Waarom steunen we de Franse #giletsjaunes niet die verminkt en vermoord worden?

Al maandenlang worden mensenrechten geschonden, niet in Libië, Syrië, Kenia of Turkije, maar in ons geliefde vakantieland. Al meer dan 13 weken worden onze buren vermoord, verminkt en mishandeld, omdat ze protesteren tegen hun president. Geen enkel EU-land spreekt zijn afkeuring uit of verbreekt de diplomatieke banden met deze schurkenstaat. Ook niet de VS die altijd de mond vol hebben van democratie. Er zijn geen betogingen voor de Franse ambassade in Den Haag of in Brussel. Verdienen de Fransen onze steun dan niet?

Waarom staan we toe dat daar de troepen van Macron als beesten huishouden? Laten we het weer over aan onze volksvertegenwoordigers of onze minister-president? Zijn we medeverantwoordelijk voor wat daar gebeurt, door weg te kijken en erover te zwijgen? Vertel niet dat je het niet hebt gezien of niet kon zien want de alternatieve media waaronder DLM Plus berichten hierover wekelijks.

Even een tussenstand van eind januari van de gruweldaden van de Franse troepen:

Gele Hesjes:
12 doden,
3.000 gewonden,
10 mensen hebben een oog verloren,
5 mensen een hand,
5.600 arrestaties,
1.700 mensen zijn in hechtenis genomen,
292 mensen opgesloten,
20.000 strafzaken
sinds 17 november 2018.
(Bron Indymedia)

Nu de beelden.

Journalist David Dufresne verzamelt aangiften op Twitter van de misdaden. Ook als je het Frans niet machtig bent, scroll gewoon even door de plaatjes heen dan weet je genoeg.

Ieder weekeinde is er een gruweldaad die erboven uitsteekt. Ik noem er twee.
Eentje van het afgelopen weekeinde toen een man zijn hand verloor door een politiegranaat.

Een zaterdag ervoor werd een man die opnamen maakte van het brute politieoptreden verminkt aan een oog. Hij filmt zelfs zijn eigen verminking wanneer een robocop van Macron zijn rubberkogelgeweer op hem richt en hem een seconde later verminkt.

 

Een compilatie van schending mensenrechten in Frankrijk anno nu.

 

Het is onwaarschijnlijk maar waar hoe weinig de mens van zijn geschiedenis leert. Nog maar 74 jaar geleden moordden nazi’s miljoenen mensen uit. Zij deden dit omdat ze slechts een bevel uitvoerden. Zij hielden zichzelf niet verantwoordelijk, dat waren hun superieuren van wie zij de bevelen kregen. Datzelfde speelt nu ook in Frankrijk waar politiemensen denken dat ze niet persoonlijk verantwoordelijk zijn voor het leed dat zij hun medemensen aandoen. Hun taak is niet een mannetje met dictatoriale neigingen te gehoorzamen, maar hun eigen geweten. Wanneer zij een Giletsjaunes doodschieten kan hun wet wel beweren dat dit geen misdaad is, maar iedereen weet diep in zijn hart dat dit moord is.

Lees alles over de Franse Gele Hesjes in het Dossier Gilets Jaunes

Rob Vellekoop, 12 februari 2019

5 Comments

 1. Democratie, hier in het kikkerlandje niet, zeker in Amerika niet, nergens niet! We wereldwijd naar een politiestaat en ZE zijn al heel ver hiermee. Rijke landen zijn ontstaan door slavenhandel en diefstal. Het is niet Frankrijk waar het mis is, het is wereldwijd mis. In de oorlog zijn vreselijke misdaden gepleegd door de Nazi’s! Maar de Nazi’s zijn nooit weggeweest! Wat zeggen jullie van de misdaden van onze z.g. bevrijders? Twee atoombommen op Japan,in 20 minuten 250.000 arme onschuldige burgers in Dresden, Agent Orange sproeien over Vietnam? Is dit allemaal oké? 3000 onschuldige burgers in New York vermoorden om een oorlog te beginnen in Irak, Afghanistan, Syrië en straks weer een nieuwe vluchtelingenstroom creëren uit Iran. Want dat is het volgende land wat verwoest moet worden en aan de petrodollar moet! Macron is het probleem niet, het probleem zit bij een klein groepje psychopaten die je nooit in beeld ziet, alles voor zichzelf willen en het liefst een groot deel van de wereldbevolking wil vernietigen!

 2. Ik vraag me af wanneer het gaat escaleren en de gele hesjes met geweld en wapens terug gaan vechten?

 3. beste mensen,
  laten we nu niet gaan doen of de relschopper die handig gebruik maken van de acties door de Gele Hesjes louter om alleen materiële schade te veroorzaken en de politie te molesteren
  zomaar je ideale schoonzoon zou kunnen zijn

  Een vreedzame actie zou het ideaal moeten zijn maar een aantal aso’s verpesten het en die zijn in eerste instantie schuldig aan het starten van het geweld
  van de politie die dit uiteraard niet kan toelaten en waar ook vele slachtoffers zijn te betreuren zijn
  kijk als je iets tegen politiemensen hebt moet je dat gewoon toegeven
  maar ik neem aan dat je blij bent als ze je in noodgevallen komen helpen

  geweld tegen de politie is de omgekeerde wereld en zal alleen leiden tot meer geweld

 4. Daphne, dat is precies wat ZE willen! Een gewapend conflict m.a.w. een burgeroorlog! Dan kunnen ze het leger inzetten en met grof geweld het gepeupel wegvagen. Het geweld monopoly is van HUN, het zijn de waakhonden van de elite! En de burger is weer het slachtoffer zoals in elke oorlog! Deze gaat alleen maar verliezers geven behalve voor het groepje psychopaten die alle in handen hebben en in het geniep alle plannetje bedenken en aanslagen organiseren! Het enige wat gaat helpen is niet meer meewerken! Dat zal ze leren, geweldloos en op grote schaal het systeem saboteren! Daar zijn ZE doodsbang voor en daarom willen ze 100% controle over de burger! G. Orwell 1984! Lees het boek en huiver!

 5. Tja en dat kleine groepje psychopaten ,kan alleen bestaan doordat een grote groep psychopaten hun beschermen.Ooit heb ik gelezen dat de psychologische testen die die toekomstige politie agenten en militairen moeten doen gebaseerd is om te kijken hoe psychopatisch je bent ,hoe meer hoe beter.Mensen worden uitgekozen op machtsgeilheid hoe onzekerder je op sommige vlakken bent hoe beter en ben je makkelijk te brainwashen om klakkeloos orders uit te voeren .Ooit heb ik samen gewoond met politie agent en ging mee naar politiefeest, walgelijk om te horen dat ze trots vertelde hoe de burger zenuwachtig werd als ze aangehouden werden hahaha en als er dan iemand tussen zat die brutaal was even hard op zn teen treden zodat hij zn armen naar voren duwt om je van zn voet af te krijgen,ja dat was aanval op politie agent haha lekker in elkaar schoppen maar hahaha.Mijn relatie met de agent heeft niet veel langer geduurd en mijn walging voor de autoriteiten is nog steeds in stand.De uitzondering daargelaten maar die nemen denk ik snel ontslag.Dus verbaasd mij niet,het extreme geweld van de eliteslaven ze kicken erop

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.