Massale opkomst van #GiletsJaunes en leugens van media

Het is de achtste week van de opstand (#ActeVIII) in Frankrijk door de Gilets Jaunes, die door de NOS ‘zielige schreeuwers om aandacht’ worden genoemd en door Macron ‘criminelen die zich actievoerders noemen’. Positief willen ze allebei niet zijn want de Franse Gele Hesjes bedreigen de macht. Daarom treden de troepen van Macron ook zo meedogenloos en gewelddadig tegen hen op.

Volgens Franse media (dit beeld kan ondertussen door hen zijn bijgesteld) zijn er op 5 januari meer dan 36.000 mensen in heel Frankrijk op de been. Volgens de NOS, die Franse media beweert te citeren, zijn het er in Parijs niet meer dan een paar duizend. (bericht vaangepast om 

Een paar opnames van de protesten in Frankrijk van vandaag zijn voldoende om de leugenachtigheid van deze cijfers aan te tonen. Daarom komt DLM Plus met een beeldverslag van deze actiedag.

Ook de mededeling van het Syndicaat spreekt boekdelen, zij komen uit op 300.000 Gilets Jaunes.

Het is niet eenvoudig voor de gemiddelde NOS Journaalkijker de leugens van het NOS Journaal door te prikken, want waarom zou je het vaderlandse nieuws wantrouwen. De berichtgeving over de Gilets Jaunes is in ieder geval week na week onjuist. Om dit te kunnen vaststellen toon ik van ieder weekend van deelnemende Jaunes Gilets hun filmpjes en foto’s met commentaar.

Deze editie van de Gilets Jaunes verloopt weer ongeorganiseerd. ‘s Morgens wordt een “statische” bijeenkomst georganiseerd op de Champs Elysées. Met toestemming van de autoriteiten mogen meer dan duizend gele vesten zich hier verzamelen. Dit is de eerste keer sinds het begin van de beweging dat een demonstratie is toegestaan ​​door de overheid. Op deze manier proberen zij de demonstranten te controleren, als een soort terugkeer naar de norm.

Het loopt echter volledig mis omdat zij daarna zonder toestemming opstomen naar de parlementsgebouwen in al maar groeiende aantallen.

In tegenstelling tot vorige week zaterdag laten de betogers zich niet meer verspreiden over de hele stad Parijs, maar blijven in grote groepen bij elkaar die precies doen wat zij willen.

Duizenden GiletsJaunes bezetten de Parijse linkeroever over 2 kilometer inclusief alle bruggen.

— RT France (@RTenfrancais) 5 januari 2019

Deze zaterdag bezetten door heel Frankrijk Gilets Jaunes maar liefst 50 toegangsposten van de tolwegen.

Het treinverkeer wordt geblokkeerd in Troyes.

In de vroege ochtend belemmeren zij ook de toegang tot vlieghaven Beauvais en gaan daarna naar het centrum.

Op de snelweg worden tientallen bussen door de politie tegengehouden die op weg zijn met Gilets Jaunes die willen protesteren in Parijs.

Maar ook in tal van andere steden drommen tienduizenden mensen samen met hun gele hesjes. Zoals in Grenoble, Rouen, Limoges, Tarbes, Toulouse, Foix, Lille, Reims, Montauban, Bordeaux, Toulon, enzovoort.

Rouen

Tarbes

Toulon

Lyon

Toulouse

Foix

Montpellier

Dijon

Lille

Montauban

Bordeaux

Nadat de Gilets Jaunes zich in talrijke grote en kleine steden hebben verzameld proberen de troepen van Macron hen te verdrijven uit de stadskernen, met traangas, granaten, rubberkogels en ander schiettuig.

Voorbeeld van een granaat die je hand eraf rukt.

Zoals hier in Montpellier

Of in Caen

In Rouen

Geweld in Parijs

Hier houden ze een minuut stilte ter ere van de slachtoffers van het geweld door de troepen.

Rond 18.30 uur zijn er nog steeds acties in 34 steden door heel Frankrijk.

