van de vertegenwoordigers van de gemeente kon in de rechtszaal uitleggen wat 5G is, daarom wil de rechter dat er uitleg komt aan het publiek.

 

De rechter oordeelde dat Mark Steele wel degelijk een geloofwaardig expert en ingenieur is op het gebied van EMF en GSM technologie.

Volgens Steele hebben allerlei steden zoals Surrey, Westminster en Luton giftige EMF arrays op hun nieuwe LED lantaarnpalen geïnstalleerd. Hij weet zelfs of deze arrays op het ogenblik 2G, 3G of 4G is die voor 5G geschikt gemaakt kunnen worden door een  ‘lens’ aan te passen die ‘focust’ op de frequentie.

Smart City bedrijven voeren de eerste stap in en dat is het installeren van de 5G infrastructuur, bijvoorbeeld op lantaarnpalen van straten en autowegen.

De voordelen van deze installaties zijn dat

  • de politie 24/7 kan surveilleren waarbij ze door muren kunnen kijken
  • smart verkeersborden
  • 4k live streaming
  • zelfsturende wagens en openbaar vervoer
  • mobiele virtual reality
  • en een snelle verbinding voor Elon Musk’s nieuwe hersenimplantaat Neuralink die mensen het internet in hun hersenen verstrekt.

Al deze toeters en bellen zijn een ‘natte droom voor steden die de eerste Smart County of City willen worden’, want dit levert meer belastinggeld op en de lokale economie zou er een impuls door krijgen.

In werkelijkheid, komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat EMF, RF, 3G, 4G, 5G, WiFI en WiGIG kanker veroorzaken, bijen doodt, wild verdrijft en de kwaliteit van het leven van mensen vermindert. En dit allemaal omdat Big Business zegt dat het goed is voor de mensen. ‘Zij gaan door met het misleiden van de mensen over de gevaren van voortdurend gebruik vlakbij en op de huid, terwijl 5G in werkelijkheid een efficiënt gevechtswapen is.’

Mark Steele heeft hieraan via Save us now een belangrijk deel van zijn leven gewijd.

De volgende links leveren voldoende bewijs over wat er aan de hand is zonder dat het de instemming van de bevolking heeft.

Video over het bewijs van Gatesheads giftige 5G signalen:

18 nieuwe wetenschappelijke onderzoeken over electrosmog:

De waarheid achter 2G, 3G, 4G, 5G, Wifi en Wigig:

Uitgelekte bedrijfspresentatie over de gevaren van 5G masten:

Elon Musk’s ‘5G Paraplu’ gepland voor de atmosfeer van de aarde zonder onze toestemming:

 

Dit is Deel 1. in een reeks artikelen over 2G, 3G, 4G en 5G netwerken.

Lees meer over 5G

Vertaling Rob Vellekoop van Smombiegate.org, 15 november 2018

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.