Landelijke demonstratie tegen #5G

Op 9 september 2019 is er een Landelijke Demonstratie STOP 5G in Den Haag. Met als doel de uitrol van 5G te stoppen omdat de straling van 5G ernstige gezondheidsschade zal veroorzaken. Staatssecretaris Mona Keijzer beweert dat 5G veilig is, maar volgens de Gezondheidsraad is 5G niet getest op risico’s voor de gezondheid.

Waarom demonstreren?

De organisatoren zijn zeer bezorgd over de gezondheidseffecten die de uitrol van 5G zal veroorzaken. Zij vinden dat zij zonder daar enige zeggenschap over te hebben opgezadeld worden met een nieuwe technologie, waarvan de gevolgen voor privacy en gezondheid niet te overzien zijn. Er is geen vrije keus, de uitrol moet 98% dekking krijgen en daarom vinden zij uitrol van 5G ondemocratisch.

Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, stelt dat 5G veilig is. 5G is echter niet getest op risico’s voor de gezondheid aldus de Gezondheidsraad. Wel stelt de Gezondheidsraad dat er onder de zogenaamde ICNIRP (International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection) blootstellingslimieten voor 3G en 4G geen gevaar is voor de gezondheid, terwijl vele buitenlandse wetenschappers die limieten verouderd  en onveilig noemen. Er zijn duizenden artikelen en wetenschappelijke studies die de schadelijke effecten van de straling van elektromagnetische velden (EMV) door het huidige 3G en 4G mobiele netwerk aantonen.

De internationale oproep om 5G op aarde en in de ruimte te stoppen is al meer dan 100.000 keer ondertekend door wetenschappers, artsen, milieuorganisaties en burgers uit 187 landen.

Om 5G te installeren zullen overal extra antennes geplaatst worden, zoals in lantaarnpalen en bushokjes. Waar blijft dan nog plek voor de mensen die nu al ziek zijn geworden door 3G en 4G? Want met 5G zullen er nergens meer stralingsarme gebieden zijn. De gezondheid van ieder staat op het spel!

Risico’s van 5G

Omdat de straling van 5G door de hogere frequenties niet ver in het lichaam doordringt, wordt de stralingsabsorptie in de huid erg sterk. Om 5G te realiseren zullen ook de blootstellingslimieten aanzienlijk verhoogd moeten worden. De verwachting is dat blootstelling aan 5G permanente huidproblemen, ontstekingen en afstervingsverschijnselen zal veroorzaken evenals andere ernstige problemen, zoals melanomen (kwaadaardige huidkanker).

Wat gebeurt er op 9 september?

Verzamelen om 12.00 uur op de Koekamp tegenover het Centraal Station van Den Haag. Het plan is om aan bewindspersonen een informatiemap te overhandigen.

Acties worden ook gevoerd in Brussel, Florence, Rome, Bern en diverse staten in Amerika.
Via deze link meld je je aan  zodat de organisatie een indicatie heeft over het aantal demonstranten

Deze landelijke demonstratie wordt ondersteund door:
www.stopumts.nl
www.letstalkabouttech.nl
www.zeeuwsplatformstralingsrisico.nl
www.verminder-electrosmog.nl
www.SOSstraling.nl
www.stralingsbewust.info
www.cpld.nl
www.stichtingehs.nl
De Werkgroep Landelijke Demonstratie 5G Den Haag (tevens organisator)

3 Comments

 1. vreselijk 5 G straling ,zo slecht voor mens en dier en natuur , de rijken der aarde zijn zo wijs het niet te gebruiken , de bevoling mag het proefdier zijn met ,erg slechte gevolgen voor onze gezondheid ;en denk aan de kinderen de toekomst ,zij gaan er zeker onderdoor met hun zo dunne schedeltjes waar straling zo door gaat !
  please stop deze waanzin 5G zeer schadelijk voor gezondheid voor iedereen !

 2. wat ik lees op internet:
  publicatie bij NU.nl
  kabinet geeft drie providers het recht
  op 5G frequenties
  dat zijn:
  1. KPN
  2. T-Mobile
  3. Vodafone Ziggo
  het resultaat van de inspanningen van
  minister Economische Zaken
  Mona Keizer (What’s in a name)

  alleen is er bezorgdheid over de AIVD
  die misschien het spionagewerk niet
  goed meer kan uitvoeren

  waar blijft de brave burger
  kom op en accepteer het niet
  dat je geleefd gaat worden
  zonnetje

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.