Oplossingen voor luchtvervuiling met (ultra)fíjnstof (3)

Bijdrage van Dick van Nieuwkoop*

In drie delen legt Dick van Nieuwkoop uit welke desastreuze werking fijnstof en ultrafijnstof op onze gezondheid en die van de aarde heeft en komt hij met een oplossing voor een van de grootste rampen van de mensheid die zich aan het voltrekken is. Het eerste deel gaat over het meten van ultrafijnstof en de trucs die gebruikt worden om de waarheid te verhullen. In deel twee worden de gevolgen van nano luchtvervuiling uit de doeken gedaan. In dit deel mogelijke oplossingen.

WE KUNNEN IN EEN KEER DE KOP VAN DE FOSSIELE VERGIFTIGINGS DRAAK VERMORZELEN EN DE AARDE WEER GEZOND MAKEN

 

Wetswijziging

De snelste manier is om de wet waarin uitstoot van deeltjes kleiner dan 23 nanometer is gelegaliseerd ongedaan te maken. Deze deeltjes vernietigen langzaam al het leven op aarde. En is de reden dat we 8 miljoen chronisch zieken hebben en de bijen uitsterven, waardoor we er straks geen voedsel meer hebben is. De oliemaatschappijen hebben de wetten makers omgekocht, want dat was goedkoper dan werkende filters maken. Die filters zouden overigens maar 25 euro per auto hoeven te kosten. Daarvoor moeten we in zulke grote getale in een vreedzame demonstratie naar Den Haag, Brussel en Washington, dat ze er onmogelijk meer omheen kunnen. Het zal het begin inluiden van een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde.

Alle oplossingen bestaan al. Ze liggen in de vorm van patenten in de laden bij de multinationals. Wat iedereen in eerste instantie moet weten is wat er zich op nano schaal in de lucht afspeelt. Daarvoor moeten we gaan meten wat we niet kunnen zien. Er is via wetgeving carte blanche gegeven aan de vervuilers om hun onverkoopbaar giftig afval in de buitenlucht te dumpen. Als er genoeg steun is kunnen we ervoor zorgen dat de wet wordt aangepast, zodat dat illegaal is en aangepakt kan worden.

Gratis OV

De simpelste en snelste manier om luchtvervuiling te bestrijden is met gratis openbaar vervoer en gratis gebruik van fietsen. De miljarden die we uitgeven aan chronisch zieken en kanker patiënten door luchtvervuiling van auto’s zijn voldoende om overal bussen op waterstof te laten rijden.

Waterstof

Het alternatief voor een economie gebaseerd op fossiele brandstoffen en de daar uit voortvloeiende giftige chemicaliën is een waterstof economie. Waterstof dat gemaakt wordt van zonne-energie. Er bestaan technieken waarbij waterstof omgezet kan worden in een schone poedervorm wat niet in druktanks zit die kunnen exploderen. Dit poeder is een directe vervanging van giftige batterijen en is ideaal om te vervoeren en om dalen in energie productie te compenseren.

De in onze ogen beste manier om de economie om te buigen naar een volledig duurzame economie is die van Gunter Paul.

Het is ook mogelijk om benzine auto’s om te bouwen zodat ze op waterstof kunnen rijden.

Educatie

Als je het betoog gelezen hebt begrijp je wellicht dat educatie van de mensheid de belangrijkste oplossing is. En dat is precies waar ik mijn website voor heb gemaakt. Ik word al tientallen jaren gedwongen te overleven in deze vergiftigde wereld. Ik ben de echte kanarie in de kolenmijn. Ik ben nu gedwongen voor de zesde keer te verhuizen omdat de nanostof niveaus te hoog worden. Daarom vraag ik jullie steun in welke vorm dan ook. Ik weet hoe je jezelf en jouw kinderen kunt beschermen tegen chronische ziekten en samen kunnen we letterlijk  bouwen aan een nieuwe hemel en een nieuwe aarde.

Wat we wel moeten beseffen is dat we met 8 miljard mensen de grondstoffen van 2x de aarde aan het opgebruiken zijn. Kortom er is straks niets meer over voor onze kinderen. De elite heeft als oplossing gekozen om ons dan maar allemaal te vergiftigen. Dit is natuurlijk een totaal onaanvaardbare oplossing die met gigantisch- en gruwelijk leed gepaard gaat. Leed dat ik al 20 jaar dagelijks aan den lijve moet ondervinden. Als er 1 generatie is die maar 1 kind op de wereld zet dan is het probleem al voor het grootste deel verholpen. En er zijn tal van andere oplossingen en mogelijkheden, maar die kunnen alleen via educatie en innovatie uitgevoerd worden.

Steve Jobs (Apple) zei ooit: Degenen die gek genoeg zijn om te denken dat ze de wereld kunnen veranderen, dat zijn degenen die het daadwerkelijk doen. Steve Jobs heeft de wereld veranderd, maar helaas niet goed genoeg, hij overleed aan kanker en werd daarmee slachtoffer van zijn eigen verandering van de wereld. Laten wij “gekken” daarvan leren en het beter doen.

Dick van Nieuwkoop, 16 januari 2019

1 Comment

  1. schone lucht kan alleen schoon blijven met schone energie.
    ons tweede project energie/2020 is in aantocht. hoe dat werkt
    laten we zien in een nieuw tv programma: briljant dat komt in augustus op tv/rtl4

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.