Waarom #Bilderberg conferenties niet zo onschuldig zijn als #NOS deze wil doen lijken

De 67e Bilderberg Conferentie vindt plaats van 30 mei tot 2 juni 2019 in Montreux, Zwitserland. Zonder de alternatieve media van het internet zouden de meeste mensen zelfs van het bestaan van de jaarlijkse Bilderberg conferenties niets afweten. Ook zouden zij daardoor niet op de hoogte zijn dat niet de macht bij het volk ligt (‘democratie) maar bij anderen en op welke manier dat georganiseerd is. Bilderberg is namelijk een (verhulde) uiting van die machtsorganisatie. Ongeacht wat de spreekbuis van de regering, de NOS, daar ook over schrijft.

NOS

Volgens de NOS wordt er ‘achter gesloten deuren van gedachten gewisseld’ tijdens de conferentie van de Bildergerg groep in Zwitserland voor de 67e kaar. Deze keer is de plaats Montreux de verzamelplaats. De grote kwaal waaraan de berichtgeving van de NOS leidt is dat het erom gaat aandacht te besteden aan wat ze niet melden en op welke manier. Zo ook deze keer. Blijkbaar hebben ze van hogerhand de opdracht gekregen een ‘stukje’ te wijden aan de Bilderberg conferentie. Ze kunnen niet anders, want ieder jaar sinds de introductie van het world wide web storten de alternatieve media zich op deze bijeenkomst. Vandaar dat de NOS het alom misbruikte woord ‘conspiracydenkers’ in hun online bericht neerpennen en voegen zij subtiel toe:’In welke mate je daarin gelooft, is voor iedere complotdenker anders’. Met andere woorden als je gelooft dat er meer gebeurt dan het onschuldige ‘vrijuit kunnen discussiëren’ volgens de NOS, dan ben je niet goed snik. Grappig te vermelden is dat er geen enkele journalist wordt toegelaten en evenmin achteraf een persconferentie wordt gegeven. Gelukkig begrijpt de staatsomroep dit, maar wij niet en daarom besteden de alternatieve media hieraan jaar na jaar aandacht. En om iedere lezer nog eens extra gerust te stellen laat de NOS nog even, zoals gebruikelijk, een expert opdraven. Nou als we die niet geloven, dan zit het wel erg fout.

Democratie

Ieder weldenkend mens wordt echter direct argwanend. Kijkend naar de deelnemerslijst komen heel veel regeringsleiders voorbij, die natuurlijk geheimhoudingsplicht hebben tegenover andere staten, immers zij vertegenwoordigen hun landen. Maar niets van dit alles, zij hebben via hun deelname de verplichting niets van wat besproken wordt tijdens de conferentie met de bevolking te delen! Met andere woorden ook aan de Tweede Kamer zal Rutte geen verantwoording geven van wat hij achter gesloten deuren heeft losgelaten of toegezegd! Wie is hier dan bezig met een ‘samenzwering’? De bevolking kan niet eens controleren of hier staatsgeheimen geschonden worden of afspraken worden gemaakt die tegen het belang van de bevolking indruisen.

Canadese Minister van Defensie

Maar lang niet iedereen is zo goedgelovig als de NOS, zijn woordvoerders en ‘experts’. De voormalige minister van Defensie van Canada Paul Hellyer heeft een boekje opengedaan (Light at the end of the tunnel) over de roemruchte conferentie die ooit door prins Bernhard met wat geldschieters is opgezet.

(Uit delangemars.nl)

We laten Paul Hellyer aan het woord, voormalig Canadees minister en deelnemer aan de G8-groep van landen, die in zijn boek uit de doeken doet wie de wereld werkelijk besturen. Volgens deze voormalige minister zijn het niet de democratisch gekozen regeringen, maar een selecte groep mensen die de touwtjes in handen hebben. Deze elite streeft een nieuwe wereldorde na waar democratie wordt vervangen door de regels van de elite. Zij maken gebruik van een aantal organisaties, waaronder de Bilderberg Conferentie, waarvan de deelnemers bestaat uit de elite van de maatschappij. Het is daarom interessant te weten welke mensen, met name uit ons land, zich willens en wetens voor hun karretje laten spannen.