Het verzet van de Gilets Jaunes tegen de minachting van Macron voor de ‘gewone’ burgers en het gebruik van geweld in plaats van het gesprek met hen aan te gaan samen met het afbraakbeleid dat zorgt voor verpaupering van de bevolking is nog lang niet voorbij. Vandaag komen de gele hesjes massaal de straat op. Macron onderschat hun vasthoudendheid die hem weleens het presidentschap zou kunnen gaan kosten.

Meer info over de Gilets Jaunes lees je hier.

Rob Vellekoop, 6 januari 2019

3 Comments

  1. De globalisatie teveel ruimte gegeven anders had t nooit zo ver gekomen als nu het geval is?

  2. Niets is wat het lijkt, en ons leven is een grote leugen. Dat is mijn conclusie sinds ik vijftien jaar geleden op het internet naar “De waarheid” begon te zoeken. Onze geschiedenis boeken kunnen regelrecht de vuilnisbak in of de open haard. Ook deze beweging van de gele hesjes komen uit de denk tank van de ‘elite’ net zo als het kapitalisme, communisme, feminisme, islam-isme, rechts, links, verdeeldheid tussen blank en zwart, arm en rijk, religies die gekaapt zijn etc.Doelstelling is verdeeldheid zaaien, polariseren, een wereld, land, volk wat verdeeld is kun je gemakkelijk tegen elkaar opzetten, dus eenheid moet ten alle tijden voorkomen worden.
    Op het aller hoogste niveau zijn bestaat geen rechts of links, islam christenen of joodse religie. Geen kapitalisme of communisme. Op het allerhoogste niveau bestaat alleen satanisme. Hiermee stel ik dat trump, putin, xi jinping, kim jong un etc etc etc, alle wereldleiders onder controle staat van de werkelijke heersers van deze wereld en niets anders zijn dan satanische marionetten van de ‘elite’ en die precies dat doen wat ze gedicteerd krijgen, op bijvoorbeeld de bilderberg groep. De doelstelling waar ze al duizenden jaren (!) aan werken is de NWO, met de antichrist aan het hoofd, die zal gaan regeren vanuit Israel, de derde tempel, (die spoedig gebouwd gaat worden) Deze antichrist kan pas op het wereld toneel verschijnen wanneer de gehele wereld in chaos is. (ordo ab chao) Mijn verwachting is dat het het inklappen van de dollar het start schot KAN zijn voor voor deze gewenste chaos. vijftig, zestig jaar geleden zijn ze daarom begonnen met het uit rollen van de rode loper voor de islam in europa. Dat wat gaat komen, de derde wereld oorlog word in de Bijbel de grote verdrukking genoemd. Het zal de grootste genocide worden op de mensheid die de aarde ooit heeft meegemaakt. Een van ‘hun’ doelstelling is om zes-en-een-half-miljard mensen te vermoorden. Zie richtlijnen op de georgia guidestones! De Bijbel zegt; “Ze” zullen erop uit zijn om tijd en wetten te veranderen. Toen ik als atheist deze ‘elite’begon te onderzoeken kom je steeds weer tot de zelfde conclusie, satanisten die een luciferiaanse geloofs doctrine aanhangen met hun misselijk makende ritueelen. Dus nogmaals resumerend: een Een wereld regering, een wereld leider, (de antichrist) een wereld valuta, een wereld leger en een wereld “religie”. En het gaat ze lukken ook nog, heel snel zal de hele wereld in vuur en vlam staan, wellicht dit jaar al. Omdat ik helemaal niets wist over Jezus, God en satan, begon ik ook vijftien jaar geleden met het bestuderen van de Bijbel, puur uit interesse en nieuwsgierigheid. Gaande weg begon ik het verband te zien tussen satanisten en Jezus en GOD. Nou om een lang verhaal kort te maken heb ik mijzelf in mijn hart opgedragen aan God, via zijn zoon De Heer Jezus. Dit was en is een lange, pijnlijke weg. Uiteindelijk zal iedereen die keuze gaan maken hoe absurd je het misschien ook vind wat ik hier neer schrijf, uiteindelijk kies je voor satan of voor De Vader en zijn Zoon! Daar tussen in zit niks! Wij zijn de generatie die dit allemaal gaat mee maken. Ik plaats een link waar het haarfijn word uitgelegd; http://wimjongman.nl/artikelen/vijgenboom/vijgenboom-israel.html

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.