Verband tussen #coronavirus en #5G zin of onzin? #COVIDー19

Het gerucht verspreidt zich over het internet dat er geen sprake is van een coronavirusuitbraak. Sterker nog het vermoeden bestaat dat de ziekteverschijnselen niets te maken hebben met corona, maar veroorzaakt worden door de straling van 5G. We zetten de ideeën op een rijtje.

Verband 5G en Wuhan

Wuhan, de plaats waar de eerste gevallen van het virus voorkomen, ligt in de provincie Hubei. Hier wordt in 2019 het eerste 5G netwerk uitgerold op 31 oktober. Eind 2019 zijn naar verwachting 10.000 5G basis stations geïnstalleerd, volgens Song Qizhu, hoofd van Hubeis provinciale communicatie. Lees verder

Volgens Annie Logical (bekijk deze site) is de corona virus pandemie een hoax. De gebruikelijke spelers doen mee en claimen binnen 2 uur een vaccin te hebben. Dat roept inderdaad veel vragen op.

Het biedt 5G de mogelijkheid om volledig uit te pakken en te overtuigen als een grote stap vooruit. De Chinese 5G leveranciers zijn er inderdaad als de kippen bij om het 5Gnetwerk ook te installeren in het in Wuhan gebouwde noodziekenhuis.

Volgens Logical komt het goed uit dat het gebied hermetisch van de buitenwereld moet worden afgegrendeld om verspreiding van het virus tegen te gaan. Juist op het moment dat er protesten zijn tegen de verbrandingsovens die ademhalingsproblemen veroorzaken.

Link corona met 5G

Volgens Annie lijkt het dat 5G-straling de cellen van het menselijk lichaam opent zodat vervuiling en dergelijke gemakkelijker het lichaam kan binnendringen en symptomen kan geven van een virale infectie.

Makia Freeman schrijft dat 5G de ziekteverschijnselen veroorzaken of zelfs verergeren.

Barcelo schrijft in haar artikel zelfs over de ‘magnetron ziekte’ die door 4G en 5G veroorzaakt wordt. Ook zij verwacht binnenkort dat er een verplicht vaccin klaar is voor de mensheid. Dit is dan zogenaamd levensreddend, terwijl het ‘slechts’ om de gevolgen van de 5G straling gaat. Zij voegt hier fijntjes aan toe dat de VS op 31 januari 2020 aankondigt over drie maanden vaccinatie trials tegen het virus klaar te zullen hebben.

De symptomen waaraan de zogenaamd met corona besmette mensen lijden komen overeen met de gevolgen van straling. Kijk zelf maar

De site van Amerikaanse veteranen, die letsel hebben opgelopen door blootstelling aan elektro magnetische straling (sinds 1947), beschrijft veel lichamelijke gevolgen.

Barcelo is heel stellig over het corona virus. Volgens haar hebben de gebeurtenissen in China niets van doen met welk virus dan ook. Vooral ook om dat het coronavirus al tientallen jaren bestaat en voorkomt in de medische literatuur.

Corona virus en griep

Dr Brownstein meldt dat het coronavirus zowel mens als dier kan infecteren. De virale infecties zijn meestal mild. In de afgelopen twee decennia waren er twee ernstige coronavirusinfecties, namelijk SARS-CoV en Middle East respiratory syndrome coronavirus (MERS-CoV).

De symptomen van het coronavirus lijken op die van de griep, koorts, hoofdpijn, hoest, vermoeidheid en spierpijn. Hij raadt mensen aan in de eerste plaats hun immuunsysteem een boost te geven met ruime hoeveelheden vitamine A, C en D!

5G en zuurstof

Een ander effect op het menselijk lichaam is dat de 60 Ghz frequentie, die voor 5G gaat worden gebruikt, de opname van zuurstof in ons lichaam doet stagneren. Joe Imbriano onderzocht de impact van 5G op moleculair niveau. Hij deed een schrikbarende ontdekking. “60GHz is de frequentie waarbij zuurstofopname plaatsvindt. We ademen twee zuurstofmoleculen verbonden met elektronen die ze delen.”

