Geel Hesje gearresteerd voor opruiing

De politie maakt bekend dat zij een 41-jarige man uit Almere op 23 januari hebben aangehouden die wordt verdacht van opruiing via sociale media. Hij heeft filmbeelden van een arrestatie op 9 januari in Heerlen bewerkt en volgens de politie ‘opgeroepen tot geweld tegen de politie’. De man zal worden verhoord en er zal proces-verbaal tegen hem worden opgemaakt. De politie meldt in hun bericht dat zij ‘zal optreden tegen personen die de openbare orde verstoren of strafbare feiten zal plegen’.

De man maakt filmpjes en plaatst deze op You Tube. Het filmpje waar het over gaat is hier te zien.

Ingeborg, beheerder van de FB pagina GELE HESJES NEDERLAND, heeft aangegeven dat de politie ook bij haar langs is geweest, ze was echter niet thuis. Ingeborg had het filmpje gedeeld op Facebook.

Zij reageert:

Oorzaak en gevolg. Zo zie ik het.
‘Je ziet hoe de politie handhaaft (oorzaak), de tekst is het gevolg.’
Er is hier geen vrijheid van meningsuiting.

‘De maker van het filmpje heeft ook artistieke vrijheid. De interpretatie is ten alle tijde geheel aan de kijker.’

Denk eens na over de term “beledigen van ambtenaar in functie”. Vroeger mocht je niet zeggen dat een agent een klootzak was, toen kon je nog wel zeggen dat je hem een klootzak vond. Maar dat mag ook niet meer. M.a.w. politie heeft vrij spel om zich provocerend te gedragen en wij moeten alles maar accepteren.

Ingeborg merkt verder op ‘Agenten identificeren zich niet als we daarom vragen (terwijl ze dat wettelijk verplicht zijn). Ze roepen dan een nummer en daar kun je het mee doen. Dat nummer klopt voor geen meter. En als je er vervolgens aangifte mee wilt doen, dan weet de persoon die de aangifte opneemt, precies wat ie moet doen. Namelijk de aangifte verscheuren. Het is immers zijn collega.’

 

Rob Vellekoop, 23 januari 2019

4 Comments

  1. En zo gaat het geleidelijk (kaasschaaf methode) verder tot we in een soort DDR verzeilt zijn geraakt. Daarom adviseer ik ook een andere manier van strijden tegen onrecht te starten. Het saboteren van het door en door verrotte systeem zal HUN leren! Daar hebben ZE geen wapen tegen. ZE zullen proberen de website te hacken waar de (non complay) actie georganiseerd wordt. Laten we eerst eens bij elkaar komen met een grote groep om dit te organiseren en de mogelijkheden te onderzoeken. Op een vreedzame manier de onderdrukker laten weten dat we het niet meer pikken! Hier de Non complay dance van mijn vriend David Icke!https://www.youtube.com/watch?v=cONexH1mlSk
    https://www.youtube.com/watch?v=SGjpVOcaKOc

  2. Via Facebook zijn ze te makkelijk te achterhalen, h hè t moet tenslotte toch een verrassing Zijn?

  3. Je moet ook geen aangifte doen maar een klacht indienen. Niet op het plaatselijke politiebureau (wat ze je eerst willen laten doen), maar via de site http://www.politie.nl. Die klacht komt namelijk heel ergens anders terecht en is niet weg te moffelen.

  4. De waakhonden van de elite hebben de opdracht gekregen om alle demonstraties te verstieren en onschuldige burgers op te pakken en te intimideren! Zo wil de elite met hun geweld monopoly de vrijheid van meningsuiting inperken! Die hadden we ook al niet, probeer de Holocaust van de Joden maar eens te bekritiseren! De holocaust van de Indianen is veel ernstiger! Columbus slachtte meteen 9 miljoen af. En dan te begrijpen dat ze in dat verrotte Amerika Columbus day vieren! Een van de grootste massamoordenaars ooit! De Nazi’s zijn er nog steeds, wij zijn nooit bevrijd!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.