Grapperhaus bedolven onder grappen en bijtende kritiek #boerenprotest

Bananenrepubliek

Zelden heb ik op Twitter een oproep (van Minister Grapperhaus van Justitie) gezien met daarop een lading ongezouten reacties die niet alleen humoristisch maar ook raak zijn. Dit ‘draadje’ moet echt de geschiedenisboeken in, daarom publiceren we hem grotendeels.

Tijdens het boerenprotest van 16 oktober 2019 wil de regering niemand toelaten om te protesteren op het Binnenhof. Daarom hebben de machtsdragers het leger ingezet om trucks te leveren waarmee zij de toegangswegen tot het parlement blokkeren.

4 Comments

 1. Mooi om de reacties te lezen, geeft me tenminste weer hoop. D8 dat niet vele wakker zijn stiekem toch wel :)…

  Hoop iig dat de boeren niet in de schijnheilige politieke bullshit trappen. Want wij slikken meer als kudde en de boeren durven wel, maja wat levert protesten op, ze lachen je uit en ze maken je even blij, dan gaan ze hun regels alsnog doordrukken..

  Chaos willen ze creeren om de wereld orde er doorheen te drukken, ja vanaf 1776 waarschijnlijk eerder en ze houden zich hieraan vast, ongeacht wat er gebeurd..

  Ik lees en leer meer dan 10 jaar hierover, de persoonlijke ervaringen, iedereen gaat er op zijn of haar manier ermee om, daarom heb ik voor mezelf gekozen om gedachtes van me af te schrijven doormiddel van muziek. Dit helpt mij een beetje om me hoofd te legen, maar weet dondersgoed dat de problemen daar niet mee verdwijnen.

  Het staat op universal-r-evolution.jouwweb.nl gratis, catogorie is rap

 2. Geplaatst door Jaap Spiering
  Zet nu even deze datum in je agenda: 12 januari 2020. De start van de ‘Grande Finale’, het ‘tipping point’ voor een energie die al jaren aan het opbouwen is. Een sterk groeiend wantrouwen op elk gebied van overheden en multinationals.
  Die dag exact, een Pluto, Saturnus conjuctie in Steenbok. De laatste keer dat dit gebeurde was in januari 1518, rond het moment dat de monnik Luther’s 95 stellingen tegen de wantoestanden in de Rooms-Katholieke kerk gepubliceerd werden, het startsein voor de uiteindelijk wereldwijde Protestantse beweging.
  Als we kijken naar de Saturnus-Pluto conjuncties van 1518 en 2020, dan hebben ze allebei de Zon op 21/22 graden in Steenbok. Dit suggereert een verband tussen de vorm waarin energie van de twee conjuncties gestalte krijgt. Een succesvolle oppositie tegen een diepgeworteld establishment – toendertijd de Rooms Katholieke kerk- en nu in 2020 het begin van een succesvolle beweging tegen multinationale bedrijven en overheden waarvan eigenbelang, zoals van de kerk destijds, het enige belang is.
  De komende conjunctie zal het startschot zijn van een langdurige keiharde clash tussen enerzijds big business en overheden, zoekende naar nog meer controle, en anderzijds goed georganiseerde tegenbewegingen. Waarbij deze tegenbewegingen op alle fronten alles ter discussie zullen stellen en op de spits zullen drijven dat wat niet voldoet aan transparantie en het dienen van het algemeen en persoonlijk welzijn van de leden. Hier zullen nieuwe vormen uit ontstaan

 3. “Den Haag” schijnt het toch in de broek te hebben, je ziet aan de “leidinggevenden” de heilige angst anders zouden deze lafbekken zich niet verschuilen achter leger en ME, de lafheid ten top, grote bekken ja, op het malieveld komen????? nou ZIJ dus durfden niet, ook de grote aanzwengelaar van ouderen niet meer opereren, ook niet de lafaard die de boeren in de 2de kamer wederom wenst te korten in hun inkomen door de veestapel te verminderen, wel schreeuwen over CO2 doch zelf niet twijfelen om met het vliegtuig(schone lucht en zo)op vakantie te gaan naar zijn vaderland, kortom water lullen en zelf champagne zuipen.

 4. And so on and so on……………the tip of the iceberg! Het meeste van het walgelijke gekonkel weten we niet eens. Zo weten maar weinig mensen, of kan het maar weinig mensen schelen, dat er in Nederland niet eens de meest fundamentele scheiding der machten bestaat. De wetgevende macht faciliteert de rechtsprekende en de uitvoerende machten met wetten die uitsluitend zijn bedacht om al het gras voor de voeten van de burgers weg te maaien en zij zetten zich éénsgezind in om te bereiken dat burgers nooit van de staat kunnen winnen. Zo doorloop je als burger álle stappen van de niet bestaande “rechtsstaat” totdat je “geen rechtsmiddelen meer ter beschikking staan” en je je verlies moet nemen, al sta je voor 100% in je recht! Favoriet van deze corrupte criminelen is de feiten verdraaien en vervolgens de burgers onder drogredenen “niet-ontvankelijk” verklaren waardoor een zaak inhoudelijk niet aan de orde hoeft te komen wanneer deze hen niet welgevallig is! De nobele teksten op alle websites van justitie en “de rechtspraak” zijn exact het tegenovergestelde van hun wérkelijke aard.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.