David Rockefeller legde dit als welkomstwoord aan de deelnemers van de Bilderberg conferentie in Baden Baden als volgt uit:

“We zijn de Washington Post, de New York Times, Time magazine en andere grote bladen dankbaar, wiens directeuren onze bijeenkomsten hebben bezocht en hun beloften van geheimhouding hebben gerespecteerd gedurende bijna veertig jaar. Het zou onmogelijk voor ons zijn geweest om ons plan voor de wereld te ontwikkelen als tijdens die jaren de spotlights van publiciteit op ons waren gericht. Maar de wereld is meer geavanceerd en voorbereid om in de richting van een wereld regering te marcheren. De supranationale soevereiniteit van een intellectuele elite en wereld bankiers verdient zeker de voorkeur boven de nationale zelf beschikking van de voorbije eeuwen.”

Volgens Hellyer zijn in het wereld monopoliespel drie teams aan het werk, dat zijn de Council on Foreign Relations (CFR), de Bilderbergers en de Trilateral Commission.

De CFR is de oudste van de drie en heeft als doelstelling een wereld economie geleid door de Verenigde Staten. De Council gaf de aanzet tot de oprichting van het IMF, de Wereldbank en de Verenigde Naties. De wereldheerschappij  was nodig om er voor te zorgen dat de groeiende economie van de VS voorzien werd van grondstoffen en afzetmarkten.

De Bilderbergers zo genoemd omdat hun eerste bijeenkomst plaatsvond in Hotel Bilderberg in Oosterbeek in 1954. Alleen de elite van de maatschappij ontvangt hiervoor een uitnodiging. Volgens Hellyer is het probleem van deze mensen dat zij hun persoonlijke en maatschappelijke belangen aan elkaar gelijkstellen. De Nieuwe Wereld Orde brengt voor de meesten van hen meer macht en rijkdom.

De Trilateral Commission gericht op het bouwen van een gemeenschap tussen Noord-Amerika, West-Europa en Japan is de nieuwste tak. Deze commissie stelt dat de kwetsbaarheid van een democratische regering in de VS voort komt uit de dynamiek van de democratie zelf door een hooggeschoolde, gemobiliseerde en betrokken samenleving.

Hellyer stelt dat de macht van deze drie groepen samen enorm is en volgens hem hebben zij de hand gehad in de benoeming van diverse Amerikaanse presidenten!

Peter Phillips

Amerikaans Professor sociologie Peter Phillips is hierover heel open in zijn boek ‘Giants, the global power elite’, op onder andere pagina 161 schrijft hij letterlijk dat uit zijn onderzoek is gebleken dat de World Bank, International Monetary Fund, G20, G7, World Trade Organization,…..en de Bilderberg Group dienen als geïnstitutionaliseerde mechanismes voor het fabriceren van consensus en voor het vormen van beleid en invoering voor de wat hij noemt ‘power elite’ (2 tot 3.000 miljardairs die de wereld rijk is).

Dit gaat toch wel iets verder dan de goeie oude NOS de Nederlandse bevolking wil doen geloven. Het zogenaamde jaarlijkse ‘gediscussieer’ lijkt eerder op het uitzetten van de lijnen en het geven van opdrachten aan de verzamelde politici door de werkelijke machthebbers van deze wereld.

Journalisten

De enkele journalisten die dit jaar nog net aanwezig konden zijn hebben al weer in de cel gezeten. Bilderbergers hebben het niet zo op pottenkijkers en waarom eigenlijk als er alleen wat gediscussieerd wordt uit de losse pols? Dan kan je toch wel even de pers te woord staan, in plaats van je heel krampachtig te gedragen? Daar wijdt de NOS geen letter aan, want zoals gezegd het is van belang te zien wat deze staatsomroep niet meldt in plaats van hun berichten te lezen! Slechts 48 uur voor de aanvang van de conferentie kwam pas naar buiten waar dit jaar de Bilderbergers bijeen zouden komen. Dit jaar in tegenstelling tot vorig jaar is die datum angstvallig lang voor de pers verborgen gehouden.