De 5G golf verstoort dit. Deze gedeelde elektronen binden de hemoglobine in ons bloed. Hierdoor zal onze mogelijkheid om zuurstof op te nemen haperen en dit zal langzamerhand leiden tot verstikking. Vandaar dat mensen 60 Ghz Wifi met of zonder 5G moeten voorkomen. Bij 60GHz schaadt eveneens de mogelijkheid van het lichaam om vitamine D en melanine aan te maken.

Conclusie

Het is heel goed mogelijk dat er mensen zijn met een vorm van griep en tegelijkertijd ook slachtoffers zijn van de straling in China. Deze stralingsslachtoffers blijken volgens allerlei beelden letterlijk om te vallen. Als je alle mogelijke lichamelijke gevolgen van 5G op een rijtje zet is dat niet zo vreemd.

 

Rob Vellekoop, 26 februari 2020

 

15 Comments

 1. Onder invloed van onjuiste stralingsfrequentie kan je immuniteit aangetast worden!

 2. Vanochtend zo ziek, met spoed huisarts moeten bellen en door mijn benen. Heb je dus geen virus voor nodig, om ernstig ziek te geraken. Verdenk inderdaad al die stralingswapens want van een beetje stress en paniek, had het nooit zo ver kunnen komen. Gaat gelukkig weer. Kan weer eten. Zonder medicijnen slaap ik niet meer. Kan de geur van ziekenhuisdekentjes, niet meer uit mijn geheugen krijgen. Ben erg benieuwd of ik mij de komende twee weken beter zal voelen. Deden vanmiddag nog een hartfilmpje – want wat moeten ze anders?

 3. Heb sinds 2012 ernstige hartklachten. 2x boezemfibrileren en kamerfibrileren..hartritmestoornissen, ziekenhuis in en uit..bakken met medicijnen mee..
  Sinds een half jaar WIFI uit. Definitief! En sinds die tijd geen klachten meer. HELEMAAL NIET MEER! En ook totaal met alle medicijnen gestopt. Ben eindelijk weer mezelf, na 8 jaar.

 4. gelukkig wordt in Nederland de 60 Ghz frequentie niet gebruikt voor 5G, slechts de: 700Mhz, 3,5 Ghz en 26 Ghz band. geen corona door 5G in nederland

 5. Ik begrijp niet waarom er niet meer over stringsbeveiliging wordt gepubliceerd. Lees oa de Harmonizer van Slim Spurling. Op You Tube en Google en Orgonite artikelen.

 6. Ander idee: coronavirus, sars was ook een coronavirus, wordt gebruikt als afleidingsmanoeuvre, omdat : het monetair kapitalisch systeem op instorten staat, de fascistoidische EU bijv. die met haar weten en regeltjes volledig de grip op eigen functioneren kwijt is. Dus pure afleiding, en de MSM doen daar graag aan mee, anders gezegd, de angst is zeer groot. In lakesh………..

 7. Het lijkt wel of er twee thema’s spelen, het eigenlijke virus en het eventuele inzetten van 5G. Vorige week volgde ik een degelijke video over corona en 60 mgh. Wat hier juist of vervormd aan is weet ik nog niet, maar het lijkt me betrouwbare info. https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=CtfqUtW_8AA&feature=emb_logo
  Tegelijk komt uuit de hoogste regionen uit A’ca geruststellende informatie over de mate van gevaar van het virus, Trump en co zijn regelmatig te zien en horen op de media en dat heeft naar mijn idee een verneld effect op het dempen van de fearmongering. Bijv. de who is gestopt met het woord pandemie.
  https://www.youtube.com/watch?v=hFXTC2rjQtg En hij was direct vorige week al
  op de tv zenders. Zulke concrete uitingen hebben we van onze regerings quasi leiders niet gehoord, hier blijft de hele msm lekker roeptoeteren.
  Gelukkig komen er steed s meer goede alternatieven. Dank je wel Rob.

 8. @bierdan,

  dus jij hebt bewijs dat 5G in Nederland niet op 60GHz draait en/of kan draaien?

  fff

 9. Ik denk dat je geod van het pad af bent als je echt denkt dat die compleet idiote, paranoïde complottheorieën ook maar énige kern van waarheid bevatten.
  vice.com/nl/article/epgkkz/de-wildste-complottheorieen-over-corona-en-waarom-je-ze-niet-moet-geloven

 10. Ik vind wel gek dat het filmpje op YT waar Clara over spreekt, verdwenen is. YT word nogal gecensureerd wat dat betreft. De grootste onzin staat er op. En buiten porno word er normaal niks af gegooid. Dus waarom dit ineens wel? Als het toch onzin is? Ik zeg niet dat ik alles geloof. Maar dat dit eraf gehaald is vind ik nogal verdacht. Zelfs als ik geen wantrouwen had, zou ik het nu toch krijgen.

 11. Afgelopen weekend heb ik er alles over gelezen. En ik werd er kotsmisselijk van, wat wordt ons allemaal door de strot geduwd? Wat wordt ons allemaal wijsgemaakt. Voor mij mag heel snel in een keer alles craschen op de hele wereld. Terug naar vroeger, de ouderwetse brief, de vaste telefoon thuis met kabels onder de grond, de bank waar je nog in de rij moest staan om contant geld van je rekening te halen. De techniek gaat ons de kop kosten, dat wist ik al langer, maar dat door straling mensen doodziek worden is wel heftig. Er is veel straling , dat is bekend, al heel lang, maar waarom moet alles sneller 5 G ??? Wie snel leeft gaat snel dood (oud spreekwoord) Kunnen we niet slow living invoeren? Is toch allemaal veel prettiger. GEWOON TERUG NAAR VROEGER ;SLOW LIVING.

 12. Corona en 5 G . Wat ik wel weet is dat ze net als E nummers en vervuiling van land en water door pesticiden de mens langzaam uitroeien. Maar wie heeft daar baat bij ??? Een droge dorre levenloze wereld daar heeft toch werkelijk niemand iets aan. Het verband tussen corona en 5 G lijkt mij een ongelukkige samenloop van omstandigheden , waardoor het afweermechanisme een flinke optater van krijgt, in t ergste geval de dood tot gevolg. We moeten gewoon terug naar natuurlijk leven, dat is de enige optie. Voor ons en voor de kinderen , de aarde de natuur ,oceanen, dieren , voor het LEVEN ! De mensheid is allesvernietigend , de grootste mislukking in de Kosmos . Laten we daarom veranderen, ALLES KAN !

 13. Aat een azijnzeikers zijn jullie. Vooral op internet blijven. Jullie moeten alle routers tv’s radio’s telefoons alles wat straling ontvangt en uitstraalt weg doen, zo snel mogelijk, hoe eerder hoe beter. Dan ben je verlost van de stralingen. Jullie spreken je zelf zo giga tegen. Dus pak je huis in, in aluminiumfolie en zwaar gepantserd staal en leef in je eigen bubbel

 14. Beste Erik, iemand die in zijn eigen bubbel wil leven, doet dat en praat er niet over. Mensen die er wel over praten en ermee bezig zijn, willen dit delen met anderen die ook wakker zijn. Zij willen zich niet opsluiten en afsluiten, maar met elkaar proberen te voorkomen dat de aarde naar de verdoemenis gaat. Andere insteek en een ander resultaat dus.

 15. Het is vooral jammer dat mensen zich alles laten influisteren door mainstream media, geen eigen mening durven vormen op basis van wat de échte wetenschappers naar buiten brengen. Het mooie aan die wetenschappers is dat zij van zichzelf erkennen dat er nog zoveel is, dat zij niet weten. Terwijl degenen die je in de mainstream media hoort pretenderen alles te weten. Dit zijn huichelachtige mensen en genieten van de media-aandacht die zij op hun beurt ontvangen en voor geen meter te vertrouwen zijn. Maar mensen hebben zich laten indoctrineren en geloven vrijwel alles wat ze voorgeschoteld krijgen. Je kan je vrijheid maar 1 keer opgeven. Dat hebben ‘we’ gedaan met alle desastreuze gevolgen van dien. Daar aan wil ik nog toevoegen dat alle elektromagnetische straling, die niet afkomstig is van moeder aarde, hoe dan ook schadelijk is en hoe onnatuurlijker de straling, hoe schadelijker de gevolgen zullen zijn, omdat je hiermee het elektromagnetisch veld van de aarde verstoort. Dit is een conclusie die volgens mij iedereen wel kan trekken.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.