Hier een verslag van We are change

Bilderberg

Dit jaar staan opnieuw enkele Nederlanders op de deelnemerslijst. Vrijwel ieder jaar is er wel iemand van het Koninklijk Huis aanwezig met een aantal ministers en dergelijken.
Nederlandse inbreng dit jaar:

Halberstadt, Victor, Professor of Economics, Leiden University

Buitenweg, Kathalijne, Tweede Kamerlid voor Groen Links

Croiset van Uchelen, Arnold (NLD),Partner, Allen & Overy LLP

Kaag, Sigrid, Minister voor Ontwikkelingszaken

Koning Willem Alexander

Rutte, Mark (NLD), minister-president

Uhl, Jessica (NLD), CFO and Executive Director, Shell

De organisatoren schrijven zelf over de conferentie in hun persbericht onder andere het volgende.
Gesticht in 1954 is de Bilderberg Meeting een jaarlijkse conferentie ontworpen om de dialoog te voeden tussen Europa en Noord-Amerika. Elk jaar worden 120 tot 140 politieke leiders en experts uit het bedrijfsleven, financiën, arbeid, academies en uit de media uitgenodigd om deel te nemen aan de bijeenkomst. Ongeveer een kwart is afkomstig uit regerings- en overheidskringen en de rest uit andere gebieden.
Het staat de deelnemers vrij om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch verhouding tot de spreker of iedere andere deelnemer mag naar buiten gebracht worden.
Letterlijk:’ Er is geen gedetailleerde agenda, geen voorstellen worden gedaan, geen stemmingen worden gehouden en geen beleidsverklaringen worden naar buiten gebracht.’

 

Rob Vellekoop, 1 juni 2019

 

7 Comments

  1. Als je hun geheime plan 21 bekijkt kun je niet geruststellend noemen?

  2. Hallo mensen wordt wakker! covid-19 is aantal jaren van te voren gepland door o.a. Bill Gates en andere super rijken er wonen te veel mensen op aarde, hij wil zijn vaccin voorzien van nano deeltje om dna van mensen te manipuleren en met “Great Reset” om de controle hebben op mensen wereldwijd,kenmerken van antichrist Bron Stopworldcontrol.com

  3. In grote lijnen en in algemeen alles wat verborgen (geheim) wordt uitgevoerd, gedaan en alle waarheid die verborgen worden gehouden kunnen het licht van God niet verdragen, mensen worden ontwetend of dom gehouden door Bilderberg conferentie, super rijken, who, UN, EU e.a. want zij leven zonder God, zij hebben een verborgen en dubbele agenda!

  4. Ik zag net op YouTube film reportage Amerikaanse journalisten werden door Zwitserse politie tijdelijk in Airport cel gestopt omdat zij vragen stelden aan enkele mensen die Bilderberg conferentie gaan deelnemen binnenkort, zij zwijgen in alle talen dat zeg al dat allemaal geheim is!
    Alles wordt geheim en in verborgenheid gehouden! Het is duister de wereld mag het niet weten! Alles wat verborgen is komt straks in het licht van God Hij heeft de laatste woord, eerst zal de antichrist komen met zijn wereld regering (Big brother watching you 666) het staat in de bijbel laatste gedeelte Openbaring, het is al lang voorspeld.

  5. Ik ben al 3 jaar slachtoffer van deze bilderbergers, die nu de media, bitcoin en alle cryptocurrencies volledig onder controle hebben. En nu ze dus volledige controle hebben over mainstream media, word het ingezet om karaktermoord op mij te plegen en mensen te manipuleren. Dit is misschien wel het enige vrije media platform dat in Nederland over is. Waaronder ik moet leven onder zeer slechte omstandigheden. Mijn computer, mobiel, laptop zijn gehackt. En ik word 24/7 gesurveilleerd en gemarteld d.m.v. van noise campaigns en groepsstalking. Zo onschuldig is deze bilderberg groep dus. Helaas zullen ze nooit ophouden.

  6. 🔺HAIL THE LIGHT🔺 WELKOM IN DE GROTE TEMPEL VAN ILLUMINATI ,; de club van de rijken en beroemdheden; is ‘s werelds oudste en grootste broederschap bestaande uit 3 miljoen leden. Wij zijn één familie onder één vader die het opperwezen is. Bij Illuminati geloven we dat we in het paradijs zijn geboren en dat geen enkel lid in deze wereld zou moeten worstelen. Daarom krijgen al onze nieuwe leden geldbeloningen zodra ze lid worden om hun levensstijl te upgraden.; En de vraag is waar je bereik kunt krijgen en bekende geïnteresseerde kijkers moeten contact opnemen met mijn grootmeester. op WhatsApp-nummer + 12024433754.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.